Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Допоможіть з налаштуванням Radiomaster ТХ12.

DSD

Просунутий
Учасник

Репутація:

09.01.25
29
12
3
🎮
RADIOMASTER TX12 2.4G/915M FlySky FS-i6X
🥽
Не маю....Приймач на 5.8 + портативний монітор.
🛸
Який зберу до купи,і запрацює,..... той і улюблений....
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Допоможіть вирішить проблему з налаштуванням пульта РАДІОМАСТЕР ТХ12. Щось я трохи протупив в налаштуваннях ....Я вже не молода людина,в голові по знанням вже стільки сміття накопилося, що я вже мабуть трохи гальмую .....
:D

При включені квада і пульта все біндиця без проблем. і від акума і від компа по УСБ, в конфігураторі BetaFlight в вкадці-ПРИЙМАЧ все вірно реагує на дії пульта, але при ввімкнені тумблера E, АРМ двигунів--- вимикаєця звязок пульта з квадом,і на дисплеї зникає значок рівня звязку, і пульт матюкаєц ТЕЛЕМЕТРІ ЛАСТ...ну і двигуни не вмикаюця, бо ж втрачаєця звязок.... (Е налаштовано як за правило на Армінг двигунів, по AUX1 який запрограмований під канал CH5 )( Тумблер Е перепрограмований,в меню в вкладці HARDWARE на два положеня перемиканя, коли було на три положеня проблема та сама була).
На початку , коли я тільки розпочинав налаштування, і армінг тільки був налаштований, все було добре, двигуни вмикались, в процесі подальших налаштувань, щось десь накосячив, і зараз не можу ніяк все налагодити....Геть не можу зрозуміти, як може бути повязана втрата телеметрії з функцією армінгу двигунів.....
А вже скоро війна закінчиця, дадуть дозвіл літати в небі, а у діда девайс не готовий,.....
:D
ДОПОМОЖІТЬ......

В вкладці expresslrs поміняйте значення на ось такі, і все буде ок

Вкладення

• Screenshot_2025-04-28-09-36-03-65_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
    Screenshot_2025-04-28-09-36-03-65_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg
    100 КБ · Перегляди: 56
Дякую за допомогу, в мене частота 2.4ггц а не 900мгц і показники трохи відрізняюця, але це не проблема, і я трохи вилікував,після зміни налаштувань в Telem Ratio на Std(1:128) звязок не зникає і пульт не матюкаєця....!!!!!!! Але поки що двигуни не обертаюця...

Дякую за допомогу, в мене частота 2.4ггц а не 900мгц і показники трохи відрізняюця, але це не проблема, і я трохи вилікував,після зміни налаштувань в Telem Ratio на Std(1:128) звязок не зникає і пульт не матюкаєця....!!!!!!! Але поки що двигуни не обертаюця...
DSDНа 2.4 налаштування однакові, як і на скріншоті

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Налаштував так....Telem Ratio Std (1:128).....( зміни налаштування Packet Ratio результату не давали)...Двигуни не крутяця пока, потім передивлюсь в конфігураторі що за нова біда...

Прошивка пульта 3.0.0 а контролера 4.3.0.
Заводські старі налаштування версії 3.0.0 не зберіг.
що краще перешить польотного, чи пульт?

Прошивка пульта 3.0.0 а контролера 4.3.0.
Заводські старі налаштування версії 3.0.0 не зберіг.
що краще перешить польотного, чи пульт?
VictoriysВерсі 4.3.0 на польотнику — це Betaflight, це взагалі окрема штука від прошивки передавача (пульта) типу ExpressLRS. Проблеми сумісності між Betaflight 4.3.0 і ExpressLRS 3.0.0 нема. Ключове для конекту – це версії прошивок і протоколів приймача (RX) і передавача (TX).
Ви літали до цього моменту на дроні з цим пультом? Який протокол використовуєте для зв'язку? Що за дрон?

Раніше версії співпадали.
То я через бетафдай в польотника накладав,на міняв,тепер версії різняться

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху