Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

З окулярів на ноутбук

yatchie

Ентузіаст
Учасник

Репутація:

15.06.25
104
5
18
🎮
Sky zone
Хочу набір з окулярів щоб відео передавалося на ноутбук, немає посилань,щоб взяти одразу комплектом ,конвертор,Джек, тюльпани...щоб не окремо все.І яку програму треба для віндовс 11 для передачі зображення.Шолом cobra v x2

Ось це наприклад працювати буде

Ось це наприклад працювати буде
yatchieЗабули USB карту відеозахоплення, бо в ноутбуках же лише HDMI вихід.
А з програм як звичайний додаток Камера так і, наприклад, VLC.

У комплекті зі SkyZone Cobra є AV-кабель- залишається лише докупити відеозахоплення. Я брав своє на Rozetka приблизно за 250 грн, посилання додам.

Далі встановив OBS Studio, підключив усе та трохи повозився з налаштуваннями- у результаті все запрацювало. На 50-дюймовій плазмі картинка виглядає не надто добре, плюс є невелика затримка, тому для польотів це не найкомфортніший варіант. Зате для глядачів буде набагато цікавіше, ніж просто дивитися на людину в шоломі.

Карта видеозахвата USB-AV (SVideo) Easy CAPture для оцифровки аудио/видео (AC-USB-RCA-Bl) Подробнее: https://hard.rozetka.com.ua/tv_tuners-easycap-150550320/p546321900/

У комплекті зі SkyZone Cobra є AV-кабель- залишається лише докупити відеозахоплення. Я брав своє на Rozetka приблизно за 250 грн, посилання додам.

Далі встановив OBS Studio, підключив усе та трохи повозився з налаштуваннями- у результаті все запрацювало. На 50-дюймовій плазмі картинка виглядає не надто добре, плюс є невелика затримка, тому для польотів це не найкомфортніший варіант. Зате для глядачів буде набагато цікавіше, ніж просто дивитися на людину в шоломі.

Карта видеозахвата USB-AV (SVideo) Easy CAPture для оцифровки аудио/видео (AC-USB-RCA-Bl) Подробнее: https://hard.rozetka.com.ua/tv_tuners-easycap-150550320/p546321900/
KyivCityНе комплектні окуляри)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху