Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

FPV HELPER - FPV-інструментарій у вашому смартфоні

anarchist

Новачок
Учасник

Репутація:

21.06.26
6
9
3
play.google.com
🎮
TX16S
🥽
Skyzone 04X
🛸
10", 13", 15"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Привіт!

Хочу поділитися своїм проєктом FPV HELPER, над яким працював останні місяці. Це Android-додаток, створений для FPV-пілотів, інженерів та всіх, хто займається налаштуванням, ремонтом і експлуатацією FPV-дронів.

Основна ідея — зібрати в одному місці інструменти, калькулятори, довідники та корисні утиліти, які зазвичай доводиться шукати на десятках різних сайтів або зберігати окремо.

На даний момент у додатку є:

• 📐 FPV-калькулятори та інженерні розрахунки
  • 📦 База популярного FPV-обладнання
  • 📚 Довідники та технічна документація
  • 🔧 Діагностика типових несправностей
  • 📴 Офлайн-інструменти для польових умов
  • ✅ Передпольотний чек-лист
  • 📝 Журнал польотів

І це лише початок — функціонал постійно розширюється.

Буду дуже вдячний за будь-який фідбек:

• яких інструментів вам не вистачає;
  • що хотіли б бачити в одному додатку;
  • які функції реально використовуєте під час налаштування чи в польових умовах.

Ваші ідеї допоможуть зробити застосунок справді корисним для FPV-спільноти.

📲 Завантажити FPV HELPER можна тут:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fpvhelper&hl=uk

Скріншоти та інформацію про нові функції буду періодично публікувати в цій темі.

Дякую всім, хто протестує додаток і поділиться своїми враженнями!

🇺🇦 Слава Україні!

Вкладення

• 1782154299347.png
    1782154299347.png
    16.1 КБ · Перегляди: 115
  • 1782154325935.png
    1782154325935.png
    34.4 КБ · Перегляди: 92
  • 1782154347867.png
    1782154347867.png
    19 КБ · Перегляди: 87
Напевно щось для розрахунку моторів. Типу Дано: необхідна маса вантажу, - який час польоту - видавати має - які мотори (КВ) які гвинти треба ставити, і який дюймаж рами краще за все. Ну і все о обратку, типу вносиш раму, і кв - показує скільки реальної ваги, тощо.

Напевно щось для розрахунку моторів. Типу Дано: необхідна маса вантажу, - який час польоту - видавати має - які мотори (КВ) які гвинти треба ставити, і який дюймаж рами краще за все. Ну і все о обратку, типу вносиш раму, і кв - показує скільки реальної ваги, тощо.
MoodDuckВ одному з релізів альфа-тесту, було додано калькулятор гвинтомторної группи. На жаль, функція працювала дуже "криво", бо стосовно саме цього інструменту відсутня математична формула вираховування.
Проте, якщо це буде корисно, буду щось думати в цьому напрямі далі !

1782318090141.png

В одному з релізів альфа-тесту, було додано калькулятор гвинтомторної группи. На жаль, функція працювала дуже "криво", бо стосовно саме цього інструменту відсутня математична формула вираховування.
Проте, якщо це буде корисно, буду щось думати в цьому напрямі далі !

1782318090141.png
anarchistХммм, треба подумати як це загнати в чисті розрахунки. Можливо зменшити кількість вхідних данних для початку. Треба покумєкать.

Вже багато того шо треба.
Думаю основне це підтримувати в актуальному стані те шо є, бо тема дуже швидко змінюється.

Ця вся штука працює офлайн? чи треба інтернет?
З побажань, якщо вже робити щось корисне то хай воно через камеру розпізнає який RX йому показують і шукає в каталозі

Ця вся штука працює офлайн? чи треба інтернет?
З побажань, якщо вже робити щось корисне то хай воно через камеру розпізнає який RX йому показують і шукає в каталозі
AkceptorДодаток та всі функції працюють офлайн.

Дякую, гарна ідея, буду міркувати як її реалізувати !

Вітаю! Я перепрошую, а де можна отримати доступ до застосунку? Вельми цікава апка, навіть на зараз вже була б в нагоді. Буду дуже вдячний, якщо поділитесь!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю! Я перепрошую, а де можна отримати доступ до застосунку? Вельми цікава апка, навіть на зараз вже була б в нагоді. Буду дуже вдячний, якщо поділитесь!
ReMВітаю! 👋 Дякую за інтерес до FPV HELPER. Ось посилання на додаток у Google Play:
Буду вдячний за будь-який відгук чи пропозиції після тестування! 🚁

Вітаю.
Яке ваше відношення до відкритого похідного коду? І до пов'язаної з цим пропозиції розмістити застосунок окрім Play Store ще на платформах на кшталт Gihub/Gitlab або Fdroid?

Вітаю.
Яке ваше відношення до відкритого похідного коду? І до пов'язаної з цим пропозиції розмістити застосунок окрім Play Store ще на платформах на кшталт Gihub/Gitlab або Fdroid?
max.kovalenkoВітаю! Дякую за цікаве запитання.
На даний момент не планую відкривати вихідний код додатка. FPV HELPER створюється як комерційний проєкт, тому поки що він розповсюджуватиметься лише у вигляді готового застосунку.
Але я ціную інтерес до проєкту та вдячний за ідею.

P.s Не виключаю, що з часом окремі компоненти або інструменти можуть стати відкритими, якщо це буде доречно.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
40
Назад
Зверху