Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

А як ви примушували себе витрачати час в liftoff

В симуляторі не засікав, почав більше місяця тому, але мабуть що в сумі, саме на польоти десь в районі годин 10 витратив. На реальному дроні - 0, ще недозібрав до кінця.

Переглянути попередні відповіді...
В симуляторі не засікав, почав більше місяця тому, але мабуть що в сумі, саме на польоти десь в районі годин 10 витратив. На реальному дроні - 0, ще недозібрав до кінця.
max.kovalenkoМожна спробувати бойові симулятори - їх зараз купа. Взагалі є пвп симулятори)) Там і навички і цікавість. Стосовно ліфтоффу - ставити собі за мету проходити трасу якомога швидше - умовно потрапити в топ 300-200-100 і так далі в онлайн таблицях лідерів.

max.kovalenkoна пульті для моделі можна налаштувати лічильник годин нальоту і вивести на екран.
Причому один з параметрів рахувати тільки при підняття тротлу.

https://manual.edgetx.org/bw-radios/model-select/setup#timers

на пульті для моделі можна налаштувати лічильник годин нальоту і вивести на екран.
Причому один з параметрів рахувати тільки при підняття тротлу.

https://manual.edgetx.org/bw-radios/model-select/setup#timers
PhoenixДякую за пораду і посилання. Спробую налаштувати лічильник годин нальоту на пульті.

max.kovalenkoЯкщо бажання є, а в процесі виникає втома, роздратування та злість - це означає що ви на вірному шляху! Скоро все стабілізується! Просто продовжуйте, давайте собі відпочити, не сидіть до повного відригування, дивіться навчальний контент на ютьюбі і намагайтесь аналізувати та зрозуміти де у вас косячки

Якщо бажання є, а в процесі виникає втома, роздратування та злість - це означає що ви на вірному шляху! Скоро все стабілізується! Просто продовжуйте, давайте собі відпочити, не сидіть до повного відригування, дивіться навчальний контент на ютьюбі і намагайтесь аналізувати та зрозуміти де у вас косячки
Magshifter
це означає що ви на вірному шляху! Скоро все стабілізується!
Дякую, сподіваюсь на це.

намагайтесь аналізувати та зрозуміти де у вас косячки
Покищо, приблизно так - всюди )

Вітаю, все вирішує лише час , на початку дійсно воно здається що час йде зря, але якщо наліт вже хочаб годин 100, а результату немає, я б дивився в сторону аппаратури, деякі джойстики можуть заважати навчанню, шось типу лайт радіо на потенціометрах.
Чудова апа від radiomaster tx 12, boxer на elrs 2.4

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
якщо наліт вже хочаб годин 100
Власне в тому і питання, як дійти до тих 100 годин? Бо битися головою в стіну неприємно навіть один раз, а так щоб присвятити цьому десятки годин, то мабуть треба якійсь особливий хист до того мати. Вже зробив на пульті triple-rate 100-75-50, думав що це полегшить контроль, але здаєтсья що це як обмін "шило на мило". На 75% різниця не дуже відчутна, на 50% контролювати легше, не треба підловлювати відхилення стіків на пів мікрона, можно сміливо відхиляти на цілий мікрон ), але одночасно з тим дрон гірше повертає.

Наразі оба ліфтофа є в безкоштовному доступі, що для новачка є великою перевагою. Велосідрон классний, питань нема, але для людини яка не впевнена що буде йти цим шляхом фпвішника, трішки рано. Але якщо залишиться, обовязково прийде час і візьме велосідрона.
FankuА де вони є в безкоштовному доступі? Один в мене куплений, а за мікродрони стім 300 грн просить

ой, як же він мене вибішує, той смакадрин, це піздєц просто) там ще є один казахський експерт по фпв, той з фразою "пасмотрім што там па підам", з експертним поглядом відкриває піди якогось кастомного маріо5, і закриває з словами "ну тут всьо нармальна". А потім зклейка відео (вже темно, тобто не одна година пройшла) "нє, ну ми всьо такі піди подтюнілі".
BenderittoЛол, колись бат направив на навчання в школу смаки (ох це ТРО). Запам'яталось 3 моменти:
1. Розповіді, що йому iFlight Химеру розбили в хлам;
2. що без конденсатора налаштування Betaflight злітають;
3. "Смішно буде на екзамені"

Лол, колись бат направив на навчання в школу смаки (ох це ТРО). Запам'яталось 3 моменти:
1. Розповіді, що йому iFlight Химеру розбили в хлам;
2. що без конденсатора налаштування Betaflight злітають;
3. "Смішно буде на екзамені"
LolXDІ він же пиляє державні гранти, а командування після таких от курсів, очікує що повернуться рекси. Ось це і є головна проблема

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Це те саме як гра на гітарі, тільки практика практика і ще раз практика. Рекомендую не сидіти годинами, а грати по 20 хвилин але кожного дня. Нейронний зв'язок формується не коли граєте а коли спите. Ви самі помітите що у вас зявився прогрес порівняно з вчорашнім днем. Пробуйте проходити найлегші маршрути. пробуйте різні дрони. Прогрес прийде, це неминуче.

Це те саме як гра на гітарі, тільки практика практика і ще раз практика. Рекомендую не сидіти годинами, а грати по 20 хвилин але кожного дня. Нейронний зв'язок формується не коли граєте а коли спите. Ви самі помітите що у вас зявився прогрес порівняно з вчорашнім днем. Пробуйте проходити найлегші маршрути. пробуйте різні дрони. Прогрес прийде, це неминуче.
SimpleUserТеж побачив що на наступний день трохе лiпше лiтаю нiж вчора коли закривав симулятор.

Зима, дубак, сніг. Де ще літати, як не в симулі? Звісно, є у мене метеор 65, ним льотаю по хаті, але це льотання взад-вперед, навіть з розставленими стільцями і перегонами з котами швидко набридає, та й дружина агриться постійно на це дзижчання і покоцані вазони.
А якщо потрібен оверкілл по мотиваціїї для симуля, якщо не вмієш літати - візьми дешевий дрон, без вміння розшатай його об йОлку (бажано без шкоди для оточуючих) і дай собі розуміння, що так буде кожного разу, допоки не навчишся льотати в симулі

Зима, дубак, сніг. Де ще літати, як не в симулі? Звісно, є у мене метеор 65, ним льотаю по хаті, але це льотання взад-вперед, навіть з розставленими стільцями і перегонами з котами швидко набридає, та й дружина агриться постійно на це дзижчання і покоцані вазони.
А якщо потрібен оверкілл по мотиваціїї для симуля, якщо не вмієш літати - візьми дешевий дрон, без вміння розшатай його об йОлку (бажано без шкоди для оточуючих) і дай собі розуміння, що так буде кожного разу, допоки не навчишся льотати в симулі
BenderittoТеж лiтав на Mobula8 на корридорi , але набридло взад в перiд лiтати.

Поміняйте мобулу 8 на якийсь 65мм. Вона заважка для приміщень
vproТак , я постiйно про це думаю , Мобулу купив щоб лiтати на вулицi в невиликих межах , надiявся в парках лiтати почувши що по закону це дозволено , але реальнiсть зовсiм iнша.

О, я думаю, що якщо бажання немає-то це біда. Фпв-це цікава штука і воно того варте. Дійсно, дуже багато залежить від від пульту, симулятора, та цілей, які ставляться. Я починав з fpv freerider recharged. Фізика там не те щоб супер, але для бази підійде. Зараз літаю в tryp і liftoff micro drones. В першому намагаюсь робити якийсь фрістайл, а в другому відпрацьовую мікро контроль. До прикладу за пульти: основний -Radiomaster pocket, дуже зручний і малого розміру(Але і тут були АЛЕ. Стандартні стіки мені не подобаються. Купив felisticks v2 і літати стало значно зручніше і цікавіше); також літав на radiomaster boxer і він мені взагалі не подобається за своїми розмірами, але гімбали там прикольніші , тож планую зробити і на покеті заміну на AG01 nano.
Пробуйте різні варіанти, бо дуже багато залежить від комфорту. А за завдання в симах-ну це таке, на мою думку. Створюйте власні завдання, будуйте в першу чергу для себе цікаві маршрути польоту. І далі все буде.
Додам, що коли я скачав собі перший сим-я довго не міг нормально злетіти і пролетіти, оскільки принципово хотів сам зрозуміти логіку всього цього дійства) Так що пробуйте і у вас все вийде!

О, я думаю, що якщо бажання немає-то це біда. Фпв-це цікава штука і воно того варте. Дійсно, дуже багато залежить від від пульту, симулятора, та цілей, які ставляться. Я починав з fpv freerider recharged. Фізика там не те щоб супер, але для бази підійде. Зараз літаю в tryp і liftoff micro drones. В першому намагаюсь робити якийсь фрістайл, а в другому відпрацьовую мікро контроль. До прикладу за пульти: основний -Radiomaster pocket, дуже зручний і малого розміру(Але і тут були АЛЕ. Стандартні стіки мені не подобаються. Купив felisticks v2 і літати стало значно зручніше і цікавіше); також літав на radiomaster boxer і він мені взагалі не подобається за своїми розмірами, але гімбали там прикольніші , тож планую зробити і на покеті заміну на AG01 nano.
Пробуйте різні варіанти, бо дуже багато залежить від комфорту. А за завдання в симах-ну це таке, на мою думку. Створюйте власні завдання, будуйте в першу чергу для себе цікаві маршрути польоту. І далі все буде.
Додам, що коли я скачав собі перший сим-я довго не міг нормально злетіти і пролетіти, оскільки принципово хотів сам зрозуміти логіку всього цього дійства) Так що пробуйте і у вас все вийде!
blvckl1st
Я починав з fpv freerider recharged. Фізика там не те щоб супер, але для бази підійде
Дякую за пораду. Спробую fpv freerider recharged.

Коли мене вчили, сказали "літаєш в ліфтофф поки не захочеться розбити пульт, а потім ще годину" ))

Коли мене вчили, сказали "літаєш в ліфтофф поки не захочеться розбити пульт, а потім ще годину" ))
MikoОт як раз з бажанням розбити пульт все гаразд ). Виникає стабільно. Стримувати себе допамагає лише те, що своєчасно згадуєш скількі він коштує ).

Суто для себе, втебе є канал ютуб чи тт з твоїми польотами? Хочу для себе зрозуміти, чого ти себе "примушуєш". Інтерпритую для себе твій "примус" як професійного пілота змушують літати у симі, шоб навички не розгубились, та завжди в тонусі тримався.

Суто для себе, втебе є канал ютуб чи тт з твоїми польотами? Хочу для себе зрозуміти, чого ти себе "примушуєш". Інтерпритую для себе твій "примус" як професійного пілота змушують літати у симі, шоб навички не розгубились, та завжди в тонусі тримався.
emptysource
Суто для себе, втебе є канал ютуб чи тт з твоїми польотами?
Ні, нічого такого немає.

Хочу для себе зрозуміти, чого ти себе "примушуєш".
Та начебто в першому повідомленні все написав.

Інтерпритую для себе твій "примус" як професійного пілота змушують літати у симі, шоб навички не розгубились
Ні, навіть не близько. Знову ж таки - в першому повідомленні все написав.

Щось мені здається що ми на чергове коло пішли ) Бо дисципліна це і є примус себе до чогось.

Питаю
- Як ви примушували себе витрачати час в liftoff
Відповіді:
- Примушувати себе не треба, потрібно щоб було цікаво, а якщо не цікаво, то воно тобі і не потрібно.
Питаю:
- Ok. Але як воно може бути цікаво, коли нічого не виходить?
Відповіді:
- Мотивація потрібна, а якщо мотивації немає, то воно тобі і не потрібно.
Питаю:
- Ok. Але де брати мотивацію, коли нічого не виходить?
Відповіді:
- Дисципліна потрібна (тобто примушувати себе), а якщо дисципліни немає, то воно тобі і не потрібно.

Тобто зараз повертаємося до самого першого питання: А як ви примушували себе (як виробляли дисципліну) витрачати час в liftoff?
max.kovalenkoЦе все шо ви побачили в моєму повідомленні?)) ок)

Це все шо ви побачили в моєму повідомленні?)) ок)
emptysourceПо перше маю подякувати, за те що витрачаєте свій час на відповіді.
По друге - я зробив підсумок тих відповідей, що мені надавали, і якщо я десь не точно передав сенс, то буду вдячний, якщо вкажете, де саме. По третє -
мотивацію потім із дрібок якихоть мікромомкнтів, мікроуспфхів отримуєш
Саме так, є мікродози успіху, але вони перекриваються мегадозами негативу від невдач. Баланс мотивації виходить від'ємний. Трохи компенсувати цей розрив можна через силу примушуючи себе (та сама дисципліна). Тому якщо не подобається питання "Як ви примушували себе", можна спитати те саме в іншому формулюванні: "Як ви долали прірву між позитивом і негативом, який отримували в процесі навчання"

Там треба з рейтами погратися, новачку зробити дуже низьки. Я в перший раз сів за ліфтофф, то поняв що щось не те, воно летіло куди завгодно. Я вмію пилотувати літак, і добре вмію, але в ліфтофф настройки не для новачка і в мене нічого не виходило поки рейти не понизив. Але коли я спробував перший раз, я забив на сімулятор та літав на дроні. Як на мене, то на дроні легше, але якщо вивчати сложні фігури, то треба сімулятор, бо ДОРОГО...

Там треба з рейтами погратися, новачку зробити дуже низьки. Я в перший раз сів за ліфтофф, то поняв що щось не те, воно летіло куди завгодно. Я вмію пилотувати літак, і добре вмію, але в ліфтофф настройки не для новачка і в мене нічого не виходило поки рейти не понизив. Але коли я спробував перший раз, я забив на сімулятор та літав на дроні. Як на мене, то на дроні легше, але якщо вивчати сложні фігури, то треба сімулятор, бо ДОРОГО...
_ДмитроЛітак пілотувати не вмію, але поки що від liftoff відчуття схожі ). Окремі "подяки" розробникам за туторіал, з кривими рівнями (писав про це вище) та камерою виставленою за дефолтом на кут в 30 і неможливістю ії зафіксувати на меншому куті (потрібно кожного разу змінювати вручну).

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху