Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Новий дрон (У РОЗРОБЦІ) 27.08 - "Aggressor"

Доробив дві фУнкції знизу))).
одну функцію вже тестували) в ручну(, бо навіть одна серво перегружає rx..
теперь чекаю на dc-dc конвертер та камера свитч, щоб вже на повну тестанути

Вкладення

• d3f69c2b-3a05-438a-9227-c28d5d008cd6.jpg
    d3f69c2b-3a05-438a-9227-c28d5d008cd6.jpg
    60.3 КБ · Перегляди: 15
не розумію, не вже в SpeedyBee f7v3 такий слабий 5в канал(((..
це характеристики серви:
  • Робоча напруга: 4.8V ~ 6.0V
  • Робочий струм: 200 мА
  • Швидкість: 0.15 сек/60° при 4.8V, 0.13 сек/60° при 6V
  • Момент, що крутить: 3.0 / 3.5 кг-сили на см (при 4.8V / 6V відповідно)
ще вісить rx та камера.
але коли розбирався ще побачив це-типа два окремих беки.
але не розумію 5В та 9В , або для 5В два окремих - 4.5В та 5В.. бо на платі є контакти 4.5В а є 5В..
при цьому камера на 5В. а рх та гпс на 4.5В.. я серву напаяв на 5В - той що унизу біля bz, але після вмикання серви, через декілька секунд обривається рх связок. із цього виходить що 5В один і дуже слабкий, АБО я щось зробив не так..але воно відпрацьовує як треба окрім обриву св'язку.

Вкладення

• becc96a9-ce9d-4ca0-99ca-2e03d9902ca9.png
    becc96a9-ce9d-4ca0-99ca-2e03d9902ca9.png
    78.1 КБ · Перегляди: 10
не розумію, не вже в SpeedyBee f7v3 такий слабий 5в канал(((..
це характеристики серви:
  • Робоча напруга: 4.8V ~ 6.0V
  • Робочий струм: 200 мА
  • Швидкість: 0.15 сек/60° при 4.8V, 0.13 сек/60° при 6V
  • Момент, що крутить: 3.0 / 3.5 кг-сили на см (при 4.8V / 6V відповідно)
ще вісить rx та камера.
але коли розбирався ще побачив це-типа два окремих беки.
але не розумію 5В та 9В , або для 5В два окремих - 4.5В та 5В.. бо на платі є контакти 4.5В а є 5В..
при цьому камера на 5В. а рх та гпс на 4.5В.. я серву напаяв на 5В - той що унизу біля bz, але після вмикання серви, через декілька секунд обривається рх связок. із цього виходить що 5В один і дуже слабкий, АБО я щось зробив не так..але воно відпрацьовує як треба окрім обриву св'язку.
NAukovec5в до 2А. Можливо пускові токи великі як у всіх двигунів.

Переглянути попередні відповіді...
5в до 2А. Можливо пускові токи великі як у всіх двигунів.
kingduможливо, але саме прикольно що воно відбувається через декілька секунд після скиду)..2-4мабуть..
95mA ±15% при 12V - це камера..рх думаю ще менше

можливо, але саме прикольно що воно відбувається через декілька секунд після скиду)..2-4мабуть..
95mA ±15% при 12V - це камера..рх думаю ще менше
NAukovecДо паяй електроліт на 1000 мкф та керамічний конденсатор на 0,1

До паяй електроліт на 1000 мкф та керамічний конденсатор на 0,1
kingduна вхід есц в доповнення до існуючого? там ніби то 1000 на 35 стоіть.
поки балувався із скидами помітив недолік рами при навантаженнях.. зараз попрацює над фізикою, потім займусь електрикою).. про 0.1 читав вже..є проблема відгорання, як коротк б я не приваював)), так вже навіть придумав рішення, якого ще не бачив у інших))... так що у новуму дроні буде більше все вдосконалено%)

на вхід есц в доповнення до існуючого? там ніби то 1000 на 35 стоіть.
поки балувався із скидами помітив недолік рами при навантаженнях.. зараз попрацює над фізикою, потім займусь електрикою).. про 0.1 читав вже..є проблема відгорання, як коротк б я не приваював)), так вже навіть придумав рішення, якого ще не бачив у інших))... так що у новуму дроні буде більше все вдосконалено%)
NAukovecНа живлення серви. Підберіть по напрузі. Не великого розміру повинні вийти.

На живлення серви. Підберіть по напрузі. Не великого розміру повинні вийти.
kingduхм.. варіант))).. але сам дрон буде на іншій електроніці та ще окремий дс-дс буде.. бо це для військових думаю спроектувати, тому роблю надійно. тому краще окремий бек буде. але ідея хороша у Вас.)

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Є ідеї як ідеально відкалібрувати положення гіроскопа(акселерометра)?, нульове. я вже думав якость тазик с водою, в нього інший тазик, але щоб він не міг у бік сміститься, і поверх дрон. щоб він калібрувався на поврехній води.. але теж якось заморочено(

Є ідеї як ідеально відкалібрувати положення гіроскопа?, нульове. я вже думав якость тазик с водою, в нього інший тазик, але щоб він не міг у бік сміститься, і поверх дрон. щоб він калібрувався на поврехній води.. але теж якось заморочено(
NAukovecА тримувати польотний контролер під час польоту вам не підходить?

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
elektroNIK
я спочатку прочитав ТРИМУВАТИ - як ТРИМАТИ.. та не міг зрозуміти))).. але не знав про таке))
трошки не зрозуміло. цей режим триміровання постійно робить? просто часто після дизарму піднімаю газ. та часто піднімаю на 100%.. ну а вліво вправо можно просто випадково нажати... тобто випадково можу тримірувати не знаючи це?%)...

я спочатку прочитав ТРИМУВАТИ - як ТРИМАТИ.. та не міг зрозуміти))).. але не знав про таке))
трошки не зрозуміло. цей режим триміровання постійно робить? просто часто після дизарму піднімаю газ. та часто піднімаю на 100%.. ну а вліво вправо можно просто випадково нажати... тобто випадково можу тримірувати не знаючи це?%)...
NAukovecТак, польотник запам'ятовує налаштування тримування. Я на початках випадково постійно тримував дрона і не розумів чому польотник збиває мої налаштування.

Так, польотник запам'ятовує налаштування тримування. Я на початках випадково постійно тримував дрона і не розумів чому польотник збиває мої налаштування.
elektroNIKдивився відео, та почув що ж треба галка щоб стояла щоб чути звук налаштування.. поліз вмикати та побачив що в мене було вимненно тут галку.. на звук галка стояла.. але те що виділено - то було відключено.

Вкладення

• image.png
    image.png
    95.7 КБ · Перегляди: 7

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху