Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Прошивка tx15

uyvelir fpv

Новачок
Учасник

Репутація:

16.06.26
6
0
1
🎮
tx15
🥽
walksnail
🛸
cineape25
Я хотів перпрошити tx15 на українську мову скачав перепрошив не запустився і поставив без українськоїі в мене помінялась меню це відео яке в мене було меню а в мене зара таке як мені це виправити

Вкладення

• IMG_5768.jpeg
    IMG_5768.jpeg
    208.8 КБ · Перегляди: 12
  • image.jpg
    image.jpg
    1.5 MБ · Перегляди: 11
Ну що ж почнем. Яка версія була, яку ставили. Українське що, озвучку чи і надписи ? Як ставили ? Флеш пам'ять записували нову версію ?

Ну що ж почнем. Яка версія була, яку ставили. Українське що, озвучку чи і надписи ? Як ставили ? Флеш пам'ять записували нову версію ?
MoodDuckЧесно я незнаю яка в мене була версія але як на відео то була моя версія тексту укр через бут лоадер і едж тх боді нову версію ні

Переглянути попередні відповіді...
Чесно я незнаю яка в мене була версія але як на відео то була моя версія тексту укр через бут лоадер і едж тх боді нову версію ні
uyvelir fpvНу найперше що б я рекомендував - забути за переклад тексту. Аудіо - окей, на смак. Але текст - як у всіх програмах так і в пульті варто лишати оригінальним англійським. Бо всі мануали як правило на ньому, і розказують як саме робити англ версію пунктів меню.
Ну а інше - це просто йдіть на https://buddy.edgetx.org/ і прошийте його останньою версією. І не забудьте вміст флеш пам'яті в кінці записати на пульт. Та потрібні LUA.

Ну найперше що б я рекомендував - забути за переклад тексту. Аудіо - окей, на смак. Але текст - як у всіх програмах так і в пульті варто лишати оригінальним англійським. Бо всі мануали як правило на ньому, і розказують як саме робити англ версію пунктів меню.
Ну а інше - це просто йдіть на https://buddy.edgetx.org/ і прошийте його останньою версією. І не забудьте вміст флеш пам'яті в кінці записати на пульт. Та потрібні LUA.
MoodDuckВ мене якраз і останя версія

Ну найперше що б я рекомендував - забути за переклад тексту. Аудіо - окей, на смак. Але текст - як у всіх програмах так і в пульті варто лишати оригінальним англійським. Бо всі мануали як правило на ньому, і розказують як саме робити англ версію пунктів меню.
MoodDuckякщо можете можем списатися
в телеграмі допоможете

1781681341637.png
buddy.edgetx.org/#/flash?version=v2.12.1&target=tx15

Та ми вже ввечері в ПП вияснили з паном, як то все йому прошити, все окей. Виявилось це просто не подобаються зміни в дизайні меню :))) Типу дураф вєрні стєну :)
MoodDuckну то можна вертнутися на старішу версію з старим дизайном

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху