Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Автоматичний захват цілі на FPV Дроні!

Mykahailo

Новачок
Учасник

Репутація:

24.09.24
4
1
3
Всім привіт! Я в тємі дронів 3-ій день.В мене задача реалізувати на FPV дроні автозахват цілі. Тобто оператор здалека наводить дрон на ціль а дрон сам наводиться та летить до цілі.
які можуть бути ідеї як це реалізувати?

Рішення
та це ж просто. берешь таракана із військової частини.. краще із спец назу.. там самі шикарні досвідченні таракани.. і нафіг тобі вчити нейронку.. банку тараканів на 100 дронів и все. рой дронів готов... нащо так ускладняти.. ми щас на бджолах літаємо.. вони краще дорогу знають.
Тобто , задачу поставили перед виконавцем який не має ідей і уявлення як це реалізувати? 🤔

У мене є готове, працююче рішення, але я вас не знаю, хто ви ?

При всій повазі зарано про це думати. А от із-за таких рішень якщо рядовий громадянин зможе зробити дрон з захватом то не буде покою військовим фпвішникам по мирному. Я вже і так бачу після війни при ураженні дроном з бойовою частиною якесь цивільне майно чи не дай бог людину. То кожного фпвішника і сапера будуть тягати.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
При всій повазі зарано про це думати. А от із-за таких рішень якщо рядовий громадянин зможе зробити дрон з захватом то не буде покою військовим фпвішникам по мирному. Я вже і так бачу після війни при ураженні дроном з бойовою частиною якесь цивільне майно чи не дай бог людину. То кожного фпвішника і сапера будуть тягати.
ОлександрТа не будуть, зараз така кількість цивільних як я , знають як таке зробити (наприклад банка з порохом та цвяхами або піропатрони нерозівані з карєрів позбирати, та банка з підшипниками ,а в когось ще й міна може лежати прозапас там де 3.14ри були а це вже тротил а чим його активувати вже в ютубі можна знайти на каналах по хімії, і тд.), а з кожним тижнем стає все більше що млжете за це не турбуватись, Кілхаус та інші школи , добре працюють)))

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху