Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

А як ви примушували себе витрачати час в liftoff

За пів-року, що пройшли склалося приблизно наступне відчуття співвідношення "очікування/реальність":

За пів-року, що пройшли склалося приблизно наступне відчуття співвідношення "очікування/реальність":

max.kovalenko
За цей час я особисто так і не склав повністю свій 3.6, спалив один мотор при тестах і ледь не спалив на ньому esc через неправильні PID, але добʼю його в середині наступного місяця(В якому плані-тут я ще хз😂) . При кожному вильоті на 1.8 міняв мінімум комплект пропів, відривав силові дроти зачепившись за дерево, поміняв один з двигунів. А, забув! Ще поміняв аіо, бо на старій повідривав смд-шки і вона лежала до кращих часів, але була використана як донор вже для нової плати . І хочу поміняти пульт на gx12, бо він в руках лежить краще за покет),і хочу собі купити аір 65 та зарядку для 1s, бо свою продав, бо думав, що не знадобиться( типу тільки 2s і більше😂.
Це таке життя. Купа пригод, купа проблем, купа незрозумілих моментів. Але якщо ви вже вмієте балансувати так, як той чувак з укулеле-це вже результат!

• Like
Реакції: Ace
Порада особиста - закінчуйте з сімами на етапі основ польоту. Все решта тренуєтсья на тіневупах. Окрім якихось задротистих елементів звісно. Бо як не крути сим не дасть того що дасть конкретний дрон з конкретним пультом в конкретних руках...

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху