Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Зібрано! 10 000 гривень на технічне обслуговування Українського FPV Форуму!

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
BanerFlag.jpg

Шановні, учасники Українського FPV Форуму!
Наразі стоїть ціль зібрати 10 000 гривень на технічне забезпечення fpvua.org -----> ЗІБРАНО 10 000 гривень <----- ДЯКУЮ! ВИ ВСІ НЕРЕАЛЬНО КЛАСНІ!!!

Гроші будуть витрачені на слідуючі речі:
  • Оплата хостингу на рік (Необхідна сума 4000гр.)
  • Придбання підписки оновленнь функціоналу форуму на 3 місяці. Цього буде достатньо щоб зробити всі необхідні критичні та планові оновлення із запасом на рік. ( Необхідна сума 2200 грн.)
  • Хочу провести експеремент з інтеграцією ChatGPT в гілку "Питання та Відповіді". (Необхідна сума на експеримент 2000 гривень, щоб придбати код "Ін'єкцію"). Після тестуваннь буде зрозуміла необхідність, ефективність, та ціна технології за рік.
  • На каву та бутіки технічному спеціалісту - 1800 грн.
Можливо зробити мінімальний внесок починаючи від 10 гривень. Посилання на сторінку збору!

*На зарплату технічному спеціалісту фінансова квота цього разу непередбачена. Годую його обіцянками, що для початку він зменьшить свої витрати :ROFLMAO:
[HR=3][/HR]

Якщо у вас є запитання або пропозиції, щодо підтримки форуму, будь ласка, звертайтеся у особисті повідомлення, я з радістю з вами подискутую на цю тему.

З найкращими побажаннями,
Magshifter

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Шановне товариство! З учорашнього дня і по цю годину вже зібрано 3200 гривень!!!! Це щось неймовірне і те, на що я не міг розраховувати за такий короткий проміжок часу!!!

Хочу висловити Величезну подяку @Orest , Андрію М., Володимиру П., Олександру Б., Володимиру О., @Atuin , @Shakhter , @Igal , GSV, Mykolka, @Blind , @inisider , @d1ml1v , @Євген , @bohdan , @Vitalii , @Akceptor , Інкогніто , @A Z , @Forz22, @Nicki (на Каву і Бутік) за вашу фінансову підтримку проекту Українського FPV Форуму. Вибачте що не можу написати кожному з вас, бо ще не дуже розумію хто де. Тож прошу вас написати мені особисте повідомлення тут на форумі, щоб я знав своїх добродіїв у Очі. Ви нереально Круті і навіть не уявляєте як мене зарядили!

На привеликий жаль, я налаштовував збір перший раз в житті і в процессі виявилися якісь технічні проблеми. Я отримав від вас повідомлення з донатом з обмеженою кількістю символів, тож не мав змоги до кінця його прочитати. Можете також продублювати свій коментар у особисті повідомлення, або тут в коментарях, щоб я міг відреагувати, бо серед інших були і такі повідомлення які виявляли проблему в роботі форуму, а саме щось зв'язано з Логіном а далі було три крапки... Технічна проблема вже вирішена то ж надіюсь більше такого небуде.

Всіх обіймаю і ще раз Дякую! Тихого неба!

• Like
Реакції: vpro
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Шановне товариство! Сьогодні банка збільшилася до 4100 гривень (+ 900) із необхідних 10 000! Це дуже запалює до праці!

Хочу висловити неймовірну подяку @Atuin та @Shakhter за ваш сьогоднішній внесок! Ви мегакруті та неймовірні! Тепер наш форум забезпечений хостингом на цілий рік!

Інформація з повідомленнями у Donatello відображаеться як слід! Все бачу і все читаю!

Шановне товариство! До збору доєдналися ще два добродія! Банка збільшилася на +300 і тепер має 4400 гривень із необхідних 10 000!!!

Величезна подяка @Igal та невідомому
GSV! Ви просто красунчики!!!

Друзі доброго дня! Ранок почався з підтримки проекту чудовою людиною, якій я хочу висловити Величезну подяку! Завдяки Mykolka кількість зібраних грошей піднялася до 4500 гривень (+100)! Це вже майже половина від необхідної кількості!

Бажаю всім спокійного дня!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Друзі, всім привіт! Вирішив в першу чергу зробити оновлення форуму, та закриття критичних помилок.
Зняв частину коштів з банки, та проплатив підписку на 3 місяці.
Хостинг проплачений мною ще раніше на 40 днів, тож до проплати на рік ще є час, якщо назбираємо раніше то раніше внесу оплату.
Дякую Вам, друзі за підтримку!

Для всіх, хто підтримав копійкою Український FPV Форум, наша команда приготувала Призент!
Доступ до Бета тестування нової мапи MelonPanPark у Liftoff: Micro Drones!
Будьласка с ким мені ще не вдалося вийти на зв'язок - напишіть мені особисте повідомлення!

Дякую що повірили в наш проект! Я в захваті від того, що цей проект вже не мій особистий, а НАШ! Вже багато людей зробило в нього свій унікальний вклад і моя мрія про народний FPV ресурс починає набувати реальні обриси!
З повагою,
Magshifter

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Величезна подяка @Blind за підтримку Українського FPV Форуму !!!
В нас поповнення на +500гр. що підняло наші збори до 5000 гривень, що є половиною запланованної сумми 10 000!
Це просто фантастично!

Обіймаю,
Тихої ночі!

Ще один добродій наблизив наші збори трошки ближче до завершення на +800гр.
@inisider , Дякую тобі друже ти Нереально Крутий! Всього зібрано 5800гр з необхідних 10 000!!!
Обіймаю,
Тихої ночі!

Величезне Дякую за підтримку форуму @d1ml1v Ми ще на один крок ближче до нашої цілі +300 гр.!
Всього в нашій банці назбиралося 6100 грвень! Залишилось ще трохи!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Моя подяка @Євген за підтримку форуму! +200 грн. на банку і ми ще ближче до нашої цілі!

Дякую Величезне @bohdan за підтримку Українського FPV Форуму!
На +400гр.
поповнилась наша Банка і становить вже 6700 гр. з необхідних 10000!
Скоро завершення!
Дякую всім хто долучився! Хлопці, ви Неймовірні!

Вдруге за весь час @Atuin підтримав Український FPV Форум!!!
+500гр. і на банці вже 7200!!!!

Друже, ти Неймовірна людина! Моя величезна тобі подяка!

Моя величезна Вдячність пану @Vitalii за його підтримку Українського FPV Форуму!
+200гр. до скарбнички, що збільшило накопичування до 7400гр!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Друже @Akceptor !!! Дякую за твій другий Донат, а також за твою сталеву активність в Спілці!!!
+256гр. до скрбнички і наразі 7656гр. зібрано!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Шановний пане Інкогніто дякую за твій вклад у розвиток форуму і округлення сумми до 7700 гривень!!!
ТИ СУПЕРОВИЙ!!!

Моя Величезна подяка @A Z за підтримку нашого форуму FPVUA! Ти просто Супер, Друже!
+250 гривень до скарбнички!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Друже @Forz22! Щиро дякую за твій щедрий внесок у розмірі 200 грн! Завдяки тобі скарбничка вже досягла 8150 грн! Твоя підтримка неймовірно важлива і надихає продовжувати працювати на благо спільноти. Вдячний за твою активність і допомогу!

Друже @Akceptor ! Щиро дякую за твої 289 грн, які ти додав до Банки!
Тепер у скарбничці вже 8439 грн. Твоя постійна підтримка робить Спілку FPV ще сильнішою!

Друзі, величезна подяка @Євген за ще один щедрий внесок у розмірі 200 грн! Також дякую дуже цікавому @Інкогніто за додані 61 грн!
Завдяки вам скарбничка Спілки FPV вже налічує 8700 грн.
Ваша підтримка надзвичайно важлива і мотивує рухатися вперед!

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху