Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Skyzone cobra sd v3 чoрно біле зображення

• Автор теми Автор теми Gleb
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 41
  • Перегляди Перегляди 407

Gleb

Активіст
Учасник

Репутація:

10.08.25
66
14
8
🎮
radiomaser tx12
🥽
e800d
🛸
10"
Всіх вітаю, в мене очки Skyzone cobra sd v3 и щоб я не робив вони завжди показують в чорно білому кольорі, АЛЕ коли я включив іх в перший раз, воно було цвітне. Я вже попробував все, міняв антени, відеопередавач, PAL NTSC, все, але нічого не допомогае, якщо записати DVR запис теж чорно білий . Камера Caddx ratel, чому так? в мене е окуляри Ev800 в ніх зображення цвітне і чудове. ДОпоможить будь ласка!!!

я б для початку скинув налаштування на заводські

Переглянути попередні відповіді...
Ще раз, коли hdmi підокючений чи AV так само чб зображення? Але меню і налаштування на окулярах кольорове?
darknodeКоли я підключаю до ноута щоб виводити с ноута HDMI то зображення цвітне. Я думав що ви про запис DVR який я виводив на ноут

Коли я підключаю до ноута щоб виводити с ноута HDMI то зображення цвітне. Я думав що ви про запис DVR який я виводив на ноут
GlebНі. Якщо чорнобіле тільки з приймача - а на іншому шоломі кольорове - це механічна проблема. Або розбирайте, або надсилайте в сервіс. Проблема або з передавачем, або пін, або плата шолома. Думаю на цьому тему можна закривати

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
4
Перегляди
206
Назад
Зверху