Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Cимулятор 8-in-1 RC Simulator Cable & Dongle V2 Flight Model Training Device Set
Вітаю.
По-переше, згідно з правилами форумуспілкування відбувається виключно Українською мовою!
По-друге, можете більш розгорнуто описати вашу проблему/питання. Ви купили, чи плануєте купити, як ви зіштовхнулись з цим девайсом, що це за девайс, в чому конкретно питання? Відверто кажучи я подібне бачу вперше і булоб непогано почути від вас прелюдію...
Вітаю.
По-переше, згідно з правилами форумуспілкування відбувається виключно Українською мовою!
По-друге, можете більш розгорнуто описати вашу проблему/питання. Ви купили, чи плануєте купити, як ви зіштовхнулись з цим девайсом, що це за девайс, в чому конкретно питання? Відверто кажучи я подібне бачу вперше і булоб непогано почути від вас прелюдію...
Magshifterкупив такий пристрій для навчання польотів. але незнаю який брати пульт. і чи підійде такий BETAFPV LiteRadio 3/2 SE
пс вибачаюсь за погану українську мову
купив такий пристрій для навчання польотів. але незнаю який брати пульт. і чи підійде такий BETAFPV LiteRadio 3/2 SE
rus31Ця штука вам абсолютно не потрібна. лайт радіо підключається до компа через USB
А взагалі краще взяти чуть дорожчий пульт, той же Radiomaster Pocket чи щось таке
купив такий пристрій для навчання польотів. але незнаю який брати пульт. і чи підійде такий BETAFPV LiteRadio 3/2 SE
rus31Краще погана українська ніж гарна руска
Опираючись на відповідь @Akceptor, можу рекомендувати вам все ж таки придбати апаратуру сьогодення, де подібні приблуди непотрібні. Якщо вам потрібна порада згідно вашого бюджету - пишіть
Це штука для пультів типу старої Футаби (може і нової теж). Там не було USB порта, а була така хитра фішка схожа до тих, якими у старих компах миша і клавіатура підключалася.
В теперішніх реаліях навіть не знаю кому воно може бути потрібно.
Навіть невелика сума - це Величезний крок Разом!!!
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.