- 16.08.24
- 404
- 244
- 43
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra X
- 🛸
- Meteor 85
Останнє редагування:
як плавно він літає))))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
не розумію, не вже в SpeedyBee f7v3 такий слабий 5в канал(((..
це характеристики серви:
ще вісить rx та камера.
- Робоча напруга: 4.8V ~ 6.0V
- Робочий струм: 200 мА
- Швидкість: 0.15 сек/60° при 4.8V, 0.13 сек/60° при 6V
- Момент, що крутить: 3.0 / 3.5 кг-сили на см (при 4.8V / 6V відповідно)
але коли розбирався ще побачив це-типа два окремих беки.
але не розумію 5В та 9В , або для 5В два окремих - 4.5В та 5В.. бо на платі є контакти 4.5В а є 5В..
при цьому камера на 5В. а рх та гпс на 4.5В.. я серву напаяв на 5В - той що унизу біля bz, але після вмикання серви, через декілька секунд обривається рх связок. із цього виходить що 5В один і дуже слабкий, АБО я щось зробив не так..але воно відпрацьовує як треба окрім обриву св'язку.
5в до 2А. Можливо пускові токи великі як у всіх двигунів.
можливо, але саме прикольно що воно відбувається через декілька секунд після скиду)..2-4мабуть..
95mA ±15% при 12V - це камера..рх думаю ще менше
До паяй електроліт на 1000 мкф та керамічний конденсатор на 0,1
на вхід есц в доповнення до існуючого? там ніби то 1000 на 35 стоіть.
поки балувався із скидами помітив недолік рами при навантаженнях.. зараз попрацює над фізикою, потім займусь електрикою).. про 0.1 читав вже..є проблема відгорання, як коротк б я не приваював)), так вже навіть придумав рішення, якого ще не бачив у інших))... так що у новуму дроні буде більше все вдосконалено%)
На живлення серви. Підберіть по напрузі. Не великого розміру повинні вийти.
Є ідеї як ідеально відкалібрувати положення гіроскопа?, нульове. я вже думав якость тазик с водою, в нього інший тазик, але щоб він не міг у бік сміститься, і поверх дрон. щоб він калібрувався на поврехній води.. але теж якось заморочено(
я спочатку прочитав ТРИМУВАТИ - як ТРИМАТИ.. та не міг зрозуміти))).. але не знав про таке))
трошки не зрозуміло. цей режим триміровання постійно робить? просто часто після дизарму піднімаю газ. та часто піднімаю на 100%.. ну а вліво вправо можно просто випадково нажати... тобто випадково можу тримірувати не знаючи це?%)...
Так, польотник запам'ятовує налаштування тримування. Я на початках випадково постійно тримував дрона і не розумів чому польотник збиває мої налаштування.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Підтримати обслуговування форуму!
Навіть невелика сума - це Величезний крок Разом!!!