Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Ваш FPV-ішний Сетап

1. Радіоконтроллер - Radiomaster Boxer Rotor Riot Edition. Першим був Jumper T-Lite, ще пробував Pocket i Jumper T20.
    AG01 прекрасні.
  2. Окуляри - Skyzone 04X Pro. 04O Pro вистачило б, але їх тоді ще не було. А завеликий FOV - це навіть плюс, якщо не використовувати на OSD нічого крім напруги батарейки :)
    Починав із EV800DM.
  3. FPV дрон - кастомна збірка 65мм, ~17.5g
    • Cockroach V3
    • Happymodel 2g4
    • Happymodel 0702 28kkv
    • Gemfan 1210
    • Runcam Nano 3
    • Канопа від старої мобули 6.
      Починав із мобули 8 і мобули 6. Найвеселіше надворі - Bassline, у квартирі - без варіантів - якнайлегший 65мм.
  4. Основний симулятор для тренуваннь - Liftoff
    Пробував Velocidrone, Uncrashed, TRYP. LIftoff все ще рекомендую першим.

1. Радіоконтроллер - Radiomaster Boxer Rotor Riot Edition. Першим був Jumper T-Lite, ще пробував Pocket i Jumper T20.
    AG01 прекрасні.
  2. Окуляри - Skyzone 04X Pro. 04O Pro вистачило б, але їх тоді ще не було. А завеликий FOV - це навіть плюс, якщо не використовувати на OSD нічого крім напруги батарейки :)
    Починав із EV800DM.
  3. FPV дрон - кастомна збірка 65мм, ~17.5g
    • Cockroach V3
    • Happymodel 2g4
    • Happymodel 0702 28kkv
    • Gemfan 1210
    • Runcam Nano 3
    • Канопа від старої мобули 6.
      Починав із мобули 8 і мобули 6. Найвеселіше надворі - Bassline, у квартирі - без варіантів - якнайлегший 65мм.
    Пробував Velocidrone, Uncrashed, TRYP. LIftoff все ще рекомендую першим.
vproНевелике оновлення - недавно купив Velocidrone і він мені подобається все більше. І для RaceGOW доведеться саме в ньому багато політати.

Пультр - Radiomaster Pocket, думаю замовити ТХ12. Boxer хотів, але в оглядах кажуть що посадка під модуль розширення на ньму дуже криве, і вилітає модуль 915. А на ТХ12 такого нема. Тому вибір очевидно. Якщо помилкове, напишіть.
Шолом - Skyzone Cobra SD( вирвав на Алі за 94 ує, Шок)
FPV дрон
- Meteor 65 Pro
- Cinelog35 V2

Пультр - Radiomaster Pocket, думаю замовити ТХ12. Boxer хотів, але в оглядах кажуть що посадка під модуль розширення на ньму дуже криве, і вилітає модуль 915. А на ТХ12 такого нема. Тому вибір очевидно. Якщо помилкове, напишіть.
FPV дрон
- Meteor 65 Pro
- Cinelog35 V2
OlexandrШолом навіть дешевше ніж у виробника… у виробника зараз ціна 139баксів(-10баксів купон)… то може ще знижку зловлю на аліку, бо планую придбати…

FPV дрон
- Meteor 65 Pro
- Cinelog35 V2
OlexandrТакож думав за проблему з посадкою Boxer (на майбутнє), але добрі люди підказали шо та проблема вирішується хоч і коситлями. Тож я вирішив що нехай буду костилі вставляти, але ж отримаю повнорозмірні стіки і комфорт у руках.

Переглянути попередні відповіді...
Також думав за проблему з посадкою Boxer (на майбутнє), але добрі люди підказали шо та проблема вирішується хоч і коситлями. Тож я вирішив що нехай буду костилі вставляти, але ж отримаю повнорозмірні стіки і комфорт у руках.
Magshifterта старий-добрий двохсторонній скотч вирішує проблему на раз))

Також думав за проблему з посадкою Boxer (на майбутнє), але добрі люди підказали шо та проблема вирішується хоч і коситлями. Тож я вирішив що нехай буду костилі вставляти, але ж отримаю повнорозмірні стіки і комфорт у руках.
MagshifterЛітаю на TX12 і на Boxer вже більше року. TX12 мені більше подобається, практичніший у використанні.

Між TX12 та Боксером різниця десь як між жигулями та скажімо Volkswagen Golf. Ніколи би не повернувся до TX12

Між TX12 та Боксером різниця десь як між жигулями та скажімо Volkswagen Golf. Ніколи би не повернувся до TX12
NazgulКрім стіків, все інше особисто для мене краще в тх12. Найбільше не подобається розташування перемикачів. Якщо потрібно буде більші стікі то я б собі брав тх16.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
IMG_5479.jpeg Мій «православний» сетап
Radiomaster Boxer Max
Skyzone 04O
Набором задоволений, працює довго , працює багато , на 100500% виправдали свої $ до кожного цента
Маю також і дрона «для душі»
Mark 7 v2
Speedydee f405 v3
Foxeer cat3
Foxeer reaper extreme 2.5w
Foxeer lollipop 4+
BrotherHobby avenger 2807 1300kv

RM Pocket elrs, Cobra X, Betafpv Cetus Pro Kit
Дрони:
Cetus Pro frsky
LR fold 4inch custom
HGLRC Draknight (мій трохи підкастомізирований любчик)
Mark 4 7inch custom
В планах Air65 по хаті гонять

Добрий день.
1. Апаратура Radiomaster Boxer , але починавз Radiomaster Zorro (який через півроку перестав запускатись) також Jumper T-20 .
2. Окуляри DJI Goggles V2. та наліпка під аналог D2A для очков DJI з Foxeer Wildfire
3. Дрони власної збірки - AlfaRC Fi-118 EVO 2.5inch" з Caddx Nebula Pro Vista (донором був Cinelog 25 ), також MARK5 Mark 5 DC та 7" GEPRC GEP-LC75 V3.

Доброго дня у мене таке

1. Радіоконтроллер - Radiomaster Zorro (була велика знижка взяв за ціну TX12 не знаючи що беру , а зараз дуже задоволений)
  2. Шолом - GepRC ноунаме, який іде в кіті TinyGo
  3. FPV дрон - TinyGo 4k

скільки криків про боксер, жодний модуль сам не випав, не дивлячись на зовсім не тепличні умови, 2 хто вам заважає з одного боку пару шарів ізоленти? якщо один модуль хоч двосторонній скотч

Вітаю друже, як тобі Air 75? Є з чим поріняти?
MagshifterДякую, ні це перший,
вирішив щось маленьке взяти, бо попереду зима, десь за містом на природі або в лісі довго не посидиш, тому вирішив поки в теплі тренуватися

Дякую, ні це перший,
вирішив щось маленьке взяти, бо попереду зима, десь за містом на природі або в лісі довго не посидиш, тому вирішив поки в теплі тренуватися
Zergatul_UAЦе моя остання забажанка перед наступним класом FPV, надіюсь вийде потестувати :)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху