Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Розіграш! 28 липня - Річниця форуму FPVUA! Святковий розіграш!

Форум знайшов через пошук . Потрібна була базова інфа по фпв . Почитав , та так і залишився тут . Як для новачка - є достатньо багато необхідного . Тим більше , шо сам напрямок дуже перспективний . Бажаю жити , та швидше розвиватися форуму .

Всім привіт. Щось я випав з теми форуму, вирішив зайти, в тут розіграш) ото канєшно я залетів...😆
Всім бажаю міцного козацького і удачі 🤗

Щиро вітаю FPV UA з першим Днем народження! 🎉
Дуже радий, що натрапив на цей форум - це одне з небагатьох місць, де справді живе українська FPV-спільнота

Всім міцного. Зовсім недавно доєднався до спільноти та маю на меті отримати новий досвід та розвиток для себе. Усім доброї вдачі

Вітаю з Днем Народження FPV.UA! 🎂 🥂
Тільки недавно доєднався до спільноти - класний форум, гарно коли є база для ком'юніті! (y)

Я досить недавно зацікавився дронами і шукаючи інформацію в інтернеті натрапив на цей форум. Дуже класно, що у нас є така платформа для того щоб ділитись досвідом та розвивати комюніті. Класно що FPVUA.ORG так сильно розвинувся лише за рік. Вутаю та бажаю розвитку!

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху