Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Деталь яка випала з Radiomaster TX12

Dmytro77

Новачок
Учасник

Репутація:

29.04.25
16
9
3
🎮
TX12
🥽
BETAFPV VR03
🛸
Meteor 75
Всім привіт! У мене питання: помітив, що в моєму Radimaster TX12 щось бовтається всередині, розібрав і дістав таку маленьку штучку, десь 10мм довжиною (на фото). Одразу скажу, що все працює як і має. Може хтось знає, що це. Дякую

Вкладення

• photo_2025-06-01_20-05-17.jpg
    photo_2025-06-01_20-05-17.jpg
    72.6 КБ · Перегляди: 18
  • photo_2025-06-01_20-05-19.jpg
    photo_2025-06-01_20-05-19.jpg
    154.7 КБ · Перегляди: 17
  • photo_2025-06-01_20-05-20 (2).jpg
    photo_2025-06-01_20-05-20 (2).jpg
    127 КБ · Перегляди: 17
  • photo_2025-06-01_20-05-20.jpg
    photo_2025-06-01_20-05-20.jpg
    123 КБ · Перегляди: 17
Можу тільки гадати. Схоже на монтажний штифт чи якийсь обмежувач. По фото вроді як зламаний елемент, на кінчику пластику бачу дві полоски що повинні продовжувати півкола, що в свою чергу натякає про якийсь елемент рухомої частини (стік чи кнопка). Скоріше за все сам залізний штифт побачити буде неможливо так як він для фіксації, а ось пластик доволі специфічного кольору. Я, розібрав би і пошукав проблему. Але не виключено також і те, що елемент не належить до конструкції апаратури і потрапив туди під час попередньої розбірки зі столу майстра

Можу тільки гадати. Схоже на монтажний штифт чи якийсь обмежувач. По фото вроді як зламаний елемент, на кінчику пластику бачу дві полоски що повинні продовжувати півкола, що в свою чергу натякає про якийсь елемент рухомої частини (стік чи кнопка). Скоріше за все сам залізний штифт побачити буде неможливо так як він для фіксації, а ось пластик доволі специфічного кольору. Я, розібрав би і пошукав проблему. Але не виключено також і те, що елемент не належить до конструкції апаратури і потрапив туди під час попередньої розбірки зі столу майстра
MagshifterЙого розбирав тільки я, але з мого столу туди навряд чи така штучка впала). Дивився в середині, але немає досвіду, щоб виявити поломку. Але поки все працює в штатному режимі.

Це внутрішня частина тумблера. Пластмаска давить на рухомий контакт, а з іншої сторони на штифт давить пружина

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    116.7 КБ · Перегляди: 17
Це внутрішня частина тумблера. Пластмаска давить на рухомий контакт, а з іншої сторони на штифт давить пружина
skljarik100%, так і є) Колись в мене впала апаратура прямо на тумблер і ніжка тумблера видавила в апаратуру всі свої нутрощі. Тумблер я замінив, а ця деталька десь застрягла і не випала. Дякую)

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху