Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Skyzone Cobra SD

Skyzone Cobra SD 2020

Не має прав доступу, щоб купити (149.00 $)
Чомусь ніхто ніде не пише, навіть у посібнику користувача, що він має окрім зазначенного співвідношення сторін 16:9, ще й 4:3. Може для когось це важливо, наприклад для володарів вупиків, де камера саме 4:3 зображення видає.
Про функцію пошуку дрона взагалі, мабуть, ніхто не знає.
Ще додам, що це, мабуть найкраще рішення у данний час, бо купляти більш коштовні аналогові шоломи/окуляри за 10-13-20 тисяч, при тому що цифра вже в тих же межах, немає ніякого сенсу.

Чомусь ніхто ніде не пише, навіть у посібнику користувача, що він має окрім зазначенного співвідношення сторін 16:9, ще й 4:3. Може для когось це важливо, наприклад для володарів вупиків, де камера саме 4:3 зображення видає.
Про функцію пошуку дрона взагалі, мабуть, ніхто не знає.
Ще додам, що це, мабуть найкраще рішення у данний час, бо купляти більш коштовні аналогові шоломи/окуляри за 10-13-20 тисяч, при тому що цифра вже в тих же межах, немає ніякого сенсу.
Radist`Про пошук дрона можна попросити більш докладно розповісти або ткнути носом у розділ мануала? Щось я там такого не помітив.

Про пошук дрона можна попросити більш докладно розповісти або ткнути носом у розділ мануала? Щось я там такого не помітив.
Hindinusa
Drone Finder:Install a patch antenna on RX, long press the left wheel to enable drone finder function(long press again to disable), the buzzer frequency will synchronize with RSSI, the strongger the RSSI is, the rapider of sound the buzzer. * only cobra x have this feature.
Зажимаєте ліве колесико, шолом починає пищати, крутитесь навколо, в той стороні де дрон, писк частіше стає, йдете в ту сторону, чим ближче, тим частіше писк. В мануалі написано що тільки версія Cobra X має цю функцію, хоча в Cobra SD теж працює.
p.s. Звісно ж, що це працює, якщо з дроном не втрачено радіозв'язок

Шолом скайзон кобра СД. Виникають такі помєхи якщо рухати антени або по них стукати, інколи навіть без впливу. Сьогодні через це був краш дрона. Помітив це ще відколи купив шолом думав що то так має бути. Можливо проблема з антенами? В мене був прокол що увімкнув шолом без антен він так попрацював десь 3хв. Коли самовільно пропадало відео діставав радіомодуль з шолома він був гарячий. Як вирішити проблему з чого почати. Думаю проблема саме із шоломом або антенами не з дроном.

Вкладення

• IMG_20250608_162534045_MFNR.jpg
    IMG_20250608_162534045_MFNR.jpg
    886.4 КБ · Перегляди: 14
Шолом скайзон кобра СД. Виникають такі помєхи якщо рухати антени або по них стукати, інколи навіть без впливу. Сьогодні через це був краш дрона. Помітив це ще відколи купив шолом думав що то так має бути. Можливо проблема з антенами? В мене був прокол що увімкнув шолом без антен він так попрацював десь 3хв. Коли самовільно пропадало відео діставав радіомодуль з шолома він був гарячий. Як вирішити проблему з чого почати. Думаю проблема саме із шоломом або антенами не з дроном.
Misc0
Схоже на роздовбаний роз'єм під VRX.

Схоже на роздовбаний роз'єм під VRX.
skljarikПроблему наче вирішив, помітив що рухається приймач, тобто він не надійно закрівлений від цього і пропадав зв'язок. Підклав м'яку гумову підкладку під кришку таким чином прижав приймач. Вчора літав проблем з цим не було.

Скажіть будь ласка, може хтось стикався
Зображення видно не все
Точніше - коли одягаю повністю шолом - тоді нижній рядок не видно через конфігурацію пластикового корпуса. Якщо трошки здвинути на ніс далі, тим самим трошки викрививши шолом вгору - тоді чудово все видно, але йдуть засвічування знизу, що при яскравому сонці трошки заважає.

Можна якось змінити положення лінз (тіла кут нахилу чи прирівняти їх)?

Зображення припідняти не можу, не знайшов такої опції.

Конструктивно там нічого не регулюється.
Можете, хіба що, резинку над носом прибрати і замінити рідний ущільнювач на щось тонше або більш м'яке. Тим самим, окуляри стануть ближче до фейсу і края зображення будуть краще потрапляти в поле зору.

Конструктивно там нічого не регулюється.
Можете, хіба що, резинку над носом прибрати і замінити рідний ущільнювач на щось тонше або більш м'яке. Тим самим, окуляри стануть ближче до фейсу і края зображення будуть краще потрапляти в поле зору.
skljarikбез резинки сильно давить
та і не буде толку
я без резинки і накладок м'яких пробував спочатку - те ж саме
думав може можна якось погратися з цим

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху