Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Radiomaster Nomad проблема.

Kudrik

Активіст
Активний

Репутація:

26.04.25
84
28
18
Всiм привiт , зъявилася проблема з Radiomaster Nomad , в режимi X100 Full та X150 перестав бiндитись до дрона на частотi 915 , до дрона на частотi 2,4 бiндится . В iнших режимах бiндится. Прошивку ELRS мiняв , все одно в цих режимах не бiндится. Ранiше все було нормально, де копаи ?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Чи продаются десь плати Radiomaster Nomad ? Пiля багатьох эксперiментiв , замiн прошивок замiн приймачiв , виявив що вийшов з ладу один з прередавачiв , точнiше якась мiкросхема яка повинна вiдповiдати за розподiл роботи мiж двома передавачами чи за режим Xrossband . Самi передавачi прошиваются прошивкою для lr1121 i бачатся пiсля перезавантаження що прошивка на обох передавачах змiнилася , причому кожен передавач прошиваєтся окремо . Так що попереджу всiх користувачiв Nomad що не можна давати Nomad перегрiватися , вони горять. Я коли перепрошив його забув змiнити в ньому налаштування вентилятора , по дефолту там 100 миллiватт а вентилятор включаєтся при 250 миллiватт , от вiн на 100 милливатах без вентилятора лежачi на постелi i перегрiвся, коли взяв його до рук вiн був досить гарячим. Так що тепер не роблять режими X100 Full , X150 точнiше дрон на частотi 2,4 робе а на частотi 915 не робе , тобто коли ранiше я ставив режими Xrossband i мiг запускати дрони на обох частотах без будь яких перемикань то тепер треба заходити в налаштування та переключати частоти на 915 чи 2,4. Зайти в Xrossband i помiняти антенну не можливо через вiдсутнiсть можливостi в самому режимi Xrossband. Якось перевiрити яка антенна перестає працювати в Xrossband не можливо. В режимах яких роблять дрони є можливiсть переключити антенни i в обох випадках дрони роблять , тому в мене такий вивiд що згорiла чи пiдгорiла микросхема яка вiдповiдає за режим Xrossband.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху