Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Dual Boot для ELRS: перемикання між elrs4 та elrs3 з меню

Akceptor

Експерт
Команда форуму

Репутація:

За підтримку ЗСУ! За підтримку Спілки!
28.07.24
499
618
93
🎮
Boxer Max, Jumper T-Pro v2
🥽
04x
🛸
всіляке
Я дуже вибачаюся, але кортить спробувати таке на своєму ТХ12МК2 . Я так розумію ризик виникає при прошивці бутлоадера. А можливо зробити його бекап (не використовуючи програматор) щоб відновити при потребі? Я так розумію прошивка бутлоадера робиться при вимкненій апаратурі.
Хоча з відео то сама прошивка нескладна, не складніше ніж оновити ELRSта EDGETX, що вже робив.

Я дуже вибачаюся, але кортить спробувати таке на своєму ТХ12МК2 . Я так розумію ризик виникає при прошивці бутлоадера. А можливо зробити його бекап (не використовуючи програматор) щоб відновити при потребі? Я так розумію прошивка бутлоадера робиться при вимкненій апаратурі.
Хоча з відео то сама прошивка нескладна, не складніше ніж оновити ELRSта EDGETX, що вже робив.
Denzil7зробити бекап можна через esptool або через бекапер мафії думаю (не знаю правда чи воно бут бекапить), це не проблема.
ризик у тому, що якщо вбити бут доведеться лізти всередину пульта якраз ftdi адаптером якимсь.

> Я так розумію прошивка бутлоадера робиться при вимкненій апаратурі.
це не той бутлодер, це бут TX.

в принципі має бути просто: там кілька кнопок натиснути і все. просто мушу попереджати про ризики, бо раптом що

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху