Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Skyzone Cobra SD

Skyzone Cobra SD 2020

Не має прав доступу, щоб купити (149.00 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Magshifter створив новий ресурс:
Skyzone Cobra SD - Оптимальний середній класс шоломів від Skyzone

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Зараз шукаю інформацію про заміну стокових антен. Якщо в когось є чітке розуміння та досвід у апгрейді Skyzone Cobra SD - буду дуже вдячний за пряме наведення на ціль!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Великого досвіду нема, але з того, що зміг знайти з інет, маю ось таке. на '1500 метрів без проблем з відеопередавачем 1.6 (не самим сильним)
пс щось фото не можу вставити, бо 3 мб забагато???

Великого досвіду нема, але з того, що зміг знайти з інет, маю ось таке. на '1500 метрів без проблем з відеопередавачем 1.6 (не самим сильним)
пс щось фото не можу вставити, бо 3 мб забагато???
PirvolajnenТреба розмір меньше. Краще посилання залиш на девайс!

Підкажіть будь ласка , можливо хто стикався , на окулярах skyzone cobra v4 дуже погано записує відео , що це може бути

Вкладення

• Screenshot_2024-08-10-16-38-15-326_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg
    Screenshot_2024-08-10-16-38-15-326_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg
    538.8 КБ · Перегляди: 61
Підкажіть будь ласка , можливо хто стикався , на окулярах skyzone cobra v4 дуже погано записує відео , що це може бути
ThomasВідтестував свій шолом, нгічого подібного немає на щастя. Якщо знайдеш проблему, напиши будьласка резульат

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Щоб встановити антену направленої дії під кутом 90 градусів на скайзон кобра, треба ще докупити переходнічок, бо в комплекті йде лише один.

Щоб встановити антену направленої дії під кутом 90 градусів на скайзон кобра, треба ще докупити переходнічок, бо в комплекті йде лише один.
PirvolajnenВиникло таке питання. В мене ж Meteor 75 Pro мені ж під нього потрібні особливі антени? Чи є серед цих антен те що підійде саме для мого сетапу?

Патч обовʼязково має бути? Чи 2-ві антени поставити краще?
Планую собі той шолом, але що з тими антенами робити, і чи потрібно щось міняти, як для початку?

Планую собі той шолом, але що з тими антенами робити, і чи потрібно щось міняти, як для початку?
Yurii PerevozchykovЯ зараз літаю з Meteoro 75 Pro в стоці, мені штатних антен достатньо для того щоб літати у цегляному 4 кімнатному будинку, сигнал на віддалених кутках стабільний. На подвір'ї також все добре. Відчуваю що на більші дистанції все ж таки треба буде апгрейд, але це буде відомо на практиці.

Yurii PerevozchykovЗалежить від того, які завдання ви ставите. Якщо хочете фрістайлити в радіусі 200м, то краще мати дві кругові антени, а якщо для дальнольота, то патч обов"язковий.

Той, що хочу придбати, він має вже змінені антени, але я в тому взагалі «0».

Вкладення

• IMG_0026.png
    IMG_0026.png
    151 КБ · Перегляди: 52
Skyzone Cobra SD перша lollipop 4 V4 2.6dBi, друга Foxeer пагода PRO 3dBi
У полі не вибрався поки, а так по ділянці будинку стало набагато краще, від заводських) але це звичайно не показник. Вибір по оглядах на ютубі

У полі не вибрався поки, а так по ділянці будинку стало набагато краще, від заводських) але це звичайно не показник. Вибір по оглядах на ютубі
OlexandrДякую друже! Скоро буду собі замовляти

OlexandrА можеш посилання на антени дати, бо я по пошуку раму не зберу які саме, під однією назвою декілька варіантів (або я ще просто не орієнтуюсь)

А можеш посилання на антени дати, бо я по пошуку раму не зберу які саме, під однією назвою декілька варіантів (або я ще просто не орієнтуюсь)
MagshifterFOXEER FPV Antenna Pagoda Pro 5.8GHz 3dBi
Foxeer Antenna Lollipop 4 V4 FPV Antenna 5.8G 2.6Dbi
Обира по розміру та типу роз'єма

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху