Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Новий дрон (У РОЗРОБЦІ) 27.08 - "Aggressor"

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
допоможіть налаштувати ДРОНА)))))
це сьогодні налаштовував. та потім політав... та лог записав..
добра вийшла рама.15ка, але треба налаштувати)
фільтри, як не дивно, були спочатку налаштовані на угад і більше не дивився))) тому є лиші)) та один пік на 55Мгц не зафільтрував((

Вкладення

• фильтр питч.png
    фильтр питч.png
    127.1 КБ · Перегляди: 8
  • анф питч.png
    анф питч.png
    136.3 КБ · Перегляди: 4
  • фильт рол.png
    фильт рол.png
    129.5 КБ · Перегляди: 3
  • анф рол.png
    анф рол.png
    147.6 КБ · Перегляди: 8
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
ПИТАННЯ:
є камера світч на 3 камери.. в мене задієно дві.. мені треба на двох позіційний перемикач або давилку - це буде назначено на пульті.
ТОБТО мені камері треба паяти на 1і 3 вхід?
воно ж так же ніби як і серва налаштована.. 1000 - то ноль(можливо перша камера). 1500 - середина(можливо 2а камера), і 2000 то макс (можливо 3ая камера). в меня я так розумію будут значення 1000 і 2000..

P.s. так напаяв на 1 і 3 і воно працює.

нове питання.. поставив жеж Rush solo max 5.8 . ніби усе працює але піт мод.. зоходжу в осд меню там стоїть Фрии. але піт мод вмикаєтся і все%)..
як це пермогти?
а братани продовжують плодитись)

Вкладення

• c7fbd49d-8744-4464-9f54-bc0c1751af0e.jpg
    c7fbd49d-8744-4464-9f54-bc0c1751af0e.jpg
    128.3 КБ · Перегляди: 8
  • 5253840971744012500.jpg
    5253840971744012500.jpg
    135 КБ · Перегляди: 8
3 Channel Video Switcher - щось воно ну дуже довго прожило.. учора тестанул після збірки - ніби ок перемикає.. а сьогодні вже ні).. відео на іде с першої камери а на другу не перемикається(
может хтось стикався з цією гадостью
?

Вкладення

• 4d205206-7786-45ff-b241-679ca4fb26b9.jpg
    4d205206-7786-45ff-b241-679ca4fb26b9.jpg
    48.8 КБ · Перегляди: 7
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
3 Channel Video Switcher - щось воно ну дуже довго прожило.. учора тестанул після збірки - ніби ок перемикає.. а сьогодні вже ні).. відео на іде с першої камери а на другу не перемикається(
может хтось стикався з цією гадостью
?
NAukovecя ось думаю а чи могло якось на нього повліяти таке - він заживлюєтья окремо, та бере живлення с польотника.. коли вся система живиться від батки то і полетник і окремий бек живляться від батки... а я ще потім підключав польтник до компа а дрон до батки - виходить що живелння свитчера йде с батки, а живлення камер йде с компа.. а раніше у Едрона ніби то такий же самий свитчер був і він прозвонював землі і вони звонились.
Чи можливо через те що були різні живлення вийшов з ладу свитчер?

я ось думаю а чи могло якось на нього повліяти таке - він заживлюєтья окремо, та бере живлення с польотника.. коли вся система живиться від батки то і полетник і окремий бек живляться від батки... а я ще потім підключав польтник до компа а дрон до батки - виходить що живелння свитчера йде с батки, а живлення камер йде с компа.. а раніше у Едрона ніби то такий же самий свитчер був і він прозвонював землі і вони звонились.
Чи можливо через те що були різні живлення вийшов з ладу свитчер?
NAukovec... моя вина що воно не працювало)). я коли намагався заставити серву обертатися у інший напрям, то якось випадково назначив свитчер на порт..
сьогодні отримав нові світчери, поліз міняти налаштовувати, та помітив що чомусь в мене і в мотора і в серви однаковий ресурс%)... поліз передивлятись скріни історіі і да так і є помилка.%).. на зараз усе працює.
прицепив нарешті подвійний скид і нібито свитчер працює.. можно тестувати ))

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Ітак... ПРОБЛЕМА 3х серв)))
хто як переміг?
куди можно повісити на JHEMCU GF30F722 ICM 3и серви? дві в мене на s5 і s6. третю повісив на контакт LED, що біля s5 і s6.
У сli назначив серву 3 на цей контакт.
але ніби воно не працює. я розумію що по простому працюють тільки дві серви.. але ця серва ніби навіть не під нагрузкой. бо я можу ії провертати після подачі напруги..а повинна ніби то не працювати але сопротивляться.

Ітак... ПРОБЛЕМА 3х серв)))
хто як переміг?
куди можно повісити на JHEMCU GF30F722 ICM 3и серви? дві в мене на s5 і s6. третю повісив на контакт LED, що біля s5 і s6.
У сli назначив серву 3 на цей контакт.
але ніби воно не працює. я розумію що по простому працюють тільки дві серви.. але ця серва ніби навіть не під нагрузкой. бо я можу ії провертати після подачі напруги..а повинна ніби то не працювати але сопротивляться.
NAukovecмаємо:
через пініо та три серви в пініо_бох не вийшло ні як активувати серви.
через ченел форвардинг вдалось запустит 3и серви окремо) але виходить конфлікт із моторами(....на вкладці моторів видає помилку що при моделі Квад Х нема місця для СЕРВ))). якось так.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:

ітак проблемка віришилась, тобто вирішив. одна камера Фоксир КІШКА 3 була на 4:3 PAL а інша камера, Ранкам ПТИЦЯ Фенікс 2 була на NTSC і напевно на 16:9. я не помітив.. я тільки встиг перемикнути на другій с NTSC на PAL, як все стало як надо і перестало переривати відео запис двр.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
сьогодні у планах випустити нову модель дрона))).. яка точно порве усі скріпи і вірування))))..якщо полетить)))))))))))
небагато синьої ізоленти, метал, та стеклотекстоліт))))
ДУБОЛОМ - Blockhead

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху