Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Активація дронів DJI в Україні або помилка 1581

Оцінка теми: Активація дронів DJI в Україні або помилка 1581 0.00 з 5 | Загальна кількість голосів: 0 | Переглядів: 429

MDrz

Новачок
Учасник
15.08.26
13
7
3
Всім привіт, купив DJI Neo 2 і через регіональні обмеження не можу його активувати (дякую продавцю, який не активував дрон сам і не попредив про такі нюансив). І тепер саме питання: як ативувати дрон DJI в Україні?
Все скачав, все оновив, але при активації дрона впираюсь в помилку 1581

Активувати в Україні не можна, треба активовувати в європі. Як що активовувати тут то є великі шанси забаранити дрон. Акуми також потрібно активовувати.

Активувати в Україні не можна, треба активовувати в європі. Як що активовувати тут то є великі шанси забаранити дрон. Акуми також потрібно активовувати.
Фенікстакс
апдейт
знайшов дуже гарний центр обслуговування дронів, вже встиг свій вигуляти трохи :)
я віддавав в Чернівцях, зробили за дякую і донат, по часу буквально +-20 хв зайняло
з нюансів - не можна в нас оновлювати, зразу буде окірпічування

Тобто, вдалось активувати через DronCenter?
Magshifterтак
майстри казали, що тут теж трохи лотерея
але залежить не від них
якщо дрон куплений і завезений +- нормальним чином - все активується
якщо дрон вкрали в Європі і привезли нам на продаж - толку не буде
ну і звичайно ж, він має бути нульовим, без спроб активації в нас і будь-яких блоків

Яку версію оновлення вони встановлюють? Саму крайню чи з застарілих? У нові версії з'явилися цікаві функції...

а от це не скажу
здається, там не оновлювали нічого
чисто теоретично, мої здогадки, можна вивезти дрон за кордон, оновити і повернути назад
але цей нюанс варто уточнити

Магазин тобі надіслав інший дрон в заводські плівці і ти сам активовував в Чернівцях? Я все вірно зрозумів?

Магазин тобі надіслав інший дрон в заводські плівці і ти сам активовував в Чернівцях? Я все вірно зрозумів?
Фенікстак, магазин надіслав новий дрон
по серійнику він чистий, ні разу до цього не підключався/світився
активували в сервісі, які займаються ремонтом і обслуговуванням дронів
загалом, їх контори є не тільки в нас тут, якщо сайту вірити

А чому вони тобі надіслали не активований дрон, вони ж мали його активувати...

А чому вони тобі надіслали не активований дрон, вони ж мали його активувати...
Феніксна скільки я зрозумів, то більше проблема постачальника ніж самого магазина
вони б мали займатись активацією і надавати адекватний товар, там вже просто перевіряти кожен дрон суті нема
але так, цей магазин я рекомендувати нікому не буду

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
3
Перегляди
369
Назад
Зверху