Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Gps на дроні

blvckl1st

Ентузіаст
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
22.11.25
128
53
28
🎮
radiomaster pocket
🥽
betafpv vr03
🛸
mobula 7
Вітаю, підкажіть, будь ласка, наскільки доцільно ставити gps на борт і літати так десь в лісі ?
Суть в тому, що завжди хочеться бачити координати у разі аварійної посадки, та і gps-resque прикольна штука.
Але одні кажуть, що зараз його краще взагалі не ставити, а інші літають і ніби без проблем… Не знаю, що робити і як буде краще

Та можна ставити, чого ні. GPS нічого не випромінює, тільки на прийом працює.
Але є нюанси:
1. Літати далеко в принципі погана ідея, якщо нема паперів.
2. У лісі GPS не те щоб дуже гарно ловив
3. Якщо включать Ліму, то хз що буде )))

Та можна ставити, чого ні. GPS нічого не випромінює, тільки на прийом працює.
Але є нюанси:
1. Літати далеко в принципі погана ідея, якщо нема паперів.
2. У лісі GPS не те щоб дуже гарно ловив
3. Якщо включать Ліму, то хз що буде )))
AkceptorНу, це не про нереальний лонг рендж. А про відстань в км-півтора в дуже окремих випадках. Та і з баткою в 1400mah- не думаю, що цей політ буде довгим.
Це скоріше на випадок, якщо мені вдасться підмазатимь до когось на якийсь полігон.
Але бачив відоси, як реб крутить аграрні дрони і це дуже страшно. Оператори, які стоять поруч з такою махіною під час посадки-дійсно сталеві 😂

Все працює, поки не працює спуфінг.

Нормальна тема, шоб бачити швидкість, висоту та домашню точку з відстанню до неї.

Так, не тільки для рескью ( мені реально це врятувало мою 5рку ) а й просто для телеметрії, в виді пройденої відстані, відстані до дому та швидкості. Корисно на обльотах батарей, щоб бачити ефективність. Тому так, не бачу мінусів, ставте і не парьтесь. Але не беріть найдешевше щось, візьміть хороший приймач, і впринципі буде і в лісі ловити.

Так, не тільки для рескью ( мені реально це врятувало мою 5рку ) а й просто для телеметрії, в виді пройденої відстані, відстані до дому та швидкості. Корисно на обльотах батарей, щоб бачити ефективність. Тому так, не бачу мінусів, ставте і не парьтесь. Але не беріть найдешевше щось, візьміть хороший приймач, і впринципі буде і в лісі ловити.
MoodDuckПланую flywoo goku gm10 nano v3.1. Бо у мене майже вся електроніка в дроні від них. Треба ще подивитимь огляди і почитати. Але дякую! При тому не тільки вам, а і кожному, хто відповів!🤝

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху