Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Проблема з відеосигналом - тепловійзійна камера Сaddx IRC-256CA

Крава

Новачок
Учасник

Репутація:

05.02.25
3
1
3
🎮
Radiomaster boxer
🥽
Skyzone pro
🛸
7"
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Маю таку проблему, немає зображення на термальній камері Сaddx IRC-256CA, замість нього широкі, статичні кольорові полоски
VTX - Foxeer reaper extreme 2.5 W

1000080664.jpg

Доброго здоров'я. Можете дати трошки більше інформації. Проблема є з самого початку монтування нової камери, чи це відбулось після якихось обставин, чи вам до рук потрапила б/в камера і ви не можете зрозуміти що з нею? Чи робили якусь діагностику самостійно?

Доброго здоров'я. Можете дати трошки більше інформації. Проблема є з самого початку монтування нової камери, чи це відбулось після якихось обставин, чи вам до рук потрапила б/в камера і ви не можете зрозуміти що з нею? Чи робили якусь діагностику самостійно?
MagshifterВід самого початку, замість відео з камери показує ось таку картинку, камера нова термальна,

Перше що спадає на думку, переконатися що у шоломі/окулярах стоіїть PAL а не NTSC. Так як камера працює у PAL, а ваш VTX їсть як PAL так NTSC, то є вірогідність того, що саме тут може бути зарита проблема. Плюс до всього можу виключити проблему з підключенням і вірогідність слабих контактів пайки через те, що сигнал таки є - широкі кольорові полоски. То ж, думка така - проблема в налаштуваннях.
Спробуйте покопатися в налаштуваннях, а до тих пір може з'явиться людина яка особисто стикалася з такою проблемою.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
І ще на один нюанс звернув увагу. Камера "Сaddx IRC-256CA" потребує живлення 9-24 V, а "Foxeer Reaper Extreme 2.5W" дає вихід 5V, може тут проблема?
І всеж таки, було б добре дочекатися того хто мав справу з подібними камерами

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
12
Перегляди
193
Відповідей
1
Перегляди
337
Назад
Зверху