Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Невеликий cinematic FPV без захисту пропів.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Там ніби V2 під О4 вони заточили, хоча може ще що змінили. Але в V1 сам камуфляж рами прям кайф) а бачу в V2 просто чорний зробили.

Вкладення

• IMG_1919.jpeg
    IMG_1919.jpeg
    198.7 КБ · Перегляди: 17
Переглянути попередні відповіді...
Але це ж під навантаженням. Ви ж не будете літати 100% газу)
blvckl1stВсе-таки зупинився на моторах iFlight XING2 2207 1855KV, вони і холодніші і KV як на мене більш оптимальніше для мене ніж в моторах T-Motor Velox V2207.5 з KV 1750 і 1950. Добре що ви посіяли в мене зерно сумніву)

Все-таки зупинився на моторах iFlight XING2 2207 1855KV, вони і холодніші і KV як на мене більш оптимальніше для мене ніж в моторах T-Motor Velox V2207.5 з KV 1750 і 1950. Добре що ви посіяли в мене зерно сумніву)
RedRockО, круто! Я радий за вас!🔥 Можливо, подивіться ще тести, якщо знайдете, щоб впевнитись остаточно. Ну і порахуйте twr для себе. Але судячи з відосиків-мотори дуже класні😅

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Файний має бути апарат, але нажаль на 3.5 зараз досить проблематично літати, маю Cinelog 2.5 і прийшов до висновку що піднімати його зараз максимально "небезпечно", шуму і уваги навколишніх робить добряче.
Тому вирішив також збирати 2s цифру без без дактів, виходить трохи компактніше (трішки менше мобули 8), можливо також напишу статтю якщо буде комусь цікаво.
1771370718365.png

Файний має бути апарат, але нажаль на 3.5 зараз досить проблематично літати, маю Cinelog 2.5 і прийшов до висновку що піднімати його зараз максимально "небезпечно", шуму і уваги навколишніх робить добряче.
Тому вирішив також збирати 2s цифру без без дактів, виходить трохи компактніше (трішки менше мобули 8), можливо також напишу статтю якщо буде комусь цікаво.
1771370718365.png
GoodviNОй, я також свого аналогового малюка хочу перевдягти на нову раму. І зробити нормальний конденсатор на ньому. Бо стоїть банка розміром з саму плату😂 В такому випадку додатково купити собі air unit lite-це гарна ідея)
Рама ваша схожа на GEPRC T-Cube 18. Це вона?

Переглянути попередні відповіді...
Так, це вона, вибирав щось компактне, а коли приїхало взагалі здивувася чому воно таке дрібне, при тому вилгяд має "справжнього дрона".
Але це вже новий рівень літати без захисту пропів.
GoodviNОт і я думаю, але ще не знаю, що я більше хочу. З варіантів: така ж, що і у вас і hglrc draknight. Другу зараз оновили під підтримку 04 і вона виглядає незвичайно, але дорожча. Ще дуже естетична YMZFPV Lighting2, але віддати за 2 дюйми стільки грошей-жаба душить.
Але про 04lite я сказав , але не подумав…🫣 Забув , що моя x12 aio не підтримує цифру. Але аналогова камера досить хороша. Тому буду продовжувати кайфувати від старих технологій)

От і я думаю, але ще не знаю, що я більше хочу. З варіантів: така ж, що і у вас і hglrc draknight. Другу зараз оновили під підтримку 04 і вона виглядає незвичайно, але дорожча. Ще дуже естетична YMZFPV Lighting2, але віддати за 2 дюйми стільки грошей-жаба душить.
Але про 04lite я сказав , але не подумав…🫣 Забув , що моя x12 aio не підтримує цифру. Але аналогова камера досить хороша. Тому буду продовжувати кайфувати від старих технологій)
blvckl1stДивився також до hglrc draknight але мене щось розмішив "спойлер" в хвості, і я вирішив взяти трішки простіший дизайн, жаль що я не бачив YMZFPV Lighting2, так би взяв би цю раму...

От і я думаю, але ще не знаю, що я більше хочу. З варіантів: така ж, що і у вас і hglrc draknight. Другу зараз оновили під підтримку 04 і вона виглядає незвичайно, але дорожча. Ще дуже естетична YMZFPV Lighting2, але віддати за 2 дюйми стільки грошей-жаба душить.
blvckl1stНу ладно, чого уж чекати, будемо тестити...
1771409786719.png

Мені також зі спойлеру смішно, але дивився, що польотам на draknight це ніби не заважає)
Я вас вітаю з новою рамою!🔥 Очікую огляд!
blvckl1stНапишу тоді якийсь гарний пост про збірку на цій рамі, виглядає дуже перспективно для вулиці на цифрі, і модулі/кріплення дуже зручно робити.

Напишу тоді якийсь гарний пост про збірку на цій рамі, виглядає дуже перспективно для вулиці на цифрі, і модулі/кріплення дуже зручно робити.
GoodviNА я, напевно, зараз собі замовлю раму від GEPRC. Бо мені стало цікаво😅
У мене зараз на вупі гарна карбонова рама, але вона зламалась. Хоча є резерв, але хочеться чогось нового)

Вкладення

• IMG_1260.jpeg
    IMG_1260.jpeg
    194.6 КБ · Перегляди: 20

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
45
Назад
Зверху