Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Air 65

Air 65 2024

Не має прав доступу, щоб купити (95.00 $)
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
photo_2024-10-15_20-13-22.jpg
Якщо хтось надумає оновити версію прошивки ESC і забуде зробити бекап налаштувань (як я) і після цього не стартують мотори при армі - ось налаштування з заводу. Однакові для racing та freestyle версій.

Переглянути попередні відповіді...
photo_2024-10-15_20-13-22.jpg
Якщо хтось надумає оновити версію прошивки ESC і забуде зробити бекап налаштувань (як я) і після цього не стартують мотори при армі - ось налаштування з заводу. Однакові для racing та freestyle версій.
ColdmanА в мене ось такий безлад
РІТ в кінці списку
знаю що має бути таблиця але не даю ради яка саме що б було як у вас ..

Вітаю !
вже тиждень не можу дати ради ( точніше якось боязко зацеглинити новенький аір 65 ))
Не можу знайти схему на Аір 65 де VTX починався би з холостий обертів на РІТ а далі 25 100 200
те саме з Метеор 85 - він взагалі стартує зі 100 ))
Щось я перемудрив ..

Вітаю !
вже тиждень не можу дати ради ( точніше якось боязко зацеглинити новенький аір 65 ))
Не можу знайти схему на Аір 65 де VTX починався би з холостий обертів на РІТ а далі 25 100 200
те саме з Метеор 85 - він взагалі стартує зі 100 ))
Щось я перемудрив ..
ValerioПоходу не туди була відповідь, але я зрозумів ) На таблицю не треба дивитись, я з метеора скріншот робив, бо він на столі лежав ) Таблицю можна знайти на оф сайті (в налаштуваннях для CLI) і закинути їх через консоль в Betaflight. Ось вони
Код:
# vtxtable
vtxtable bands 6
vtxtable channels 8
vtxtable band 1 BOSCAM_A A FACTORY 5865 5845 5825 5805 5785 5765 5745 5725
vtxtable band 2 BOSCAM_B B FACTORY 5733 5752 5771 5790 5809 5828 5847 5866
vtxtable band 3 BOSCAM_E E FACTORY 5705 5685 5665 5645 5885 5905 5925 5945
vtxtable band 4 FATSHARK F FACTORY 5740 5760 5780 5800 5820 5840 5860 5880
vtxtable band 5 RACEBAND R FACTORY 5658 5695 5732 5769 5806 5843 5880 5917
vtxtable band 6 LOWRACE  L FACTORY 5362 5399 5436 5473 5510 5547 5584 5621
vtxtable powerlevels 5
vtxtable powervalues 1 2 3 4 0
vtxtable powerlabels PIT 25 100 200 400

# vtx
vtx 0 0 0 0 0 900 900
vtx 1 0 0 0 0 900 900
vtx 2 0 0 0 0 900 900
vtx 3 0 0 0 0 900 900
vtx 4 0 0 0 0 900 900
vtx 5 0 0 0 0 900 900
vtx 6 0 0 0 0 900 900
vtx 7 0 0 0 0 900 900
vtx 8 0 0 0 0 900 900
vtx 9 0 0 0 0 900 900

Після цього не забути зберегти командою
Код:
save

Доброго вечора, спільнота. Чи покриває хтось спеціальним лаком плати на своєму fpv? Я розумію, що дрон більше кімнатний, але іноді хочеться і на подвір'ї політати. Тим більше, що вже осінь і на вулиці не дуже сухо.

Доброго вечора, спільнота. Чи покриває хтось спеціальним лаком плати на своєму fpv? Я розумію, що дрон більше кімнатний, але іноді хочеться і на подвір'ї політати. Тим більше, що вже осінь і на вулиці не дуже сухо.
Мaxim LiДрона не планую, а регулятор і приймач на автомоделі колись покривав звичайним копійчаним цапонлаком. Відкатав 2 зими, снігом було заліплене все, все влоге - без поломок.

Мaxim LiЯк раз задумався покрити лаком свого метеора 75 pro для весняно-зимніх політух. А ось щодо Air65, він в мене залишиться кімнатною пташкою в клітці :)

Вкладення

• Screenshot_2024-10-17-18-57-49-778_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-10-17-18-57-49-778_com.android.chrome-edit.jpg
    26.1 КБ · Перегляди: 51
Всім доброго вечора. Чи встановлював хтось на своєму fpv режим crash recovery??? Чи він стоїть за замовчуванням? І як це перевірити?

Всім доброго вечора. Чи встановлював хтось на своєму fpv режим crash recovery??? Чи він стоїть за замовчуванням? І як це перевірити?
Мaxim LiВ Оскара є про це: https://oscarliang.com/best-tinywhoop-settings/#Enable-Crash-Recovery-in-Betaflight. Потрібно через командний рядок в Betaflight активувати й підлаштувати під себе там же.

В Оскара є про це: https://oscarliang.com/best-tinywhoop-settings/#Enable-Crash-Recovery-in-Betaflight. Потрібно через командний рядок в Betaflight активувати й підлаштувати під себе там же.
elektroNIKТак, він допомагає частіше ніж заважає. За замовчуванням не стоїть. Ще уважно - він прив'язаний до профілю підів.
Дізнатися що зараз - get crash в CLI.
Налаштування від Сіотті, оптимізовані під удари в м'які гоночні рамки:
Код:
set crash_dthreshold = 80
set crash_gthreshold = 800
set crash_setpoint_threshold = 500
set crash_recovery_rate = 200
set crash_recovery = ON

Працює чудово саме для таких зіткнень. На тверді стіни в теорії можна налаштувати краще, але я не намагався.

UPD: упс, не туди відповів

Так, він допомагає частіше ніж заважає. За замовчуванням не стоїть. Ще уважно - він прив'язаний до профілю підів.
Дізнатися що зараз - get crash в CLI.
Налаштування від Сіотті, оптимізовані під удари в м'які гоночні рамки:
Код:
set crash_dthreshold = 80
set crash_gthreshold = 800
set crash_setpoint_threshold = 500
set crash_recovery_rate = 200
set crash_recovery = ON

Працює чудово саме для таких зіткнень. На тверді стіни в теорії можна налаштувати краще, але я не намагався.

UPD: упс, не туди відповів
vproДякую. Буду експериментувати

щойно помітив що у мене не преремикається канал з пульта взагалі, навіть через VTXAdmin. Це якийсь баг у мене, чи так у всіх? Не хочу пробувати фіксити якщо вонт не зламана )))

щойно помітив що у мене не преремикається канал з пульта взагалі, навіть через VTXAdmin. Це якийсь баг у мене, чи так у всіх? Не хочу пробувати фіксити якщо вонт не зламана )))
AkceptorУ мене все працює

Всім доброго вечора. Сьогодні вирішив перевірити на скільки польоту вистачає однієї батки (1S 300 BetaFPV). При плавному керуванні по квартирі до першого попередження (3,45В) вистачило на 2,5 хвилини. Повний заряд 4,35В. Десь читав, що нових повинно вистачати до 4х хвилин. Нажаль нові не заміряв. Батки купляв на початку вересня. Літав по разу день через день. Питання: Це нормально, чи вже скоро батки на заміну? І які батки краще взяти, коли строк прийде?

Всім доброго вечора. Сьогодні вирішив перевірити на скільки польоту вистачає однієї батки (1S 300 BetaFPV). При плавному керуванні по квартирі до першого попередження (3,45В) вистачило на 2,5 хвилини. Повний заряд 4,35В. Десь читав, що нових повинно вистачати до 4х хвилин. Нажаль нові не заміряв. Батки купляв на початку вересня. Літав по разу день через день. Питання: Це нормально, чи вже скоро батки на заміну? І які батки краще взяти, коли строк прийде?
Мaxim LiУ мене на нових Lava 300 десь 4,5 -5хв в середньому режимі. Можливо зберігаєте їх розрядженими або повністю зарядженими?

У мене на нових Lava 300 десь 4,5 -5хв в середньому режимі. Можливо зберігаєте їх розрядженими або повністю зарядженими?
ColdmanТак не зберігаю. Літаю один раз на день, іноді через день. Відлітав, зарядив, наступного дня або через день знов літаю.

Так не зберігаю. Літаю один раз на день, іноді через день. Відлітав, зарядив, наступного дня або через день знов літаю.
Мaxim LiВони якраз деградують під час того як лежать повністю зарядженими - в мене так перші 5 акумів за 2 місяці ємність дуже втратили, а потім купив такі ж самі, але вже зберігаю правильно і вже 5 місяців - жодних ознак втрати ємності. Але я літаю не часто 1-2 рази на тиждень.

Вони якраз деградують під час того як лежать повністю зарядженими - в мене так перші 5 акумів за 2 місяці ємність дуже втратили, а потім купив такі ж самі, але вже зберігаю правильно і вже 5 місяців - жодних ознак втрати ємності. Але я літаю не часто 1-2 рази на тиждень.
elektroNIKДякую. Вік живи - вік учись

Я так розумію, що треба батки заряджати перед польотом. Не дуже зручно, ну й нехай. Це краще, ніж витрачати купу грошей кожні 2-3 місяці
Мaxim LiНу їм розрядженими трохи краще ніж повністю зарядженим. Але краще в режимі зберігання (3.8 - 3.85В). Є зарядні у яких є опція переводу в такий режим

Ну їм розрядженими трохи краще ніж повністю зарядженим. Але краще в режимі зберігання (3.8 - 3.85В). Є зарядні у яких є опція переводу в такий режим
ColdmanТа у мене така зарядка і є. Але як починає блимати попередження про розряджену батку в польоті, то при приземленні показує як раз 3,8 - 3,9 В. Тому режимом зберігання можна і не користуватися після політух

• Like
Реакції: vpro
DVR не писали? Бо в мене усе пишеться і час від часу аналізую як було і як стало.
А на рахунок того які брати, то сині BetaFPV не рекомендував би. Якщо є вибір, то краще Lava або Nitro Nectar взяти.
elektroNIKДякую за пораду. У мене як раз сині батки((( А перші рази не писав, бо не було карти. Та і що там писати, як по 10 секунд літав )))

Дякую за пораду. У мене як раз сині батки((( А перші рази не писав, бо не було карти. Та і що там писати, як по 10 секунд літав )))
Мaxim LiСині батки це старі батки від betafpv. Вони відстійні. Пролітав на них рік і після заміни на tattu я зрозумів чому на них лаються. Коли пересів на нові батки таке відчуття що керував зовсім іншим дроном.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
119
Відповідей
0
Перегляди
65
Назад
Зверху