Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Реалістична фізика fpv симулятор на пк

Олександр

Просунутий
Учасник

Репутація:

30.07.24
38
35
18
fpvgo.net
🎮
Radiomaster Boxer ELRS M2
Доброго дня. Зараз не часто літаю із-за погодних умов. Тому постало питання вернутися до симулятору. Вернувся як кажуть до початку, за хвилин 15 адаптувався до польоту в симуляторі Liftoff.
Але закохалась така думка що є симулятори з кращою фізикою польоту, управління.
Так як в мене з практики польоту тільки в реаліях 7 та 10, а з симулятору тільки Liftoff то добре б було знати хочаб якийсь рейтинг симуляторів по фізиці на пк.
По інформації в Інтернеті то наче по фізиці не погані :
  • TRYP FPV
  • Uncrashed : FPV Drone Simulator
  • Liftoff
Даний список це не рейтинг, так як я зі своєї сторони не можу розсудити без можливості їх поюзати.
Можливо в кого більше досвіду поділиться своїєю думкою.
І таким чином складеться колективна думка про фізику в симуляторі.

Практично всі, хто пробував Velocidrone, згодні, що там найкраща фізика. Професійні гонщики - всі там.

Пару днів назад встановив був: TRYP FPV та Uncrashed : FPV Drone Simulator.
Висновок мій такий що в плані симулятору fpv Liftoff кращий.
Liftoff - 1 фізика похожа на реальну але не повністю .2 В плані навчання як для мене хороший.
TRYP FPV - 1 Графіка гарна. 2 - фізика якась не зрозуміла. 3 Пульт по управлінню так і не зміг налаштувати до кінця.
Uncrashed : FPV Drone Simulator- 1 Графіка гарна. 2 - Фізика якась не зрозуміла. 3 Пульт по управлінню так і не зміг налаштувати до кінця.
Як буде можливість попробую Velocidrone, і відпишу загальну думку в порівняні з іншими симуляторами.
Пишу тільки за свою думку та практику. В інших може бути інша ситуація.

Пару днів назад встановив був: TRYP FPV та Uncrashed : FPV Drone Simulator.
Висновок мій такий що в плані симулятору fpv Liftoff кращий.
Liftoff - 1 фізика похожа на реальну але не повністю .2 В плані навчання як для мене хороший.
TRYP FPV - 1 Графіка гарна. 2 - фізика якась не зрозуміла. 3 Пульт по управлінню так і не зміг налаштувати до кінця.
Uncrashed : FPV Drone Simulator- 1 Графіка гарна. 2 - Фізика якась не зрозуміла. 3 Пульт по управлінню так і не зміг налаштувати до кінця.
Як буде можливість попробую Velocidrone, і відпишу загальну думку в порівняні з іншими симуляторами.
Пишу тільки за свою думку та практику. В інших може бути інша ситуація.
ОлександрЛіфтофф і реалістичність?
ліфтофф мікродрон мабуть так.
TRYP FPV прекрасний якщо зможете свій дрон і фізику налаштувати, з коробки кульгає.
Uncrashed : FPV Drone Simulator ті ж яйця треба будувати пісочницю, хоча можливостей у рази менше.
DRL непоганий, але тільки на ліцензованих дронах. зате вертикапльний компонент та відпрацьовування вектора тяги відмінно

Привіт, шановне панство. Є питання майже на мільйон: хто допоможе навчитися літати? Почала освоювати LiftOff, але виникла тупа проблема з керуванням у симуляторі. Якщо є спеціалісти, хто давненько літає, буду рада поспілкуватися. Дякую.

Привіт, шановне панство. Є питання майже на мільйон: хто допоможе навчитися літати? Почала освоювати LiftOff, але виникла тупа проблема з керуванням у симуляторі. Якщо є спеціалісти, хто давненько літає, буду рада поспілкуватися. Дякую.
VerdictoДоброго вечора (дня). Виберіть карту де мінімум перешкод, можна так звані колоски. Включіть для початку режим ангел ( на клавіатурі якась з цифр 1-4) і намагайтеся взлетіти , тільки повільно. Ваші рухи повинні бути плавними і повільними, я розумію що буде бажання різко смикнути коли будите летіти навскоси чи аналогічно.
Як все буде виходити в режимі англ то можете переключитися в режим акро.
Як більш менш виходитиме літати пройдіть навчання в самому симуляторі, там є відповідний розділ.
Будуть питання звертайтеся в приватні щоб менше спамити.

VerdictoУ ліфтофі непоганий туторіал. Якщо просто важко, то це ок, перші годин десять всі страждають. А якщо є підозра, що із керуванням справді щось не так, спробуйте ще раз калібрування у налаштуваннях ліфтофу, а далі як не поможе, можете написати в телеграмі, так швидше.

Головна порада це не закинути у перші 10 годин. А далі все піде набагато швидше. З власного досвіду та досвіду знайомих.
Також можно подивитися "початкові" вправи для навчання у ютуб.

Маю Liftoff, DRL, Uncrashed, TYP,SkyDive, DCL та VelociDrone.
Для початку безумовно Liftoff, ще можна спробувати DRL так як там дуже якісно та продумано зроблене навчання (але у випадку досвіду у ACRO на початкових завданнях буде підгорати через поводження дрону а-ля Мавік). Коли Liftoff стане нудним - VelociDrone.
Uncrashed та TYP для красивих пейзажів (в них необхідно заморочитись з налаштуваннями дрону для кращого наближення до реальних умов).
В DRL найкраща онлайн складова.
SkyDive та DCL, особисто мені, взагалі не сподобались.

Liftoff добре тим що купується у стімі.
Я не фанат якихось уроків, просто береш і літаєш... Відразу в акро, у симуляторі нічого втрачати.
Далі трохи напрягтися і брати велосідрон.

Шановні панство, підкажіть де і як правильно налаштувати пульт TBS Tango 2 для Liftoff. Підключаю пульт і при калібруванню в симуляторі стіки працюють з точністю до наоборот. Стік в право, а він показує що в ліво. Інший стік ставлю вверх а він показує що вниз. ???

Шановні панство, підкажіть де і як правильно налаштувати пульт TBS Tango 2 для Liftoff. Підключаю пульт і при калібруванню в симуляторі стіки працюють з точністю до наоборот. Стік в право, а він показує що в ліво. Інший стік ставлю вверх а він показує що вниз. ???
bogdanНалаштування в томуж пункті де і каліброаку проводили, але виберіть ручні налаштування. І включіть інверсію на потрібних стінках.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
40
Назад
Зверху