- 31.03.25
- 4
- 0
- 1
- 🎮
- 777666777
- 🥽
- RadioMaster Boxer
- 🛸
- air65
Доброго дня всім. В мене поганий зір +3. Не можу підібрати шолом або окуляри. Примірятись немає де. Хотілось почитати поради від людей у яких такі самі проблеми. Дякую.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Вітання!
В мене проблем із зором немає, але мав шолом Skyzone Cobra X, то у ньому є відформовки під дужки окулярів (одягається поверх них), а зараз маю окуляри Skyzone 04o pro - в них діоптрійна корекція для кожного ока незалежно в діапазоні від -6, до +2, то ваш зір вже виходить за межі.
Вітання!
В мене проблем із зором немає, але мав шолом Skyzone Cobra X, то у ньому є відформовки під дужки окулярів (одягається поверх них), а зараз маю окуляри Skyzone 04o pro - в них діоптрійна корекція для кожного ока незалежно в діапазоні від -6, до +2, то ваш зір вже виходить за межі.
Скажіть, будь ласка, як якість skyzone 04o pro? Майже в кожному огляді користувачі кажуть про низьку якість та брак (крім тих оглядів, що роблять магазини)
Якість зображення:
- кут огляду дещо вужчий ніж в Cobra X, але до цього швидко звикаєш
- OLED матриці після LCD - це небо і земля, повертатися до LCD не хочеться
- трішки є затінення кутів при картинці 16:9, але це дуже індивідуально, бо залежить від посадки на голові
- через просту оптичну схему добитися ідеальної різкості по усьому полю кадра неможливо (якщо центр ідеальний, то краї вже трішки милять) й трішки є дисторсія. Але й одне, й інше в реальному польоту стає непомітним через кільканадцять секунд
По якості збірки:
- жодного браку не помітив
- корпус на 4.5 з 5: усе гарно підігнано, але трохи засмучує що корпус скрипить при деформаціях, за таку ціну хотілося б ідеального корпуса, але він близький до того
З нюансів:
- живлю по USB від Powerbank й є дивний момент: при включенні окуляри вимикаються через 5 секунд, при повторному все ок. Швидше за все пов'язано із моїм Powerbank, але не досліджував
- автозапис DVR працює з одним дроном ідеально, а з іншим - взагалі ні (тільки вручну). Швидше за все не усі формати відео відпрацьовують, але теж глибоко не копав.
Загалом, я ними задоволений.
Дякую за відповідь, розглядаю їх до придбання як перші окуляри.
Ну приблизь тф до очей, закрий коробочкой якийсь і включи польоти на аналогі. Шо там екран, шо там екран.
У більшість шоломів влазять окуляри, якщо вони не дуже великі за висотою.
В окулярів є два варіанти:
- налаштування, його діапазон завжди вказують, і, як вже написали, до +3 деякі не доходять, там більше в мінус завжди
- можливість купити (чи деколи самому надрукувати) вставки, в які можна замовити лінзи. Ці лінзи у виробників дуже дорогі, але можна запитати, чи там, де ви берете окуляри, зможуть зробити лінзи, щоб туди вставити.
Маю -3 десь, пробував багато всякого.
1. Мій вибір скайзони 04х чи щось подібне, бо в них можна кожне око налаштувати окремо + змінити відстань між очима. Там до +2 по паперах, але може воно не настільки катастрофічно насправді, в ідеалі подивитися треба самому. Але не всім підходять окуляри, хтось не може звести очі і т.п.
2. Пробував шолом DJI v2 зі своїми окулярами. Норм, але не дуже зручно одягати-знімати, тому купив отакі лінзи https://s.click.aliexpress.com/e/_ook6hDR - чітко вставляються всередину, зручно, працюють як додатковий захист для лінзи шолома. З мінусів - продаються по 2 штуки, тобто якщо очі різні, можна попасти на гроші купуючи 2 комплекти. Ну і я не цікавився чи вони бувають на делекозорість бо шукав на мінус тільки, здається роблять кастомні на замовлення.
3. Літав у дешевому BetaFPV VR3 без окулярів взагалі, не дуже комфортно, що і очікувано, але на короткий час можна жити.
4. Пробував кобру з своїми окулярами - туди вони не влізли. До кобри не кожні окуляри підійдуть, тому треба міряти відразу, і мене таке не влаштовує категорично, бо підібрати нормальну оправу буває і так важко, а тут ще й додатковий геморой щоб у кобру влізла.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Підтримати обслуговування форуму!
Навіть невелика сума - це Величезний крок Разом!!!