- 28.07.24
- 914
- 785
- 93
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra SD
- 🛸
- 75/Air65/7"
Шановн, Друзі!
Я бачу, що наша спільнота активно розвивається, і разом з цим зростає потреба у нових матеріалах та ресурсах. Щоб кожен з нас міг вдосконалювати свої навички, знайомитися з новинками у світі FPV та ділитися своїм досвідом, я хочу розширити бібліотеку нашого форуму у розділі Ресурси.
Прошу вашої допомоги та співпраці! Поділіться своїми ідеями та побажаннями щодо того, які ресурси варто додати до бібліотеки. Це можуть бути:
Ваші пропозиції та ініціативи допоможуть зробити бібліотеку більш корисною та зручною для всіх учасників, від новачків до досвідчених пілотів. Залишайте свої побажання в коментарях до цієї статті або в спеціальному розділі на форумі.
Разом ми зможемо створити по-справжньому цінний ресурс для нашої спільноти!
З найкращими побажаннями,
Magshifter
Я бачу, що наша спільнота активно розвивається, і разом з цим зростає потреба у нових матеріалах та ресурсах. Щоб кожен з нас міг вдосконалювати свої навички, знайомитися з новинками у світі FPV та ділитися своїм досвідом, я хочу розширити бібліотеку нашого форуму у розділі Ресурси.
Прошу вашої допомоги та співпраці! Поділіться своїми ідеями та побажаннями щодо того, які ресурси варто додати до бібліотеки. Це можуть бути:
- Огляди дронів різних класів: від мініатюрних TinyWhoops до великих фрірайд- або гоночних моделей.
- Компоненти та обладнання: контролери польоту, приймачі, камери, антени та інше.
- Інструменти та аксесуари: все, що полегшує роботу з дронами та покращує досвід пілотування.
- Учбові матеріали: курси, відеоуроки, YouTube-канали, що допомагають освоїти нові техніки та технології.
- Програмне забезпечення: корисні програми та інструменти для роботи з дронами та управління польотами.
Ваші пропозиції та ініціативи допоможуть зробити бібліотеку більш корисною та зручною для всіх учасників, від новачків до досвідчених пілотів. Залишайте свої побажання в коментарях до цієї статті або в спеціальному розділі на форумі.
Разом ми зможемо створити по-справжньому цінний ресурс для нашої спільноти!
З найкращими побажаннями,
Magshifter