Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Power Hub

Старий Лис

Новачок
Учасник

Репутація:

11.01.26
5
0
1
🎮
boxer=tx16
🥽
dji=wolksnail
🛸
Gromylo
Вітаю, зіткнувся з потребує заживити відразу декілька плат різної "вольтової" категорії 5v-9v-12v=22v біда одна купувати 2,3,4-20 регуляторів понижайок та іншого, просто перетворює збірку в гру угадай звідки йде цей проводок та куди тому вирішив знайти спосіб цей безпорядок якось вгамувати і наткнувся на таку цікаву плату "Плата розподілу живлення Matek Power Hub V3.1 5B 12B QAV250 ZMR250" яка може дати мені все що потрібно але з одним маленьким "НО" у мене є лише li-ion 6s а в документації вказується що підтримується li-po 6s(я боюсь що вона може згоріти при підключені до літій-йонки я заряджаю свої до 25,2v) чи стикався хтось з цими платами чи можливо є якась альтернатива для неї чи навіть кращі ідеї в мене також є 8s батки.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Привіт! Нічого не має згоріти не переживай.
Вхідна напруга Matek Power Hub V3.1 5B 12B QAV250 ZMR250 - (9 - 26В) постійного струму (підтримка акумуляторів від 3S до 6S LiPo).
6S це: (22.2В) номинал (25.2В) макс, плата думаю розрахована на 30В, має бути запас.
Для порівняння не дуже велика різниця по напрузі:
Li-ion:
- Максимальна напруга (повністю заряджена): 4,2 В.
- Номінальна напруга: 3,6 В або 3,7 В.
- Мінімальна напруга (розряджена): 2,5 В – 3,0 В. Опускати напругу нижче 2,5В, вкрай не рекомендується, так як це може призвести до пошкодження батареї.
Li-Po:
- Максимальна напруга (повністю заряджена): 4.2В.
- Номінальна напруга: 3.7В.
- Мінімальна напруга (розряджена): 3.3В. Опускати напругу нижче 3,0В, вкрай не рекомендується, так як це може призвести до пошкодження батареї.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху