Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

HGLRC Draknight 2

HGLRC Draknight 2023

Не має прав доступу, щоб купити (115.00 $)
А ти не міг би пофоткати налаштування підів і фільтрів? А то я пересадив електроніку з Метеора 85 на цю раму і покамість мені зовсім не подобається як він літає.

А ти не міг би пофоткати налаштування підів і фільтрів? А то я пересадив електроніку з Метеора 85 на цю раму і покамість мені зовсім не подобається як він літає.
KоляЦе ще сильно залежить від гіроскопа на АІО, і трошки залежить від моторів, пропів і технічного стану дрона, тому просто скопіювати теж може бути не найкращою ідеєю.

У мене Bassline чудово літав на дефолтних, цей теж мав би

Переглянути попередні відповіді...
Колись мені може дійдуть руки зробити відео, як тюнити маленькі дрони без блекбоксу. Бо це насправді просто
vproПане @vpro, хотів дізнатись, чи не дійшли у Вас руки до гайду по тюнам маленьких дронів без блекбоксу? А раптом ))) Дякую!!!

Ви з Windows XP зараз пишете? Чи хочете посперечатися з об'єктивним фактом що Betaflight 4.5.2 краще за 4.4.2? Якщо сидіти на древніх прошивках - це не поверне вам молодість)))

Ви з Windows XP зараз пишете? Чи хочете посперечатися з об'єктивним фактом що Betaflight 4.5.2 краще за 4.4.2? Якщо сидіти на древніх прошивках - це не поверне вам молодість)))
ANG3LКраще для кого? Для тих, хто використовує GPS - так. Для всіх решта - ні, якщо у них нема пояснення, чому саме їм краще.

Переглянути попередні відповіді...
Ви хочете щоб я перечисляв вам всі зміни які мене цікавлять в кожній версії від 4.4.2 до 4.5.2???
В любому випадку, правильний таргет тепер HGLRCF411ELRS, накотив, перевірив - все працює.

ANG3L
Ви хочете щоб я перечисляв вам всі зміни які мене цікавлять в кожній версії від 4.4.2 до 4.5.2???
Так, хоча б одну

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху