Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Розіграш! 28 липня - Річниця форуму FPVUA! Святковий розіграш!

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
1 year.jpg

🎉 FPVUA.ORG святкує свій перший День народження! 🎉

Друзі, рівно рік тому ми запустили наш FPV Форум, і сьогодні можемо з гордістю сказати – ми разом зробили неймовірне!

За цей рік:
✅ 2130 користувачів приєдналися до спільноти
✅ 767 тем було створено
✅ 5396 коментарів залишено
✅ Наш форум упевнено займає високі позиції у Google!

Це стало можливим завдяки ВАМ – вашій активності, підтримці та внескам! Завдяки вашій допомозі ми подовжили хостинг і домен на цілий наступний рік, а також провели велику роботу над оптимізацією та вдосконаленню нашої спілки.

💛 Дякуємо кожному, хто розвиває FPVUA разом із нами! Нас чекає ще багато нового та цікавого!

А тепер – сюрприз! 🎁
У честь річниці я запускаю розіграш подарунків!

🏆 Призи для переможців:
🥇 1 місце: T-Motor Velox 2808 1300KV
🥈 2 місце: VTX Rush Tank Solo 1.6
🥉 3 місце: Meteor 65 з додатковими запасними частинами (б/в, але у відмінному стані, без акумуляторів)

✅ Щоб взяти участь:
1️⃣ Натисніть кнопку “Беру участь” нижче
2️⃣ Залиште у цій темі коментар (без нього участь не буде підтверджена!):
👉 Чи вплинув на вас форум, що цікавого тут знайшли, які очікування та побажання? Пишіть у довільній формі – історії, враження та інше.
Будуть додатково розіграні 4, 5 та 6 місця на випадок, якщо призер не вийде на зв'язок, не залише коментар, або через іншу неочікувану причину.

8 серпня в автоматичному режимі рандомно будуть обрані троє переможців, та трое резервних учасників.

🎯 Це чудовий шанс не лише виграти класні призи, а й поділитися своїми думками про спільноту, яку ми будуємо разом!

🚀 Попереду ще більше цікавого – нові розділи, контент, конкурси та круті можливості для всіх нас!

З Днем народження, FPVUA!

P.S.
Зараз я у відрядженні, усі подарунки відправлю переможцям як повернусь у свою майстерню.

З Повагою та Вдячністю,
Magshifter

Метеор65 про було б весело отримати і порівняти, бо я якраз планую зібрати на його рамі вуп, але хороший.

З Днем народження🎉🎉🎉
Був випадково натрапив на цей форум і приємно здивувався тому що форум "живий" є люди, спілкування і він адмініструється.
Зараз не так багато, мені здається, таких форумів, як було колись...

P.S. Я бачу курсор при друці, він не зникає при наведенні на текст.

Вітання!
Бажаю успіху даному порталу, це прекрасно, що ми будуємо українське FPV-ком’юніті.
Нехай воно активно розвивається, а ми зі своєї сторони підтримаємо його гайдами, корисною інформацією і порадами.

Привіт. На форумі не так давно. Багато корисної інформаціїї. Велике дякую форумчанам за допомогу у питаннях які мене цікавили. 🤘 ;)

З Днем Народження Вас! Ви робите дуже корисну і гарну справу! Багато в чому мені допомогли)

З днем народження, FPVUA!
Завдяки статтям на форумі і його учасникам підібрав свій перший дрон та окуляри.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Бажаю всім міцного! Дуже гарний форум ! і головне , шо наш ) Багато навчальних матеріалів і гарних порад )

P.S. Звісно , з днюшкою вас! Розвитку, росту й розширення читачів та досвіду) Я збираю та ремонтую дрони та різну техніку, не літаю, але намагаюсь поки шо опанувати симулятор ) Метеорчик -то цікаво та корисно :)

З Днем народження!
Спільнота де можна щось прочитати чи поділитись своїм досвідом це завжди корисно і цікаво, час від часу захожу сюди в пошуках цікавої інфи.

Якраз VTX треба замовляти, а тут можливість виграти)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху