Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Телеметрія на радіоаппаратурі

• Автор теми Автор теми Miko
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 5
  • Перегляди Перегляди 1 тис.

Miko

Просунутий
Активний

Репутація:

04.12.24
42
22
8
🎮
TX12
🥽
DJI
🛸
DIY Wing
Вітаю всіх. Проблема наступна. Потребую вивід телеметрії на пульт, а саме показники батки (RxBt) та GPS. Зараз показує лише 10 сенсорів ті що з RX (я так думаю) RSSI1, RSSI2, RSSI+, ANT... і т.д. Допоможіть розібратись. Конфіг: ПК Speedybee wing mini f405 на INAV 6.0., RX BETAFPV 2.4. nano 3.4.3, пульт Radiomaster tx12 mark2 (internal tx). Rx підключений на UART1 як в мануалі. Я початківець так що може щось упустив. Дякую

Якщо на вкладці приймача перемикач телеметрії вимкнено, то будуть тільки сенсори із приймача. Якщо увімкнути, мають з'явитися всі, які віддає контролер.
Ну і ще раз зробити Discover на пульті.

Все включено. :(

І Discover new на пульті із підключеним дроном натискали?
Код:
MDL
2x PAGE<
Discover new
vproТак звичайно, і видаляв, і нову модель створював. Підключив JR модуль 915-й і інший дрон на betaflight і все показує, тепер питання чи internal не приймає телеметрію, чи inav не передає.

Так звичайно, і видаляв, і нову модель створював. Підключив JR модуль 915-й і інший дрон на betaflight і все показує, тепер питання чи internal не приймає телеметрію, чи inav не передає. ELRS підключено по мануалу

Вкладення

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
5
Перегляди
83
Назад
Зверху