Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

VTX працює не на всю потужність

lankaster

Новачок
Учасник

Репутація:

11.12.25
6
3
3
🎮
RM Boxer
🥽
SkyZone CobraX 5g
🛸
RM Air65, F7
Всім привіт. Новачок в цій темі, тому прошу допомоги. Маю 7 дюймовий аналоговий дрон на якому встановлено VTX на 2W потужності. Точну назву VTX не скажу, але це або Readytosky 5.8G 2W VTX FPV, або Sologood 5.8g 2w. В теорії міг би літати на кілометри, але по факту після запуску зміг відлетіти на +-40 метрів і зображення почало сипатися і майже зникає.

Шолом маю SkyZone Cobra v4 зі стоковими антенками (але навіть на вупі Air65 відлітав на більші відстані).
В налаштуваннях Betaflight потужність виставлена на 2w.
Після подачі живлення VTX нагрівається лише трохи, хоча на такій потужності мав би грітися добряче.

Вже не знаю, що можна зробити. Перевіряв налаштування в бетафлайт, рівні потужності, але все одно літаю ніби на 25mW.
Піт мод вимкнено.

Гуглив, що може стояти заводське блокування на 20mW. Спробував затискати кнопку на VTX та подати живлення на дрон - 8 Світлодіодів після ввімкнення загорілися по черзі ніби блокування знято, але нічого не змінилося.

Вкладення

• 7425749491_w640_h640_readytosky-58g-2w.webp
    7425749491_w640_h640_readytosky-58g-2w.webp
    7.2 КБ · Перегляди: 10
Табличку з потужностями заніс в бета флай? Антену перевір чи постав другу на таку ж частоту. Була така ж проблема з АКК на 2W, теж відлітав на 50 метрів +-, і сипалась картинка , поміняв антену все працює. Повезло що не згорів vtx 😁

Як на мене антена якась стремна.
Поставте шось перевірене: Foxeer, Rush Chery, Pagoda
Теж саме на кобру, бо стокові це по кімнаті літати.

Якщо заміна антени не покращить результат, то я б списав на горілий VTX. З особистого досвіду AKK зараз взагалі не розглядаю як багаторазові.

Якщо заміна антени не покращить результат, то я б списав на горілий VTX. З особистого досвіду AKK зараз взагалі не розглядаю як багаторазові.
LolXDЗгоден повністю!
Такий собі вибір.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Стикався з тим що горів вихідний каскад, і воно не видавало всю потужність. Також може не вистачати живлення. Ну і якщо ви не вкурсі що за ВТХ, то як ви можете знати що таблиця правильна ? По АКК, не можу сказати нічого поганого, юзаю 2 різних домінатора, і все чотко з ними.
П.С. Згадав, що попадав в руки дрон, який мав ГЕПРС МАТЕН, в якого теж не видавало потужність. Виявилось що там подавали живлення через провода, які мають подавати живлення на камеру. Тобто живили передавач через вихід. Як воно не згоріло там то є дивина, але фак був такий. Тому перевірте ще чи точно живиться правильно.

Всі праві крім дописувача.
Це може бути банально Китайський нонейм
Відповідно на сторінці аліекспрес є таблиця частот. Треба 100% дізнатися що це за гівно і тільки потім гратися з таблицею частот та потужностей.

Всім дуже дякую. Вирішив питання.

Проблема була в налаштуваннях прошивки SmartAudio. В бетафлайт налаштовано було під SmartAudio2.1, А по факту була прошивка 2.0.Змінив налаштування в таблиці потужності і все почало працювати.

Всім дуже дякую. Вирішив питання.

Проблема була в налаштуваннях прошивки SmartAudio. В бетафлайт налаштовано було під SmartAudio2.1, А по факту була прошивка 2.0.Змінив налаштування в таблиці потужності і все почало працювати.
lankasterПідкажіть будьласка де саме в бетафлай є налаштування протоколу смартаудіо?

Підкажіть будьласка де саме в бетафлай є налаштування протоколу смартаудіо?
tiptonikВ мене проблема була саме в таблиці потужності, яка в betaflight знаходиться в розділі "VTX".

Рівні потужності були зазначені в dbM (23, 27, 30, 34), як я потім вже уточнив це характерно для прошивки SmartAudio 2.1. Для 2.0 там вписуються просто рівні (1, 2, 3, 4). Змінив значення і все запрацювало.

1781197610906.png

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
4
Перегляди
111
Відповідей
7
Перегляди
119
Відповідей
4
Перегляди