Останнє редагування:
Вітаю шановні друзі. Виникла необхідність зробити Симбіотичні теми.
Почалося все з того, що я почав додавати на форум переклади з англійської на українську мову статей від Оскара. Статей стає дедалі більше і виникає потреба не тільки у їх структуризації по темам, а також і в оптимізації по відношенню до форуму. В чому ж проблема?
Розділ Статті Оскара Лянґа Українською починає перетворюватися на відокремлену частину форуму, томущо всі статті так і просяться щоб до них був задіяний каталогізатор, а це знову нові розділи (дублікати існуючих), або створення системи префіксів у розділі для того, щоб можна було фільтрувати статті по темам. Що саме буде найдієвішим? Це реально велике питання
Я вирішив створити Симбіотичну систему і зараз я запустив її у бета тестування.
Що ж це таке!?
Із всіх можливих варіантів оптимізації розташування тем, я обрав саме цю, бо мені здалося це максимально просто і гнучко.
Надіюсь, що у вас, з цього приводу, не винекне питаннь і дезорієнтації.
З повагою,
Magshifter
Почалося все з того, що я почав додавати на форум переклади з англійської на українську мову статей від Оскара. Статей стає дедалі більше і виникає потреба не тільки у їх структуризації по темам, а також і в оптимізації по відношенню до форуму. В чому ж проблема?
Розділ Статті Оскара Лянґа Українською починає перетворюватися на відокремлену частину форуму, томущо всі статті так і просяться щоб до них був задіяний каталогізатор, а це знову нові розділи (дублікати існуючих), або створення системи префіксів у розділі для того, щоб можна було фільтрувати статті по темам. Що саме буде найдієвішим? Це реально велике питання
Я вирішив створити Симбіотичну систему і зараз я запустив її у бета тестування.
Що ж це таке!?
- Створюється тема в розділі Статті Оскара з ключовою темою Фільтрування у Betaflight для початківців. Очевидно що ця стаття повинна знаходитися у розділі Оскара для тих людей, котрі будуть шукати відповіді на питання саме у цього автора. А інші користувачі для яких Оскар - пустий звук, будуть позбавлені можливості натрапити на одну з його цікавих статей у розділі Betaflight! І тут вступає в силу наступний пункт!
- Вмикається псевдо клонування теми у конкретний тематичний розділ, у нашому випадку в розділ Betaflight.
- Ця тема фізично знаходиться у розділі Статті Оскара, але при цьому її заголовок також відображається і у розділі Betaflight. Стаття одна, а потрапити (телепортуватися) до неї можливо з різних місць форуму, в даному випадку з двох розділів.
Із всіх можливих варіантів оптимізації розташування тем, я обрав саме цю, бо мені здалося це максимально просто і гнучко.
Надіюсь, що у вас, з цього приводу, не винекне питаннь і дезорієнтації.
З повагою,
Magshifter