Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Зменьшуємо кут нахилу камери для Air 65 та Air 75

я тут чомусь подумав .....
та подумав що краще - зменшити кут НАХИЛУ камери,. а якщо зменшити кут камери - то не те.

я тут чомусь подумав .....
та подумав що краще - зменшити кут НАХИЛУ камери,. а якщо зменшити кут камери - то не те.
NAukovecа істина була так близько -) дійсно якщо поставити більш ширококутну камеру, то кут нахилу не так впливає

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Вітаю. Зробив за допомогою стяжки і кільця.

5435979337787629612.jpg 5435979337787629611.jpg

Віттаю, панове. Можливо це підійде? https://www.printables.com/model/976803-betafpv-air-canopy-for-lower-cam-angles-for-air65?lang=en
3д модель канопи с додатковими дірочками та навіть захистом для антенки. Теж шукав рішення і випадково натрапив, але сам ще не друкував, треба спробувати.
Переглянути вкладення 597
AndolorПрикольно! Дякую Друже, треба додати в ресурс та надрукувати.

YevhenДуже цікаво! Дякую друже, радий що тобі прийшла до в подоби моя ідея (тут не факт, може комусь ще така ідея приходила)! Якщо не важко, зроби будь ласка ресурс з цією 3Д моделлю тут.
Доречі, я експерементував з довжиною стовпця, мені здалося що ідельна це 7-8 мм. В тебе напевно 10-12?

Дуже цікаво! Дякую друже, радий що тобі прийшла до в подоби моя ідея (тут не факт, може комусь ще така ідея приходила)! Якщо не важко, зроби будь ласка ресурс з цією 3Д моделлю тут.
Доречі, я експерементував з довжиною стовпця, мені здалося що ідельна це 7-8 мм. В тебе напевно 10-12?
Magshifterу мене висота 9 мм.
Так, я почитав форум і вирішив спробувати створити stl
я спробую додати ресурс. я новенький на форумі тільки зареєструвався

YevhenВітаю !
До речі не буде зайвим про вагу даної приблуди.
Air 65 це в першу чергу боротьба за легкість денного коптера.
Матеріал просто мусе бути надлегким ( та чи буде міцним в нашому випадку.
Мова йде про одиниці в грамах.
Кожен грам це дорогоцінний час насолоди польоту .

Вітаю !
До речі не буде зайвим про вагу даної приблуди.
Air 65 це в першу чергу боротьба за легкість денного коптера.
Матеріал просто мусе бути надлегким ( та чи буде міцним в нашому випадку.
Мова йде про одиниці в грамах.
Кожен грам це дорогоцінний час насолоди польоту .
ValerioДеталі лишив в ресурсах.
https://fpvua.org/resources/prostavka-dlja-nalashtuvannja-kuta-naxilu-kameri-dlja-air65.86/

Добрий вечір, шановна спільното, чи ніхто не зустрічав повністю надруковану канопу для дрона?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Добрий вечір, шановна спільното, чи ніхто не зустрічав повністю надруковану канопу для дрона?
LaptevМаєш на увазі готову модель канопи серії Air?
Ось виклав подовжену канопу:

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
В мене ось так вийшло. Знайшов пластикові стійки м2 і гвинтики м1.4х8 в українському магазині. Стійку підрізав під розмір і якщо кут не підійде можно нарізати іншого розміру в будь-яку сторону
IMG_4093.jpeg

Я зробив ось так.
5 хвилин і готово)

Вкладення

• IMG_20260124_161751_213.jpg
    IMG_20260124_161751_213.jpg
    262.5 КБ · Перегляди: 12
  • IMG_20260124_161711_217.jpg
    IMG_20260124_161711_217.jpg
    261.8 КБ · Перегляди: 15
Вітаю. Якщо не принципово залишити рідну канопку, то є можливість поставити від метеора. Ціна десь 100-150 гривень.
В комплекті є кріплення для камери, в котре чудово входить камера від air65, і кут камери опускається приблизно до 10 градусів.
З мінусів - це гірша фіксація антенки VTX і трохи більша вага.

Вкладення

• IMG_3214.jpeg
    IMG_3214.jpeg
    1.3 MБ · Перегляди: 11
Я собі поставів від метеора65. Підходить ідеально. На стандартній канопі мінус 2 камери( великої різниці зі стандартної незамітив особливо якщо літати по квартирі 1000007227.jpg

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху