Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

M03 5.8G VTX

VTX M03 від Betafpv на метеорах - потужність, дальність і тд 1.1

Не має прав доступу, щоб купити (19.99 $)
не знайшов такого пунку меню(

Переглянути попередні відповіді...
так, є. Дякую. Як впливає пакет рейт на керування дроном можете підказати? дякую!
AytoЗагалом чим більше пакет рейт тим більше разів відправляються дані з пульта на дрон за секунду.
Наприклад якщо пакет рейт 250Гц, то це 250 пакетів даних зза секунду.
Великий пакет рейт треба для гонок хіба що. Не думаю що пересічна людина відрізнить 250 і 500 наприклад)

Для чогось типу метеора можна не заморожуватися взагалі

• Like
Реакції: Ayto
Загалом чим більше пакет рейт тим більше разів відправляються дані з пульта на дрон за секунду.
Наприклад якщо пакет рейт 250Гц, то це 250 пакетів даних зза секунду.
Великий пакет рейт треба для гонок хіба що. Не думаю що пересічна людина відрізнить 250 і 500 наприклад)

Для чогось типу метеора можна не заморожуватися взагалі
Akceptorа ось про метеор якраз не погоджуся, 500 рейт при нормально гострих підах, і філтрах просто кайф

Питання від новачка на цьому форумі :) - чому VTX M03 так сильно гріється навіть на мінімальній потужності і що з цим можна зробити? Який VTX можна поставити замість нього (по габаритам)?

Питання від новачка на цьому форумі :) - чому VTX M03 так сильно гріється навіть на мінімальній потужності і що з цим можна зробити? Який VTX можна поставити замість нього (по габаритам)?
Primary25Всі VTX гріються на вупах, їх потрібно охолоджувати при налаштуваннях за допомогою вентилятора, під час польоту його охолоджують працюючі пропи. Заміна ... не впевнений, що вона потрібна якщо ваш VTX працює.

Всі VTX гріються на вупах, їх потрібно охолоджувати при налаштуваннях за допомогою вентилятора, під час польоту його охолоджують працюючі пропи. Заміна ... не впевнений, що вона потрібна якщо ваш VTX працює.
MagshifterВ мене є ще 3" вуп і Cetus Pro, - там теж гріються, але на Метеорі якись транзистор гріється за кілька секунд так, що палець пече. Крім того, що температура не додає здоров'я платам, то ж і купа енергії акума витрачається. Антену міняв, промивав спиртом, встановлював 25 мВт - нічого не міняється. Може хтось пробував Zeus чи Rush Nano ставити на Метеор?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
7
Перегляди
89
Відповідей
4
Перегляди
152
Назад
Зверху