- 16.08.24
- 404
- 244
- 43
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra X
- 🛸
- Meteor 85
Останнє редагування:
вітаю.. наднях прийшла мисля зібрати окту на базі рами хелская.. щоб він бум максимально ПОТУЖНЫМ та роскладним...
поки ще інфу не вивчав... може є в когось досвід роботи с октами на 4х лучах... поки не розумію як крепити нижні пропи...
подивився відео.. там можно побачити куди воно направлено..
а якщо іх направляти в одну сторону і нижній і верхній?. чи так краще.. але якось мені не дуже подобається друг проти друга крутитись. хз.. може так і краще .
може хтось що підкаже?
поки ще інфу не вивчав... може є в когось досвід роботи с октами на 4х лучах... поки не розумію як крепити нижні пропи...
а якщо іх направляти в одну сторону і нижній і верхній?. чи так краще.. але якось мені не дуже подобається друг проти друга крутитись. хз.. може так і краще .
може хтось що підкаже?
Вкладення
- 24.08.24
- 485
- 426
- 63
- 🎮
- Boxer Crush
- 🥽
- SKY04O PRO
- 🛸
- Handmade 65mm
вітаю.. наднях прийшла мисля зібрати окту на базі рами хелская.. щоб він бум максимально ПОТУЖНЫМ та роскладним...
може хтось що підкаже?
↑Переглянути попередні відповіді...
NAukovecв мене колись був моторчик, труба с двома пропами.. він ніби то - кулер с літака, і в нього один пропелер більш тяговитий и товкає нибі поток, а другий проп більш оборотістий та ніби більше лопатей було. і він ніби ускорояет поток. і направлені в одну сторону... може ще треба і так погратись різними пропами.. но я той моторчик так і не запускав(...
- 16.08.24
- 404
- 244
- 43
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra X
- 🛸
- Meteor 85
вообщем треба знайти час та зробити окту))) щоб потестити)))