Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

А як ви примушували себе витрачати час в liftoff

Якщо ніфіга не виходить в Liftoff можна спробувати DRL. В ньому найкраще реалізовані уроки крок за кроком (деякі нервозні). Це може бути маленькою мотивацією, щось на зразок: "Сьогодні я відшліфую утримання висоти та політ в ANGLE, а через тиждень пролечу перший урок в AСRO". Та ще й зірочки за результати ставлять. А там і цікавість до інших симуляторів з'явиться.

Або почніть з гелікоптерів у Battlefield

Якщо ніфіга не виходить в Liftoff можна спробувати DRL. В ньому найкраще реалізовані уроки крок за кроком (деякі нервозні). Це може бути маленькою мотивацією, щось на зразок: "Сьогодні я відшліфую утримання висоти та політ в ANGLE, а через тиждень пролечу перший урок в AСRO". Та ще й зірочки за результати ставлять. А там і цікавість до інших симуляторів з'явиться.

Або почніть з гелікоптерів у Battlefield
LolXDТільки но хотів написати, що щось таки виходить, але несподівано знову - ніт. Літав гонку по одній і тій самій трасі і ніби то почало щось виходити - спочатку в принципі дійти до фінішу, потім навіть став фінішувати в першій трійці, потім навіть прилітав першим. Але ось вже третій день як в тому самому ліфтофі, з тим самим пультом, на тій самій трасі, на тому самому дроні перестало виходити навіть просто пройти трасу, не кажучи вже про якісь "місця". Що трапилось - не розумію. Опинився там, звідки починав. Місяць часу - кішці під хвіст.

Якщо хтось знає спільноту, де можна без цензури (це важливо) висловити все, що я думаю про ліфтоф, таке тренування і фпв взагалі - поділіться, будь ласка посиланням.

Переглянути попередні відповіді...
Тільки но хотів написати, що щось таки виходить, але несподівано знову - ніт. Літав гонку по одній і тій самій трасі і ніби то почало щось виходити - спочатку в принципі дійти до фінішу, потім навіть став фінішувати в першій трійці, потім навіть прилітав першим. Але ось вже третій день як в тому самому ліфтофі, з тим самим пультом, на тій самій трасі, на тому самому дроні перестало виходити навіть просто пройти трасу, не кажучи вже про якісь "місця". Що трапилось - не розумію. Опинився там, звідки починав. Місяць часу - кішці під хвіст.

Якщо хтось знає спільноту, де можна без цензури (це важливо) висловити все, що я думаю про ліфтоф, таке тренування і фпв взагалі - поділіться, будь ласка посиланням.
max.kovalenko

Тільки но хотів написати, що щось таки виходить, але несподівано знову - ніт. Літав гонку по одній і тій самій трасі і ніби то почало щось виходити - спочатку в принципі дійти до фінішу, потім навіть став фінішувати в першій трійці, потім навіть прилітав першим. Але ось вже третій день як в тому самому ліфтофі, з тим самим пультом, на тій самій трасі, на тому самому дроні перестало виходити навіть просто пройти трасу, не кажучи вже про якісь "місця". Що трапилось - не розумію. Опинився там, звідки починав. Місяць часу - кішці під хвіст.

max.kovalenkoТакаж сітуація, сів учора політати, а воно щось пагано виходить, подумав що не поспав...., а сів на Метеора, то три батки відлатав суперовски та відчув прогрес

max.kovalenkoВони в симуляторі нову фізику релізнули 2.5 тижні тому - може якраз у вас оновилося і треба знову звикати. В мене, оскільки на різних симуляторах літаю, то проблем не виникло - швидко адаптувався

Вони в симуляторі нову фізику релізнули 2.5 тижні тому - може якраз у вас оновилося і треба знову звикати. В мене, оскільки на різних симуляторах літаю, то проблем не виникло - швидко адаптувався
elektroNIKДякую, але це точно не той чинник, якій вплинув, бо в мене liftoff не оновлюється.

Думав - можливо це як з тренуванням, оскільки я більше місяця літав кожен день, без перерв, то виникло щось на кшталт "перетренування". Зробив перерву на декілька днів. Тільки що спробував - стало ще гірше.

Дякую, але це точно не той чинник, якій вплинув, бо в мене liftoff не оновлюється.

Думав - можливо це як з тренуванням, оскільки я більше місяця літав кожен день, без перерв, то виникло щось на кшталт "перетренування". Зробив перерву на декілька днів. Тільки що спробував - стало ще гірше.
max.kovalenkoНарешті добрався до цієї теми :)
Для мене на початках мотивацією було те що я не міг завершити навіть навчання в Liftoff. Кожен краш завершувався думкою "жований кріт, я все ж пролечу тебе!" Хоч зараз дехто зафукає, але мені допомогли уроки Смакадрона з мікроконтролю і стріми з "мікрохірургією" від засновника цього форуму. А далі злість і розчарування в невдачах перейшли в пошук того що я роблю не так і аналіз своїх дій. Ну і прийшло розуміння фізики польоту на коптері і що відбувається при відхиленні стіка в одній площині чи комбінація двох.
Що хотів би рекомендувати - дивіться відео інших пілотів (з паралельним відео пульта) на ютубі або зайдіть в онлайн режим Liftoff і поспостерігайте за рухами стіків когось з топів на повторі або в реальних перегонах. Головне не зупинятись і знайти те що підштовхне до прогресу.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Принципово на початку неперенапружував себе щоб псіхувати)), буквально по 10хв. на вечір якихось незрозумілих рухів з тим дроном . Якось по трохи та і стало виходити. Зараз вже 90 годин. Пройшов всі траси на ура. Дуже прикольні ,іноді ,можна в Лобі знайти, кілька собі зберіг.
Є стімовскі лифтов і анкрашед, но чомусь ліфтофі більше подобається.
Самі тяжкі траси для мене це в паркінгу були , то зараз просто за наявності часу стараюся там літати у вільному польоті.

Принципово на початку неперенапружував себе щоб псіхувати)), буквально по 10хв. на вечір якихось незрозумілих рухів з тим дроном . Якось по трохи та і стало виходити. Зараз вже 90 годин. Пройшов всі траси на ура. Дуже прикольні ,іноді ,можна в Лобі знайти, кілька собі зберіг.
Є стімовскі лифтов і анкрашед, но чомусь ліфтофі більше подобається.
Самі тяжкі траси для мене це в паркінгу були , то зараз просто за наявності часу стараюся там літати у вільному польоті.
funtikДякую.
Поступово і сам дійшов майже до того самого - літаю 20 хвилин, а якщо вже випаде "гарний день", коли не зовсім все погано і занадто нерви не страждають - тоді і більше. Поки що налітав трохи більше 20 годин, але щось останній місяць закинув - треба буде якось зібратися і повернутись до тренувань.

З часом трохи набридає юзати одні і ті самі карти. Борюся - докупаю симулятори: почав з Liftoff, далі докупив Uncrashed FPV, ще якісь не дуже, зараз підсів на VelociDrone. Вже місяць більше години в день літаю у VelociDrone, ще жодної карти не проходив двічі, їх там сотні. Подобається літати на нових картах не знаючи маршруту. Регулярно повертаюсь в Liftoff і Uncrashed FPV поборотися за секунди з своїм попереднім результатом або розважитися у мультіплеєрі. Дуже веселе хобі, обмежує тільки втома і брак часу.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Напевно я такий самий як і автор поста.
Передивився копицю уроків з ліфтоофф і щось не виходить . Чи руки криві чи мозок всохший..
Алгоритм утримання висоти чи інших дій не зрозумілий до кінця. Працювати джойстиками вираховуючи пропорційну інтергальну і диференціальну корекцію в мене не виходить. Або виходить але дуже криво.
Сильно камінцями не кидайтеся але я повинен це освоїти.
На то є сердита причина.
Від сина в память лишився "бачивший порох" радіомастер бокс ( подарунок на ДН).
Я ж не настільки старий, лише 58 ... Я повинен навчитися ,хочаби в память про Найфа..
Тому перше питання
Який дрон вибираєте на перших уроках ліфтофф?
Можливо є з готовими налаштуваннями на початок

Передивився копицю уроків з ліфтоофф і щось не виходить . Чи руки криві чи мозок всохший..
Алгоритм утримання висоти чи інших дій не зрозумілий до кінця. Працювати джойстиками вираховуючи пропорційну інтергальну і диференціальну корекцію в мене не виходить. Або виходить але дуже криво.
На то є сердита причина.
Я ж не настільки старий, лише 58 ... Я повинен ,хочаби в память про Найфа..
Тому перше питання
Roman1968Привіт. Коли я починав то пробував навчатися по гайдам з ютюба, по курсу з ліфтофа, але було дуже нудно і нічого не виходило. Короче винайшов свій спосіб: в Ліфтофі на стандартному дроні з стандартними налаштуваннями літав першу карту з копицями. Спочатку просто над трасою поступово знижуючись. На висоті помилки не критичні, тобто не приводять до аварії є час зрозуміти що робиш чи що зробив не так. Потрохи набирав впевненості і знижувався поки не почав літати над самими воротами. Далі почав пролітати через одні ворота з підйомом на безпечну висоту. Згодомом пару воріт і т.д. Важливо поки не знизився до воріт літати точно над трасою виконуючи повороти. Спочатку виходить незграбно але поступово виробляється моторика рук. Це схоже на навчанні їзди на велосипеді, тільки практика щоб уловити баланс і руль тілом. Роздуми куди нахилитися а куди повернути руль не допоможуть. Тільки сідай на ровер і з підтримкою їдь.) Доречі мені 55. Удачі.

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Привіт. Коли я починав то пробував навчатися по гайдам з ютюба, по курсу з ліфтофа, але було дуже нудно і нічого не виходило. Короче винайшов свій спосіб: в Ліфтофі на стандартному дроні з стандартними налаштуваннями літав першу карту з копицями. Спочатку просто над трасою поступово знижуючись. На висоті помилки не критичні, тобто не приводять до аварії є час зрозуміти що робиш чи що зробив не так. Потрохи набирав впевненості і знижувався поки не почав літати над самими воротами. Далі почав пролітати через одні ворота з підйомом на безпечну висоту. Згодомом пару воріт і т.д. Важливо поки не знизився до воріт літати точно над трасою виконуючи повороти. Спочатку виходить незграбно але поступово виробляється моторика рук. Це схоже на навчанні їзди на велосипеді, тільки практика щоб уловити баланс і руль тілом. Роздуми куди нахилитися а куди повернути руль не допоможуть. Тільки сідай на ровер і з підтримкою їдь.) Доречі мені 55. Удачі.
vovtshikв Ліфтофі на стандартному дроні з стандартними налаштуваннями...
можна скрін з екрану? Все що я вибираю скаче по висоті як баскетбольний мяч.
в ункарашеді стабільніше і можна тренуватися .В літооф одні нерви. Тут щось в налаштуваннях....

в Ліфтофі на стандартному дроні з стандартними налаштуваннями...
в ункарашеді стабільніше і можна тренуватися .В літооф одні нерви. Тут щось в налаштуваннях....
Roman1968Літаю на AK Mistral (його часто рекомендують fpv-блогери), починав на базових рейтах, зараз юзаю рейти рекомендовані на цьому форумі. Звісно є набагато спокійніші моделі, треба експерементувати. У креші немає простих карт як от у ліфтофі карта з копицями.

в Ліфтофі на стандартному дроні з стандартними налаштуваннями...
Roman1968Ще , на мій погляд, важлива постанова рук. Як люди літають тримаючи пульт в руках я хз. На столі для мене теж не зручно - зависоко, у мере на колінах тирсоплита (полиця з серванту ) на ній пульт. Кисть руки має бути без напрягу щоб пальці які керують не зажимались.

На то є сердита причина.
Я ж не настільки старий, лише 58 ... Я повинен ,хочаби в память про Найфа..
Тому перше питання
Roman1968Просто терпіня. Це тривалий процес. Може рік невиходити взагалі або так як хочеш, а потім за місяць опановуєш усе одразу. В кожного по-різному, але швидких результатів з нічого тут не буває. Просто мати будь-яку мотивацію досягти поставленої мети. Рухатись від дуже повільного руху до пришвидшеного і з додатковими діями. Все приходить своєчасно.

Просто терпіня. Це тривалий процес. Може рік невиходити взагалі або так як хочеш, а потім за місяць опановуєш усе одразу. В кожного по-різному, але швидких результатів з нічого тут не буває. Просто мати будь-яку мотивацію досягти поставленої мети. Рухатись від дуже повільного руху до пришвидшеного і з додатковими діями. Все приходить своєчасно.
emptysourceя маю розуміння в налаштуваннях під регуляторів ,кіповець все таки. Але бачу що навіть втримати висоту в літоофі я не можу, йдуть назагасаючі коливання . Навіть скажу зростаючі коливання...
Або налаштування не вірні ,або я криворукий і не можу вичисляти мізками швидко періоди,упередження і пропорцію.
Чи це таку прогу викачав? ...

я маю розуміння в налаштуваннях під регуляторів ,кіповець все таки. Але бачу що навіть втримати висоту в літоофі я не можу, йдуть назагасаючі коливання . Навіть скажу зростаючі коливання...
Або налаштування не вірні ,або я криворукий і не можу вичисляти мізками швидко періоди,упередження і пропорцію.
Чи це таку прогу викачав? ...
Roman1968Це лише практика. Там багато мікрорухів, які з часом автоматизуються.

Додам від себе трошки лайна, може мені що підкажуть) В FPV темаці ~рік. Більше шарю за технічну-складову так би мовити. Але подував що, бляха, треба хоч літати вміти) То маю нальоту в симах ~120 годин, 100 з яких в liftoff (Вже набив 100 рівень) та здобув в стімі всі досягнення без урахування двох івентних. І вже трохи наскучило. Траси пролітаю всі - входжу в топ 50 на всіх картах, на деяких в топ - 20 по місячним таймінгам інших гравців. І вже якось дійсно бляха нудно. Ну типу враження наче пройшов груІ, і стає нудно. Челенджи по типу пролети не використовуючи yaw, або фіксуючи висоту - ну нудно. В Uncrashed подобається графон. Але взагалі немає ніяких рівнів, ніякої геймифікації - нудно ще більше. Зробив декілька карт. Зробив для майстерні стім метеора (який залетів в топ в майстерні і має ~2500 завантажень). Нудно.

Реального нальоту в квартирі годин 30-40, з розрахунком що мені дуже тісно на 75 про, хочеться фрістайл, але в мене квартира довга, а не широка) Через що і сальтухи не покрутиш. А політати на вулиці, ще чекаю моменту. Короче до ріал-лайф польотів питань немає. А от в симуляторах вже тошно ((( Хз що його робити

Створюйте купу перешкод, типу стільців і літайте між ніжками повільно і точно.
Для мене найскладніше це повільний і точний політ, влізти в малий простір, вести дрон плавно і т.д.
Там і повітряні потоки від підлоги і мілка моторика, короче є над чим помучитись.
Сальтухи то в реальному жітті не знадобляться.

Створюйте купу перешкод, типу стільців і літайте між ніжками повільно і точно.
Для мене найскладніше це повільний і точний політ, влізти в малий простір, вести дрон плавно і т.д.
Там і повітряні потоки від підлоги і мілка моторика, короче є над чим помучитись.
Сальтухи то в реальному жітті не знадобляться.
PhoenixПрікол в тому що я одразу вимкнув Airmode в бетафлай, і літаю на стандартних рейтах. Мені акро на вупі легше чим в симі. А стосовно повітряного потоку від підлоги - це так 100% відчутна тема. Стосвно ріаллайф політу - питань жодних там є куди розвиватись. Питання більше до симулятора)
А стосвно сальтух - я не військовий пілот, мені подобається фрістайл, дейви) Я в цьому плані

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху