Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Відновлення EMAX ES900TX

Lerich

Просунутий
Учасник

Репутація:

19.01.25
20
0
1
🎮
TX16s
🥽
-
🛸
-
Вітаю! В мене сталося закерпичування EMAX ES900TX (Aeris Link) по причині загона туди прошивки від приймача, як це сталося це інша історія. Після цього він потух і не тільки не включається, але й компʼютер не реагує на підʼєднання його до ПК, Хоча як я розумію там стоїть USB конвертер і він хочаб мав вступати у взаємодію з ПК. Можливо хто сталкувався, або є ідеї?

Маю на руках FTDI232 і програматор STLink2. ESP ще не шив, і із-за того що конвертер не реагує при підʼєднанні його до ПК, мене трішки ставить в заплутане положення. Процесу відновлення TX я ніде не зміг знайти. Навіть ШІ пропонує користуватися інструкцією від приймачів.

В диспетчері пристроїв має в будь-якому випадку бути ком-порт. Прошивка на це ніяк не впливає.
Спробуйте інший кабель.

Ось це то мене й збентежило, що немає, беру точно такий же ТХ, і в нього все чудово, його знаходить як конвертер 2101 наче, а на цей, диспетчер ніяк не реагує

Ось це то мене й збентежило, що немає, беру точно такий же ТХ, і в нього все чудово, його знаходить як конвертер 2101 наче, а на цей, диспетчер ніяк не реагує
LerichГляньте, Чи немає КЗ по живленню 3.3

Переглянути попередні відповіді...
Гляньте, Чи немає КЗ по живленню 3.3
skljarikТільки збирався розкрутити та перевірити, і вирішив провірити чи це той що не працює, і підʼєднав його до мака, і він тут визначився, але з досить специфічним номером:

/dev/tty.usbserial-0001

Схожа ситуація, EMAX 900 OLED, але в пристроях він відображався. Під час прошивки через "ExpressLRS Configurator" проходила загрузка до 100%, але потім видавав помилку. Рішення: після того, як прошивка дійшла то 100% десь близько секунди він чекає, в цей момент треба натиснути кнопку "FLASH" на платі. І прошивка виконується без помилки. Може для когось це очевидно, я про це не знав.

Схожа ситуація, EMAX 900 OLED, але в пристроях він відображався. Під час прошивки через "ExpressLRS Configurator" проходила загрузка до 100%, але потім видавав помилку. Рішення: після того, як прошивка дійшла то 100% десь близько секунди він чекає, в цей момент треба натиснути кнопку "FLASH" на платі. І прошивка виконується без помилки. Може для когось це очевидно, я про це не знав.
I 4 IДякую, досить цікава інформація. Спробую коли буде можливість, але як сказали вище, скоріш за все, мертвий камінь.

Доброго вечора, потрібна допомога, чи є в когость можливість зробіти фото самої плати?
Особливо біля ХТ30, потрібно дізнати які мікросхеми біля двох дроселях на 100 мкГн

Доброго вечора, потрібна допомога, чи є в когость можливість зробіти фото самої плати?
Особливо біля ХТ30, потрібно дізнати які мікросхеми біля двох дроселях на 100 мкГн
MoishaВи б самі спочатку фото зробили, для розуміння.

MP9943GQ скоріш за все.
Маркування не видно було?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
MP9943GQ скоріш за все.
Маркування не видно було?
skljarikДоброго ранку, дякую за відповідь.
На жаль, модуль потрапив до мене в такому стані, без мікросхем, тому шукаю допомоги, і дізнатися, що там стояло.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
175
Назад
Зверху