Всім привіт
Дякую, що зацікавились моїм курсом. Розумію ваш скептицизм, нажаль, такі часи.
Постараюсь відповісти на всі ваші питання.
Хто я, і чи маю достатньо компетентності навчати?
З 2018 року займаюсь відеозйомкою. В 2020 почав тренуватись в симуляторі. Налітавши 30 годин і зібравши самостійно свій перший дрон 5 дюймів - одразу успішно полетів, звісно що не ідеально, але і вчився літати я без подібних уроків та без наставництва.
Підтягнувши навички, почав знімати комерцію: музичні кліпи, реклама і т.ін. Працював над вдосконаленням. На моїх відео в ютубі, можете бачити інтро з кадрами, які я знімав особисто і це вже повинно говорити про вміння пілотувати

Це відповідь тим, хто пише «Це ще один FPV ютубер, у якого нема відео польотів». Саме ті часи були про заробіток, а не теперішній «хайп» про який ви зараз пишете
З початку повномасштабного почав з командою навчати людей. Під час цього навчання, розробив методику, враховуючи складнощі та нюанси, які траплялись в різній категорії студентів. Від студентів чув тільки слова вдячності. Зібрати для вас відгуки у них не можу, але і тут ви маєте змогу перейти на мій ютуб канал і почитати коментарі від тих людей, які писали свої враження від безкоштовних уроків. Серед них як досвідчені так і початківці.
Не позиціоную себе як гуру FPV, хоча і є що продемонструвати, але я впевнений в тому, що мої навички допомогли вже багатьом.
Для того, щоб розробити курс, який буде зручним, інформативним, лаконічним та доступним для всіх, я витратив чимало часу і планую його розвивати та покращувати завдяки вашим відгукам.
Матеріали курсу за наповненням, аналогічні з тими, що в мене на ютубі, але це вже не просто відеоматеріали - це підтримка для кожного студента в період навчання, і кожен має особистий кабінет та зворотній звʼязок від мене в любий час. Найцінніше - це перевірка домашніх завдань, що дає змогу студенту перевірити свої результати та вчасно отримати корекцію. Створено декілька тарифів. Кожен може обрати те, що йому більше підходить.
Мінімальний тариф наразі 1450грн, який не передбачає перевірки домашніх завдань. В наш час, погодьтесь - це смішна ціна.
Тариф з перевіркою завдань, звісно дорожче, тому що це мій час.
Для більшості підписників на ютубі стало перевагою, що в моїх уроках мінімум води і максимум користі. Саме цим я керувався в створенні курсу.
Звісно, я можу надати доступ до мого курсу безкоштовно компетентній людині для рецензії, але і оцінка повинна бути неупереджена.
Прохання до всіх учасників спільноти і взагалі, до наших громадян - будьте лояльніше один до одного. Можна в одну мить знецінити працю людини, не розібравшись, і як результат, отримати в майбутньому велику прогалину в багатьох сферах із спеціалістів. Тому що створюючи щось корисне, отримуєш у відповідь тільки негатив, а не підтримку та мотивацію покращувати своє оточення!
Побажав всім здоровʼя!