Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Паяння бузера до мобули 8

Льотчик-зальотчик

Активіст
Учасник

Репутація:

06.09.25
65
6
8
🎮
Radiomaster pocket
🥽
Dji goggles
🛸
Any BetaFPV
Підкажіть будь ласка, на які площадки паяти бузер трьох-кабельний. З батарейкою, автономний.

Припаяв поки так: чорний на buz -
зелений (сигнальний) buz +
червоний на 5v

Щось підказує що я не туди припаяв два проводи, тому що загальне живлення 5в є, але з пульта включити бузер не можу. Буду вдячний за допомогу

1763226026397.png

щоб активувався з пульта - треба налаштувати в Betaflight

1763226026397.png

щоб активувався з пульта - треба налаштувати в Betaflight
PhoenixДа, я знаю що потрібно забіндити, до того як припаяв пищало через мотори.

Чи є різниця куди паяти червоний дріт? В плані: червоний на 5в або buz +? Є різниця?

Да, я знаю що потрібно забіндити, до того як припаяв пищало через мотори.

Чи є різниця куди паяти червоний дріт? В плані: червоний на 5в або buz +? Є різниця?
Льотчик-зальотчикНі, різниці нема! Якщо є роз'єм BZ+ паяємо туди, якщо нема - паяємо на 5V. Різні FC може бути по різному кількість і назва площадок.
Я дав схему щоб була можливість вмикати його з пульта.
Можна замість 5V припаяти на 4.5V. Це навіть краще буде, акум бузера буде підзаряжатися при підключені від USB а не тільки від акума дрона.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Я на менулій неділі втрачав Mobula8 , падав в високу траву , падав максимум в десяти метрах від себе , шукав довго , один раз хвилин двадцять . Бузер це корисна річ , на великих дронах в мене стоять автономні бузери і вони дійсно виручали , але на Mobula8 вирішив не ставити бо літаю не далеко , але практика показала що якщо літати і не далеко над викокою травою то бузер потрібен. У Mobula8 є можливість підключити звичайний буззер .

Я на менулій неділі втрачав Mobula8 , падав в високу траву , падав максимум в десяти метрах від себе , шукав довго , один раз хвилин двадцять . Бузер це корисна річ , на великих дронах в мене стоять автономні бузери і вони дійсно виручали , але на Mobula8 вирішив не ставити бо літаю не далеко , але практика показала що якщо літати і не далеко над викокою травою то бузер потрібен. У Mobula8 є можливість підключити звичайний буззер .
KudrikГубив так само, але життя мене вчило, так і продовжував))) не хотів обтяжувати додатковою вагою

KudrikТак а lua скрипт пошуку по rssi використовуэш?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
203
Назад
Зверху