Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Uncrashed : FPV Drone Simulator

Uncrashed : FPV Drone Simulator 2.3

Не має прав доступу, щоб купити (7.00 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
945
807
93
bio.site
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Uncrashed : FPV Drone Simulator - Один з найкращих FPV симуляторів

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Ще важливий плюс, що там є медальки, які хочеться заробляти. У ліфтофі мені цього трохи бракувало. Було весело після 100 год ліфтофу спробувати отримати все срібло і трохи золота.

А як він по фізиці? Якраз думаю чи не взяти собі.

Magshifter оновив ресурс Uncrashed : FPV Drone Simulator новим записом:

Оновлення 2.3

Пілоти, час вивести ваш досвід на новий рівень із нашим останнім оновленням!
Ми наполегливо працювали над тим, щоб симулятор став плавнішим, реалістичнішим і насиченим новими функціями. Оновлена фізика, налаштовувані компоненти дрона та покращене керування створені для того, щоб дати вам більше контролю, креативності та задоволення.

Незалежно від того, чи вдосконалюєте ви свої трюки, занурюєтесь у багатокористувацькі змагання, чи створюєте ідеальну карту, — тут знайдеться щось для...

Дізнайтеся більше про це оновлення...

Дуже лагає на доволі потужному залізі:
Intel(R) Core(TM) i7-8750H CPU @ 2.20GHz 2.21 GHz
32GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti with Max-Q Design
DirectX 12

Пробув зменшувати якість графіки, FPS скидав до 30 . Не дуже допомогло.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
32GB RAM
DirectX 12

KroenНа дуже подібній конфігупації ПК (Ryzen 1800x), в мене цей симулятор відчував себе досить впевнено + робив стрім паралельно. Напевно вам треба провести оптимізацію ОС, проаналізувати температури CPU, відеокартки, замінити термопасту...

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
32GB RAM
DirectX 12

KroenВ мене на інтегрованій графіці в процесор Intel Core i5-1340P на мінімальній графіці й низькій роздільності в середньому 60 FPS, хоча в деяких локаціях падає й 12-15 FPS, проте в інших - піднімається до 120 FPS

Для Uncrashed питання не вирішилось, але може в когось буде така сама проблема то напишу рішення.
Рішення:
Скачав LiftOff, і оптимізував графіку через "Панель управління Nvidia" , у всіх сторінках панелі треба обрати "Високопродуктивний процессор". На сторінці "Physx" обрати відеокарту ( в мене їх дві, Intel та GTX 1050 ). Встановити нові драйвери ( можно через додаток Nvidia ).
В самому LiftOff в налаштуваннях графіки вимкнути всі ефекти ( тіні, згладжування, і т.д. ), прорисовку і інші налаштування на "низькі" , FPS на 30. Тоді більш меньш можна політати ))

Для Uncrashed питання не вирішилось, але може в когось буде така сама проблема то напишу рішення.
Рішення:
Скачав LiftOff, і оптимізував графіку через "Панель управління Nvidia" , у всіх сторінках панелі треба обрати "Високопродуктивний процессор". На сторінці "Physx" обрати відеокарту ( в мене їх дві, Intel та GTX 1050 ). Встановити нові драйвери ( можно через додаток Nvidia ).
В самому LiftOff в налаштуваннях графіки вимкнути всі ефекти ( тіні, згладжування, і т.д. ), прорисовку і інші налаштування на "низькі" , FPS на 30. Тоді більш меньш можна політати ))
KroenА яка роздільна здатність стоїть у вас? Бо 30 FPS - це дуже мало для симулятора, навіть на 60 FPS літати важко, бо фізика в Liftoff "прибита цвяхами" до FPS.

Переглянути попередні відповіді...
4К - тоді зрозуміло чому такий низький FPS. Скрутіть до FullHD хоча-б, або нижче, й спробуйте політати на FPS 100+ - різницю відчуєте одразу в керованості дроном.
elektroNIKПонизив до FULLhd, літаю на 200 FPS, все супер. Велике Дякую. Навантаження на відеокарту 70%, якщо вимкнути ефекти, то взагалі 30%.

Допоможіть бідь ласка! купив контролер RadioMaster T8L і підключив його до ноутбука і працює! заходжу в симулятор а він його не бачить! уже незнаю що робити

Допоможіть бідь ласка! купив контролер RadioMaster T8L і підключив його до ноутбука і працює! заходжу в симулятор а він його не бачить! уже незнаю що робити
Олександр111Можливо є ще якісь сторонні пристрої, спробуйте відключити всі юсб.

Переглянути попередні відповіді...
тоже не за працювало((( може щось в пульту я по нажимав як купив і тепер не бачить симулятор його
Олександр111Спробуйте в інших симах як він себе веде. По суті основний це ліфтофф, там білтше можливостей. Анкрашед , то чисто якщо ліфтофф вже надоїв))

Спробуйте в інших симах як він себе веде. По суті основний це ліфтофф, там білтше можливостей. Анкрашед , то чисто якщо ліфтофф вже надоїв))
Fankuліфтоф уже тоже купив і тоже не бачить його! сказали що я може понатискав щось що зайшов в режим обнови а не в пульт! а як вийти назат хз)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
45
Назад
Зверху