Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Перестав нормально працювати один з пропелерів Meteor 75 Pro

Якщо двигун все, замовчав, то залишається лише зняти його та спробувати на робочому каналі. Якщо не крутить, або крутить з низькими обертами - то все. Також спробувати на неробочому каналі робочий двигун. От і вся діагностика.

Якщо двигун все, замовчав, то залишається лише зняти його та спробувати на робочому каналі. Якщо не крутить, або крутить з низькими обертами - то все. Також спробувати на неробочому каналі робочий двигун. От і вся діагностика.
Nickiзаміна місцями моторів дає результат наступний:
- на тому ж каналі інший двингун не працює
- на іншому каналі "неробочий" двигун працює
схоже або силовий ключ, або шось інше по залізу

Переглянути попередні відповіді...
заміна місцями моторів дає результат наступний:
- на тому ж каналі інший двингун не працює
- на іншому каналі "неробочий" двигун працює
схоже або силовий ключ, або шось інше по залізу
PlastКлюч... Двигун працює так само як і інші? Не на занижених обертах?

на іншому каналі працює стабільно як всі інші
один канал не працює

чи може бути ще шось крім ключа?
PlastЯк на мене, то якщо двигун на іншому каналі працює нормально й у всіх регуляторів однакова прошивка, однакові параметри і на них приходять однакові команди, то залишається тільки залізна проблема

на іншому каналі працює стабільно як всі інші
один канал не працює

чи може бути ще шось крім ключа?
PlastВ ідеалі було б осцилографом побачити що робиться на обмотках, тоді точно можна було б сказати за джерело проблеми

Тобто ви Bluejay поставили? Чи у вас він з коробки був?

Переглянути попередні відповіді...
це скрін з коробки
то я вже потім міняв прошивки
PlastЦікаво. Тут би власників Meteor 75 Pro підтягнути, бо в мене тільки Mobula і відносно неї дивним видається потужність запуску велика.
Тут в коментах https://oscarliang.com/betafpv-meteor75-pro-whoop-analog/ почалася поведінка така як у вас після оновлення прошивки ESC, вирішилася підняттям потужності запуску, але у вас і так воно дуже високо стоїть.

Цікаво. Тут би власників Meteor 75 Pro підтягнути, бо в мене тільки Mobula і відносно неї дивним видається потужність запуску велика.
Тут в коментах https://oscarliang.com/betafpv-meteor75-pro-whoop-analog/ почалася поведінка така як у вас після оновлення прошивки ESC, вирішилася підняттям потужності запуску, але у вас і так воно дуже високо стоїть.
elektroNIK
У мене ось такий конфіг, але була оновлена прошивка

Цікаво. Тут би власників Meteor 75 Pro підтягнути, бо в мене тільки Mobula і відносно неї дивним видається потужність запуску велика.
elektroNIKТочно так само. На старіших версіях блюджей був якийсь баг з стартапом тому такі високі значення.

elektroNIKЯкщо оновити прошивку та поставити ті самі значення як з старої то ключам прийдуть гайки. Десь на англомовних форумах навіть застереження було про це.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:

Тут написано як правильно налаштувати блюджей під різні мотори.
Для м75про (bluejay 0.21) 48к/96к
Min/max startup power 1020/1040
Motor idle 8 (це в бетафлайт у вкладці мотори виставляти).
У мене з цими налаштуваннями двигуни стартують ідеально.

Всі хто оновлюється до 0.21 уважно читайте інструкцію по налаштуванням, бо будуть нестарти та спалені ключі.

ключі плоскогубці топорі...тьфу та просто контакт підгорів та й усе зачистіть або припаяйте на пряму

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху