Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Ремонтую антенку Метеора 85

а я теж колись хотів таке. а щас думаю накупити отаких проводків із штекером. наробити V антенок під різними кутами)/ іх можно зробити так щоб вони обходили канопу сбоків. и не заважили .. як мінімум можно подумати у цьому напрямку)

а я теж колись хотів таке. а щас думаю накупити отаких проводків із штекером. наробити V антенок під різними кутами)/ іх можно зробити так щоб вони обходили канопу сбоків. и не заважили .. як мінімум можно подумати у цьому напрямку)
NAukovec 1725018836648.jpg
Просто залишу це тут. Щоб ви розуміли куди випромінює V антена, і як виробник рекомендує її ставити.

я думав гібридну V. типу може с кутом погратись. ну да. дякую

NAukovecКут від 120 до 180 оптимальний, але при 180 то вже класичний диполь)) Перевага V антени перед класичним диполем виключно у менших розмірах.

NAukovecЯ вже десь це писав на форумі, та хочу ще раз звернути увагу на те, що у метеорів антена стоїть горизонтально, а у окулярах антени стоять вертикально! Антени повинні бути орієнтовані однаково у просторі! Ще й при такому розташуванні антени сліпа зона знаходиться чітко позаду квада.

Я вже десь це писав на форумі, та хочу ще раз звернути увагу на те, що у метеорів антена стоїть горизонтально, а у окулярах антени стоять вертикально! Антени повинні бути орієнтовані однаково у просторі! Ще й при такому розташуванні антени сліпа зона знаходиться чітко позаду квада.
Nickiа ти бачив мою антену)))?

Я вже десь це писав на форумі, та хочу ще раз звернути увагу на те, що у метеорів антена стоїть горизонтально, а у окулярах антени стоять вертикально! Антени повинні бути орієнтовані однаково у просторі! Ще й при такому розташуванні антени сліпа зона знаходиться чітко позаду квада.
Nickiале я думав що ота трубка теж випромінює трошки своєм радіусом. а в мене антенка типу під кутом 45

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху