Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Симбіотичні теми на форумі FPVUA

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
945
807
93
bio.site
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю шановні друзі. Виникла необхідність зробити Симбіотичні теми.
Почалося все з того, що я почав додавати на форум переклади з англійської на українську мову статей від Оскара. Статей стає дедалі більше і виникає потреба не тільки у їх структуризації по темам, а також і в оптимізації по відношенню до форуму. В чому ж проблема?

Розділ Статті Оскара Лянґа Українською починає перетворюватися на відокремлену частину форуму, томущо всі статті так і просяться щоб до них був задіяний каталогізатор, а це знову нові розділи (дублікати існуючих), або створення системи префіксів у розділі для того, щоб можна було фільтрувати статті по темам. Що саме буде найдієвішим? Це реально велике питання :)

Я вирішив створити Симбіотичну систему і зараз я запустив її у бета тестування.
Що ж це таке!?
  1. Створюється тема в розділі Статті Оскара з ключовою темою Фільтрування у Betaflight для початківців. Очевидно що ця стаття повинна знаходитися у розділі Оскара для тих людей, котрі будуть шукати відповіді на питання саме у цього автора. А інші користувачі для яких Оскар - пустий звук, будуть позбавлені можливості натрапити на одну з його цікавих статей у розділі Betaflight! І тут вступає в силу наступний пункт!
  2. Вмикається псевдо клонування теми у конкретний тематичний розділ, у нашому випадку в розділ Betaflight.
  3. Ця тема фізично знаходиться у розділі Статті Оскара, але при цьому її заголовок також відображається і у розділі Betaflight. Стаття одна, а потрапити (телепортуватися) до неї можливо з різних місць форуму, в даному випадку з двох розділів.
Симбіотичні (псевдо-клоновані) статті мають свою унікальну позначку (іконку) і виглядають ось так:

01.png

Із всіх можливих варіантів оптимізації розташування тем, я обрав саме цю, бо мені здалося це максимально просто і гнучко.
Надіюсь, що у вас, з цього приводу, не винекне питаннь і дезорієнтації.

З повагою,
Magshifter

Виявилась помилка на форумі в зв'язку з введенням нового симбіотичного функціоналу. При спробі створити коментар в таких темах виникає помилка і коментар не додається. Зараз вже працюю над ліквідацією помилки. Вибачте за незручності!

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
5
Перегляди
98
Назад
Зверху