Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Фокус камери на вупчику meteor 75 pro

turbo

Новачок
Учасник

Репутація:

31.12.24
2
3
3
🎮
Radiomaster pocket
🛸
Meteor 75 pro
Друзі , вітаю!
Підкажіть, така проблема, різкість камери чомусь на нижній частині, те шо розташоване посередині та зверху картинки - в розфокусі, трішки розмите. Що можна з цим зробити, якось механічно її крутити (але там вона ніби зафіксована), чи якось підключатися до неї ?

Рішення
Добрий вечір!
Я би звернув увагу на об’єктив камери. Буває, що він трохи зміщений або злегка підкрутився. Спробуйте акуратно обертати його, щоб знайти оптимальний фокус. Навіть якщо здається, що він зафіксований, невеликий рух може вирішити проблему.
Далі, подумайте про програмні налаштування. Якщо ваша камера підтримує підключення через OSD, можливо, там є параметри для корекції фокусу. Перевірте, чи можна відрегулювати зображення таким чином.
І нарешті, не забувайте про чистоту. Бруд або пил на об’єктиві можуть створювати ефект розмиття. Протріть його мікрофіброю, щоб виключити цю причину.
Якщо нічого не допоможе — дайте знати! З радістю допоможу розібратися більш детально. У мене колись була схожа проблема, знайшов пару рішень...
Добрий вечір!
Я би звернув увагу на об’єктив камери. Буває, що він трохи зміщений або злегка підкрутився. Спробуйте акуратно обертати його, щоб знайти оптимальний фокус. Навіть якщо здається, що він зафіксований, невеликий рух може вирішити проблему.
Далі, подумайте про програмні налаштування. Якщо ваша камера підтримує підключення через OSD, можливо, там є параметри для корекції фокусу. Перевірте, чи можна відрегулювати зображення таким чином.
І нарешті, не забувайте про чистоту. Бруд або пил на об’єктиві можуть створювати ефект розмиття. Протріть його мікрофіброю, щоб виключити цю причину.
Якщо нічого не допоможе — дайте знати! З радістю допоможу розібратися більш детально. У мене колись була схожа проблема, знайшов пару рішень. Успіхів! 😊

Добрий вечір!
Якщо нічого не допоможе — дайте знати! З радістю допоможу розібратися більш детально. У мене колись була схожа проблема, знайшов пару рішень. Успіхів! 😊
AeroUAПодякував!
Все таки відкрутив лінзу, була криво вкручена, можливо від удару змістилася. Спочатку боявся сильно крутити , ніби не йшло і не хотів зламати, потім все таки вирішив більш сильніше і воно пішло. Вкрутив рівно, додав каплю термоклея, все гуд. Ще раз дякую

Подякував!
Все таки відкрутив лінзу, була криво вкручена, можливо від удару змістилася. Спочатку боявся сильно крутити , ніби не йшло і не хотів зламати, потім все таки вирішив більш сильніше і воно пішло. Вкрутив рівно, додав каплю термоклея, все гуд. Ще раз дякую
turboРадий, що вдалося вирішити проблему! Якщо будуть ще якісь питання звертайтеся)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
4
Перегляди
99
Назад
Зверху