Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Ukrainian Fight Drone Simulator

Ukrainian Fight Drone Simulator Плейтест

Не має прав доступу на завантаження
Те саме відчуття...
Якісь непрозорі умови. Наче відсутня централізована політика по розповсюдженю.
Або проект для армії, або для ігрової індустрії.
Не бачу сенсу платити гроші за ДЕМО.

Те саме відчуття...
PhoenixТут же вище написали про те що гроші збирали з тестерів. Я донатив як на перспективний український проєкт, що може бути цікавим. Тестова версія на мене враження не справила, особливо за умови відсутності на той час можливості редагування рейтів та взагалі засобів керування. Потім після перерви виявилось, що вони внесли значні зміни до політики та ідеології проєкту, зокрема обрізали місії в беті, відкривши їх виключно для навчальних центрів. Потім змінили умови донатів. І це на фоні зміни відповідальних за комунікацію у закритом каналі на Дискорді осіб. Якось так наразі.

Те саме відчуття...
PhoenixЧому не на весь екран зображення,як вид від третього то на весь а як від першого то не на весь екран, як в налаштуваннях змінити це

Купив , не дуже сподобалось керування та поведiнка дрона.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Купив , не дуже сподобалось керування та поведiнка дрона.
KudrikВчора з півгодини потестив офіційну Стім-версію. Що можу сказати - залишилось враження сирості та бети. Можливість правки рейтів досі відсутня, зглажувати маневри можливо тільки експонентно. Поведінка дрона дещо дивна - навіть на пустій сімці дика інерція, іноді дрон нагадує літачок, іноді - повітряну кулькуї.
Покупати не збираюсь.

Мммммм.... в основному режимі "дурники", начебто, суворо заскриптовані плюс все дійство відбувається під носом.
З приводу керування - реальний 7' з ПГшкою та баткою на 10Ah пам'ятається легшим на підйом. Бомбер нема з чим порівнювати.

Такий собі Морхухн з коптерами.

Думав залишити для колекції, але ні. Повернення коштів.

Норм симулятор. В тій версію що була обмеженою раніше, дійсно було якось мало міссій. Тут вже краще,хоч і не вистачає змін погоди як у повній версії. Я б радив брати вцілому. Кошти не великі.

Мені якщо чесно теж трохи образливо. Могли б бета-тестерам лишити доступ до повної версії. В цілому симулятор достойний.

Чому не на весь екран зображення,як вид від третього то на весь а як від першого то не на весь екран, як в налаштуваннях змінити це

В мене з кожної праски лізе їх реклама, вже дістали. Зараз ще мультіплеєр прикрутили туди.

Спробував. Ноутбук в мене не дуже геймерський, але Літофф на середніх йде дуже гарно.
Вирішив спробувати цей український продукт - чи то так повинно бути, але все настільки повільно йде що я навіть не розумію то сама графіка лагає чи то так повинно бути. Навчальні полігони-то жах. Буду шукати, може де графіку можна прикрутити (налаштування якісь дуже малі). Опис місії не зовсім зрозумілий, можливо булоб ліпше зробити голосові підказки по ходу місіі (типу командир, або напарник тебе коригує)
Гроші невелики -нехай буде як донат на розвиток. Коротче я в розпачі

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
5
Перегляди
1 тис.
Назад
Зверху