Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Повiльно лiтати на коптерi.

Kudrik

Активіст
Активний

Репутація:

26.04.25
84
28
18
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Питання , як лiпше вчитися повiльно лiтати на коптерi ? Чи якось налаштовують рейти чи кривi газу чи пульти щоб дуже повiльно лiтати на бойових ? Пульти мають значення для дуже повiльного польоту , наприклад Boxer зручнiше чим TX12 ?
От так лiтаю в симуляторi але повiльно щось не дуже виходить.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Не надто швидкі рейти допоможуть.
Крива газу допоможе, якщо вміти користуватися і знати, коли і як її налаштовувати. Якщо ні - зробить гірше.
Пульт має значення, але не так, як ви думаєте. Важливо, щоб його розмір і форма підходили під ваші конкретні руки.

А решта - тільки питання практики.
А на практиці люди, які літали гонки і нічого крім гонок потім чудово справляються із повільними польотами і зависанням. А люди, які вчаться літати дуже-дуже повільно, після десятків чи сотень годин у симуляторі виявляють, що літати не дуже то і вміють.
Не слухайте людей, які кажуть, що треба вчитися літати повільно, бо це важче. Це неправда. Важко літати плавно і красиво, а на малій швидкості помилки просто очевидні для всіх. Помилки на великій - восновному тим, хто знає, як літати швидко.

Літайте так, щоб вам було весело і щоб була варіативність, яка заставить багато керувати газом. У ліфтофі більшість треків занадто плоскі, набагато корисніше і веселіше, коли є зміни висоти, дайви і комбінації воріт, які стоять поруч. У Velocidrone із цим набагато краще (як і з фізикою).

Пробую літати у UFDS, і швидко не виходить взагалі)) спробуйте, можливо вам сподобається

Переглянути попередні відповіді...
Пробую літати у UFDS, і швидко не виходить взагалі)) спробуйте, можливо вам сподобається
yafiЦе не симулятор, а просто ще одна гра.
Наприклад те, що там нема налаштування рейтів, показує, наскільки розробникам плювати на саму симуляцію польоту.

Це не симулятор, а просто ще одна гра.
Наприклад те, що там нема налаштування рейтів, показує, наскільки розробникам плювати на саму симуляцію польоту.
vproПроблема в тому, що розробник позиціонує цей "продукт", якраз як симулятор і навчальну базу для підготовки пілотів в підрозділи ЗСУ. Коли ж я придбав цю ігрульку і потестивши, написав їм коментар в стім, де по полицям розклав що там не так і в яку сторону дивитись, мені відповіли, що там все ок, це просто я нубяра, а їм в тестуванні допомагали діючі пілоти з ЗСУ. :ROFLMAO:
Бачив я таких "пілотів", сидять хєр зна де по полігонах і P від I складової відрізнити не можуть

Це не симулятор, а просто ще одна гра.
vproНу і є-дрону занесли походу, бо дуже вихваляв. Хоча він все вихваляє. Взагалі дивний персонаж)

yafiНасправді продукт унікальний та классний, але просто він занадто обмежений у стімі, я літав у повноцінній версії і там дійсно досить складно за рахунок можливості зміни того ж вітру, чи погоди. Принаймі одразу взяти і виконувати ті завдання у мене не виходило. Те що зараз у стімі, там таких проблем не було, сів і полетів

Добре, з чого ж почати, навіть н знаю. Можно з кінця, а що не так з прямим влучання камулятивного снаряду, там йде стержень і якщо в людину не попасти прямим попаданням, він встане і побіжить далі.
Так в симуляторі дрон керується важче ? Насправді я такого не замітив. Єдине що у повній версії, нема цих квадратиків через які потрібно літати, а останні метрів 20 втрачається звязок ідрон летить по інерції
FankuА ну і про кумуль, там нема стержня. Там мідна трубка в формі лійки, дудочки, як зручно, яка при спрацюванні заряду розплавляється і вивертається наізнанку, цим самим пропалюючи броню тонким, розпеченим до всрачки струменем рідкої міді (сплаву). І щоб кумулятивний спрацював ефективно, детонація заряду повинна відбуватись на певній відстані від цілі, достатній для того, щоб ця розплавлена мідна дудочка могла розгорнутись. А стержень, це в танкових бронебійних снарядах. Зазвичай він вольфрамовий

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
А ну і про кумуль, там нема стержня. Там мідна трубка в формі лійки, дудочки, як зручно, яка при спрацюванні заряду розплавляється і вивертається наізнанку, цим самим пропалюючи броню тонким, розпеченим до всрачки струменем рідкої міді (сплаву). І щоб кумулятивний спрацював ефективно, детонація заряду повинна відбуватись на певній відстані від цілі, достатній для того, щоб ця розплавлена мідна дудочка могла розгорнутись. А стержень, це в танкових бронебійних снарядах. Зазвичай він вольфрамовий
Benderittoкруто

Якщо в ліфтофі то я радив би зібрати собі кастомний не швидкий важкий дрон на базі вортексу 285 з максимальним додатковим навантаженням, по налаштуванням можна поставити стандартні або ніжчі рейти, експо газу на 10. доречі в ліфті перейдіть на фізикс 6.0.
Для трохи більш реалістичноі поведінки дрона і цікавіших мап можна спробувать політать в анкрашді. Янм там фізика для 5дюймового максимально схожа на реальну.
Про ЮФДС тяжко сказати щось позитивне, хоча дуже хотілося б, бо все ж украінський продукт. але розумію що від однієї людини розробника вимагати цього забагато. Шкода що монстри які зробили сталкера ніяким чином не взялися до ініціативи допомогти в розробці цього необхідного продукту.
Всі хвалять велосідрон, але нажаль не маю досвіду в користуванні цим симулятором, як на мене ціна трохи зависока.

Якщо в ліфтофі то я радив би зібрати собі кастомний не швидкий важкий дрон на базі вортексу 285 з максимальним додатковим навантаженням, по налаштуванням можна поставити стандартні або ніжчі рейти, експо газу на 10. доречі в ліфті перейдіть на фізикс 6.0.
Для трохи більш реалістичноі поведінки дрона і цікавіших мап можна спробувать політать в анкрашді. Янм там фізика для 5дюймового максимально схожа на реальну.
Про ЮФДС тяжко сказати щось позитивне, хоча дуже хотілося б, бо все ж украінський продукт. але розумію що від однієї людини розробника вимагати цього забагато. Шкода що монстри які зробили сталкера ніяким чином не взялися до ініціативи допомогти в розробці цього необхідного продукту.
Всі хвалять велосідрон, але нажаль не маю досвіду в користуванні цим симулятором, як на мене ціна трохи зависока.
OliiilOUFDS взагалі то ліпила оиандатз понад 10 осіб, та у процесі кололась та змінювалась. То Ви мабуть із Remore Ripperom переплутали - ось його згідно DOU дійсно одна особа розробляє.

UFDS взагалі то ліпила оиандатз понад 10 осіб, та у процесі кололась та змінювалась. То Ви мабуть із Remore Ripperom переплутали - ось його згідно DOU дійсно одна особа розробляє.
Hindinusaви праві, все вірно, то я плутанув з RR. дякую що виправили мене🫡

OliiilO
І правильно роблять, він відчутно кращий за всі інші. Ціна не зависока, якщо зразу купити його, бо люди, які не слухають порад, однаково перед ним куплять 2-3 інші і витратять на це більше грошей.

OliiilO
Експо газу треба навчитися користуватися, щоб знати, які значення куди підійдуть і в яких випадках їх треба змінювати.
Просто вписати щось зробить гірше.

Літай на не стандартних мапах, якщо є час можно навіть свої створювати.
ну більшість інфи в принципі вже написали ще в 1й відповіді)

Літай на не стандартних мапах, якщо є час можно навіть свої створювати.
ну більшість інфи в принципі вже написали ще в 1й відповіді)
Fanku
Виглядає як знущання над собою.
У нашому велосідрон боті цей трек отримав би таке. В принципі як і велика частина дефолтних треків із ліфтофу, бо вони занадто плоскі і скучні. На треках, які дизайнили люди, що вже вміють літати, прогрес набагато кращий, бо вони заставляють рухати дрон у всіх напрямках і часто змінювати висоту.

1767957424225.png

Виглядає як знущання над собою.
У нашому велосідрон боті цей трек отримав би таке. В принципі як і велика частина дефолтних треків із ліфтофу, бо вони занадто плоскі і скучні. На треках, які дизайнили люди, що вже вміють літати, прогрес набагато кращий, бо вони заставляють рухати дрон у всіх напрямках і часто змінювати висоту.

1767957424225.png
vproЯ звісно вибачаюсь, але я правильно зрозумів, ви додали чужий відгук на інший трек у іншій грі?

Я звісно вибачаюсь, але я правильно зрозумів, ви додали чужий відгук на інший трек у іншій грі?
FankuЄ українське ком'юніті велосідрона, де ми кожен день літаємо випадковий трек із усіх наявних там. Є функція чорного списку, але, хоч абсолютно всі треки у велосідроні створені користувачами, використовувати її доводиться досить рідко, бо там у авторів треку нема свідомого бажання заставити когось страждати.
Але досить велика частина треків із ліфтофа у нас потрапили б у чорний список. Стандартні, бо вони або занадто прості, а таке як на відео - бо неможливо складні для 5" дронів.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
5
Перегляди
83
Назад
Зверху