Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Новий сезон польотів-нові іграшки.

blvckl1st

Ентузіаст
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
22.11.25
128
53
28
🎮
radiomaster pocket
🥽
betafpv vr03
🛸
mobula 7
Вітаю, пілоти!

Перед новим сезоном вирішив перезібрати свій вуп на іншій рамі, але якби тільки рамою це закінчилось…)
Сталося так, що у мене тріснула карбонова рама CarbonFly v3 від AstroRC, був резерв , але і хотілось чогось нового.

Пан GoodviN в одній із тем показав мені свого малюка на базі Geprc T-Cube 18 і мною було прийняте вольове рішення зробити нову збірку на такій рамі. І було б все чудово, як би не було але( Моя постійна тема).

Ще на старій рамі був удар, після якого відірвалася одна нога конденсатора. Політухи продовжувались і звісно цієї проблеми я не бачив. Але після перезапуску моя камера ввімкнулась в режимі заводського OSD. Пульт управління перестав адекватно працювати і кнопки змістились. Прибрати-неможливо. Ну, ок!
Переналаштував всі показники в бетці і ніби не заважало. Так пролітав ще трохи.
Через декілька днів підкидаю батку, щоб політати- бам, немає відео. Віддав знайомим на ремонт, очікую вердикт. Але смартаудіо працює, можливо перегоріла лінія сигналу.

Тож поки їхала нова рама-замовив вже і нову АІО. Вирішив, що не варто міняти перевірену плату на щось інше і замовив Happymodel x12 AIO V2.2. Пройшло майже 2 тижні, але китайці не відправили, тому після повернення коштів вирішив, що така же доля-відмовитись від х12 і перейти на x14. Сенс був, бо вона свіжіша і довше буде підтримуватись та і сам проц потужніший.
І настав той момент, коли все, що мені було потрібно вже приїхало.

Думаю, що встановлю стару Runcam nano 3 і буде мені щастя, але в нову раму влазить вона тільки без перехідника , який був для канопи під Mobula 7. Зміг зафіксувати щічками нової рами і можна літати, але якість після Foxeer toothless 2 nano-жах. Вирішив, що таку ж саму камеру немає сенсу брати, бо вона дуже чутлива. Тому почав думати, що взяти. Вирішив, що буду ставити камеру від Caddx.

Тож новий сезон вийшов мені по ціні нового вупа, але що ж робити… Треба літати та насолоджуватись.

По новій збірці:
  • рама- Geprc t-cube 18;
  • серденько- Happymodel x14 AIO;
  • мотори - RCInPower gts v3 1003 10000kv;
  • камера- Caddx Baby Ratel 2( Очікую)
  • антена vtx- Foxeer lollipop 4 plus;
  • пропи -gemfan 45mm;
Живиться це від баток 2s Gaoneng LiHV 720mah 100/200C. Із додаткового: малий конденсатор JCCON 35v 470uf і буззер 9042, який ідеально вписався в 3д-друк рами.
По часу польоту і ефективності-результат мене вразив. В повільному режимі літаючи по квартирі я зміг витиснути майже 11 хв. В комбінованому режимі на вулиці-8:30-9:30 хв. Звісно , після нової камери цей показник буде гірше, бо вага буде на декілька грамів більше, але все одно, бо пролітати на вупі стільки-дуже гарний результат.
tempImageI3XIqn.jpg

Також хотів нагадати, що я збираю ще один дрон в розмірі 3.6.
Воно вже працює! Навіть є налаштування, які я ще трошки покручу після встановлення DJi O4 air unit pro і можна буде літати.
Потужний і робить дуже багато шуму. Коли завершу-повідомлю😁

tempImage6uTjtB.jpg

Вкладення

• IMG_20260429_093736_940.jpg
    IMG_20260429_093736_940.jpg
    100 КБ · Перегляди: 9
  • IMG_20260429_092439_004.jpg
    IMG_20260429_092439_004.jpg
    198 КБ · Перегляди: 8
Привіт! Спробуй встанови ось таку антену. Вона компактніша, добре працює. Час збільшиться по ідеї.
AceДякую за пораду, але по факту буде мала. 85 мм мені в самий раз

Дякую за пораду, але по факту буде мала. 85 мм мені в самий раз
blvckl1stМала по довжині трубки? Ні, повір мені, свою навіть вкорочував.
Просто купив середньої довжини і вкоротив як треба, обережно підрізавши трубку.

Вкладення

• Снимок экрана 2026-05-10 102933.png
    Снимок экрана 2026-05-10 102933.png
    39.2 КБ · Перегляди: 7
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Дякую за пораду, але по факту буде мала. 85 мм мені в самий раз
blvckl1stЩе хочу порадити пластиковий корпус антени додатково обтискати термоусадкою, взяти трохи менший розмір і розтягнути її, вона тягнеться, щоб після обтяжки була тонша і легша.
Це дуже допомагає від ударів та зберігає від царапин.
Також можна зробити для будь-якої антени ось такого плану тримач, щоб все було по феншую!)))

Вкладення

• Снимок экрана 2026-05-10 103900.png
    Снимок экрана 2026-05-10 103900.png
    45.8 КБ · Перегляди: 4
  • Снимок экрана 2026-05-10 103913.png
    Снимок экрана 2026-05-10 103913.png
    28 КБ · Перегляди: 3
  • Снимок экрана 2026-05-10 103930.png
    Снимок экрана 2026-05-10 103930.png
    28.1 КБ · Перегляди: 5

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху