Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Air 65

Air 65 2024

Не має прав доступу, щоб купити (95.00 $)

Ще отаке відео з оглядом і рекомендаціями з налаштування

Ще отаке відео з оглядом і рекомендаціями з налаштування
Akceptor
Це хороше відео і далі від нього буде ще цікавіше.
Є два моменти, які я звідси би не брав - я поки не буду ставити Bluejay 0.21, тому що вони зараз люблять наробити багів, 0.20 взагалі палила деякі ESC. Із 0.16 нема проблем, причин оновлятися поки не бачу.
І 96kHz PWM я теж не використовую, із гіршим гальмуванням моторів важче робити будь-що, де треба перевертатися.

Це хороше відео і далі від нього буде ще цікавіше.
Є два моменти, які я звідси би не брав - я поки не буду ставити Bluejay 0.21, тому що вони зараз люблять наробити багів, 0.20 взагалі палила деякі ESC. Із 0.16 нема проблем, причин оновлятися поки не бачу.
І 96kHz PWM я теж не використовую, із гіршим гальмуванням моторів важче робити будь-що, де треба перевертатися.
vproА чому саме 16? Там ще 19 є і 17 наче

Всім доброго вечора. Сьогодні вирішив перевірити на скільки польоту вистачає однієї батки (1S 300 BetaFPV). При плавному керуванні по квартирі до першого попередження (3,45В) вистачило на 2,5 хвилини. Повний заряд 4,35В. Десь читав, що нових повинно вистачати до 4х хвилин. Нажаль нові не заміряв. Батки купляв на початку вересня. Літав по разу день через день. Питання: Це нормально, чи вже скоро батки на заміну? І які батки краще взяти, коли строк прийде?

Всім доброго вечора. Сьогодні вирішив перевірити на скільки польоту вистачає однієї батки (1S 300 BetaFPV). При плавному керуванні по квартирі до першого попередження (3,45В) вистачило на 2,5 хвилини. Повний заряд 4,35В. Десь читав, що нових повинно вистачати до 4х хвилин. Нажаль нові не заміряв. Батки купляв на початку вересня. Літав по разу день через день. Питання: Це нормально, чи вже скоро батки на заміну? І які батки краще взяти, коли строк прийде?
Мaxim LiУ мене на нових Lava 300 десь 4,5 -5хв в середньому режимі. Можливо зберігаєте їх розрядженими або повністю зарядженими?

Переглянути попередні відповіді...
Ну їм розрядженими трохи краще ніж повністю зарядженим. Але краще в режимі зберігання (3.8 - 3.85В). Є зарядні у яких є опція переводу в такий режим
ColdmanНа скільки пам'ятаю, то у налаштуваннях є перше попередження, яке сповіщає, що пора повертатися. І є попередження про критичний розряд батки. То може я рано приземлююсь. Не хотів батки вбивати

На скільки пам'ятаю, то у налаштуваннях є перше попередження, яке сповіщає, що пора повертатися. І є попередження про критичний розряд батки. То може я рано приземлююсь. Не хотів батки вбивати
Мaxim LiБатки - це все ж розхідний матеріал, і прям дуже трястися над ними не треба. Десь бачив інформацію, що загалом LiHV при розряді високими струмами в середньому живуть близько 100 циклів всього, тому можна не боятися їх розряджати до низької напруги, головне не зберігати розрядженими довго. В мене попередження при 3.3 - тоді лечу до себе і сідаю й одразу після польотів дозаряджаю до напруги зберігання.

Батки - це все ж розхідний матеріал, і прям дуже трястися над ними не треба. Десь бачив інформацію, що загалом LiHV при розряді високими струмами в середньому живуть близько 100 циклів всього, тому можна не боятися їх розряджати до низької напруги, головне не зберігати розрядженими довго. В мене попередження при 3.3 - тоді лечу до себе і сідаю й одразу після польотів дозаряджаю до напруги зберігання.
elektroNIKТа я і не трясуся, просто мені здається, що їх з самого початку вистачало хвилини на 3. Але тут трудно сказати точно, бо це мій перший опит і літав я від стіни до стіни ))) А взагалі, то просто думаю, цього разу брати такі ж самі чи якісь інші.

Та я і не трясуся, просто мені здається, що їх з самого початку вистачало хвилини на 3. Але тут трудно сказати точно, бо це мій перший опит і літав я від стіни до стіни ))) А взагалі, то просто думаю, цього разу брати такі ж самі чи якісь інші.
Мaxim LiDVR не писали? Бо в мене усе пишеться і час від часу аналізую як було і як стало.
А на рахунок того які брати, то сині BetaFPV не рекомендував би. Якщо є вибір, то краще Lava або Nitro Nectar взяти.

DVR не писали? Бо в мене усе пишеться і час від часу аналізую як було і як стало.
А на рахунок того які брати, то сині BetaFPV не рекомендував би. Якщо є вибір, то краще Lava або Nitro Nectar взяти.
elektroNIK 1730377786639.png

Теж все зберігаю 😅

DVR не писали? Бо в мене усе пишеться і час від часу аналізую як було і як стало.
elektroNIKДякую за пораду. У мене як раз сині батки((( А перші рази не писав, бо не було карти. Та і що там писати, як по 10 секунд літав )))

З цим фрістайлом зламав вже другу канопу за місяць ((( мабуть треба щось м'якеньке на підлогу стелити.

Так канопа їхня шляпа. У хепімодел така ж канопа в мене поки не ламається
JUJAНу я взагалі новачок в цій справі. Чим швидше літаю, тим небезпечніше для дрону і навколишніх людей )))

Переглянути попередні відповіді...
Мaxim Li Канопа на фото. Моделька дозволяє поставити в неї багато сучасних камер

Канопа на фото. Моделька дозволяє поставити в неї багато сучасних камер
vproДякую!

А є хтось, у кого він (АІО5) нормально живе у режимі луплення об стіни на повній швидкості?
Бо в мене щось всього за два тижні вже один ESC вмирає, та і моторам досить погано.
Певно треба буде ще купити Happymodel 2g4, бо це схоже що все ще єдиний надійний.

А є хтось, у кого він (АІО5) нормально живе у режимі луплення об стіни на повній швидкості?
Бо в мене щось всього за два тижні вже один ESC вмирає, та і моторам досить погано.
Певно треба буде ще купити Happymodel 2g4, бо це схоже що все ще єдиний надійний.
vproНе прям по темі але опишу свій досвід. Спочатку я вирвав конектор на 4і1 (виключно мій факап). Намагався його відновити, с горем пополам прийшов до рішення припаяти антену напряму (більш менш ок). Але потім спортив регулі прошиваючи есц конф. Зависло завантаження і після від'єднання есц конфіг-тор не бачив ругуль. Думаю також моя вина бо був сильно розряджений акум. Намагався відновити через ардуіно, все пройшло як треба але в есц конф-рі регуль не з'явився.
Другий польотник 4в1 пряцював десь 2 місяці. Одного дня він впав під час польоту. І так падав наступні декілька акумів. Наступна батка - не армиться мотор, виймаю/вставляю пару разів - все ок. Відльотую батарею нормально, після посадки він тухне. В результаті дрон армиться, конектиться. Але чорний екран в шоломі без осд і не запускаються мотори.
Зараз мені йде 5в1, подивимось скільки він пропрацює.

Я рік в цьому хоббі і постійно розчаровуюсь в якості фпв компонентів. То мотори починають вібрувати, переставати працювати. То гнуться вали, мікро різниця у товщині валів! з'являютсья вібрації від моторів. То дохнуть плати в перші дні експлуатації. З'являються артефакти в відео шоломі...а ну і акумулятори, звісно)

Я рік в цьому хоббі і постійно розчаровуюсь в якості фпв компонентів. То мотори починають вібрувати, переставати працювати. То гнуться вали, мікро різниця у товщині валів! з'являютсья вібрації від моторів. То дохнуть плати в перші дні експлуатації. З'являються артефакти в відео шоломі...а ну і акумулятори, звісно)
JUJAТа все закономірно, бо ми фігачимо цим всім у стіни і при цьому вимагаємо, щоб воно було все легше і дешевше.
Взагалі рецепт надійного вупа існує, із одним нюансом.
Happymodel 2g4 AIO
Cockroach V3
WeBleedFPV Screamers 0702 із віссю 1.5мм і Gemfan 1210 для них
Канопа від старої мобули 6.

А нюанс в тому, що я поки не знайшов надійного способу закріпити у цій канопі якусь камеру крім Runcam Nano3. А вона вже не виготовляється.
(FXT від нової мобули 6 теж легко, але вона настільки випирає, що я її розбив за два дні)

• Like
Реакції: JUJA
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Та все закономірно, бо ми фігачимо цим всім у стіни і при цьому вимагаємо, щоб воно було все легше і дешевше.
Взагалі рецепт надійного вупа існує, із одним нюансом.
Happymodel 2g4 AIO
Cockroach V3
WeBleedFPV Screamers 0702 із віссю 1.5мм і Gemfan 1210 для них
Канопа від старої мобули 6.

А нюанс в тому, що я поки не знайшов надійного способу закріпити у цій канопі якусь камеру крім Runcam Nano3. А вона вже не виготовляється.
(FXT від нової мобули 6 теж легко, але вона настільки випирає, що я її розбив за два дні)
vproВ чому перевага Happymodel 2g4 AIO? Я впритул не порівнював характеристики, наче вага як у х12, а остання ще може з 2s працювати.
Кокроач і вібліди не бачу на алішке(Канопа якщо я думаю саме про ту мені також дуже подобається. Щось тЗавантажити файлиипу 0.6г,і взагалі не ламається.
Зібрав 65 на х12 для зими на скору руку. Якась китайська камера з широким кутом через друковане кріплення.
Еір 75 подобався своєю плавністю, 75 з рсінами 0802 25к відчувається не так, а я так і не встиг спробувати цей контролер з цими моторами, цікаво чи буде різниця на користь бетафпв. Канопа від моб24 здається незламною, тьху тьху, правда не дружить з керамічною антеною. Від бетафпв еіра таку я зламав 4 шт поки літав на 75 air.
Я так розумію це хоббі вимушує постійшно шукати компроміси)
І так згоден, ми постійно б'ємо електроніку і хочемо щоб вона мала великий ресурс

Вкладення

• photo_2024-11-13_16-14-38.jpg
    photo_2024-11-13_16-14-38.jpg
    132.1 КБ · Перегляди: 17
  • photo_2024-11-13_16-26-14.jpg
    photo_2024-11-13_16-26-14.jpg
    180.2 КБ · Перегляди: 17
В чому перевага Happymodel 2g4 AIO? Я впритул не порівнював характеристики, наче вага як у х12, а остання ще може з 2s працювати.
Кокроач і вібліди не бачу на алішке(Канопа якщо я думаю саме про ту мені також дуже подобається. Щось тЗавантажити файлиипу 0.6г,і взагалі не ламається.
Зібрав 65 на х12 для зими на скору руку. Якась китайська камера з широким кутом через друковане кріплення.
Еір 75 подобався своєю плавністю, 75 з рсінами 0802 25к відчувається не так, а я так і не встиг спробувати цей контролер з цими моторами, цікаво чи буде різниця на користь бетафпв. Канопа від моб24 здається незламною, тьху тьху, правда не дружить з керамічною антеною. Від бетафпв еіра таку я зламав 4 шт поки поки літав на 75 air.
Я так розумію це хоббі вимушує постійшно шукати компроміси)
І так згоден, ми постійно б'ємо електроніку і хочемо щоб вона мала великий ресурс
JUJAHappymodel 2g4 - єдине, яке у більшості людей не вмирає без причини. Так, воно важче за деякі, але для них надійність - єдиний важливий критерій, бо це найдорожча частина дрона. І ні, воно легше за Х12 і навіть трохи менше (точніше Х12 більше ніж стандарт).

Webleed Screamers Happymodel робить саме для Webleed, поки-що вони є тільки там. Може будуть ще десь, але не думаю, що на алі.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
119
Відповідей
0
Перегляди
65
Назад
Зверху