Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

FPV HELPER

FPV HELPER - FPV-інструментарій у вашому смартфоні 1.1.4

Не має прав доступу на завантаження
Оцінка теми: FPV HELPER - FPV-інструментарій у вашому смартфоні 0.00 з 5 | Загальна кількість голосів: 0 | Переглядів: 735

anarchist

Новачок
Розробник
21.06.26
10
24
3
play.google.com
🎮
TX16S
🥽
Skyzone 04X
🛸
10", 13", 15"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Привіт!

Хочу поділитися своїм проєктом FPV HELPER, над яким працював останні місяці. Це Android-додаток, створений для FPV-пілотів, інженерів та всіх, хто займається налаштуванням, ремонтом і експлуатацією FPV-дронів.

Основна ідея — зібрати в одному місці інструменти, калькулятори, довідники та корисні утиліти, які зазвичай доводиться шукати на десятках різних сайтів або зберігати окремо.

На даний момент у додатку є:
  • 📐 FPV-калькулятори та інженерні розрахунки
  • 📦 База популярного FPV-обладнання
  • 📚 Довідники та технічна документація
  • 🔧 Діагностика типових несправностей
  • 📴 Офлайн-інструменти для польових умов
  • ✅ Передпольотний чек-лист
  • 📝 Журнал польотів
І це лише початок — функціонал постійно розширюється.

Буду дуже вдячний за будь-який фідбек:
  • яких інструментів вам не вистачає;
  • що хотіли б бачити в одному додатку;
  • які функції реально використовуєте під час налаштування чи в польових умовах.
Ваші ідеї допоможуть зробити застосунок справді корисним для FPV-спільноти.

📲 Завантажити FPV HELPER можна тут:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fpvhelper&hl=uk

Скріншоти та інформацію про нові функції буду періодично публікувати в цій темі.

Дякую всім, хто протестує додаток і поділиться своїми враженнями!

🇺🇦 Слава Україні!

Вкладення

• ГОЛОВНЕ МЕНЮ.jpg
    ГОЛОВНЕ МЕНЮ.jpg
    59 КБ · Перегляди: 10
  • КАЛЬКУЛЯТОРИ.jpg
    КАЛЬКУЛЯТОРИ.jpg
    64.2 КБ · Перегляди: 10
  • ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ.jpg
    ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ.jpg
    82.1 КБ · Перегляди: 10
  • СЛОВНИК.jpg
    СЛОВНИК.jpg
    63.8 КБ · Перегляди: 10
Напевно щось для розрахунку моторів. Типу Дано: необхідна маса вантажу, - який час польоту - видавати має - які мотори (КВ) які гвинти треба ставити, і який дюймаж рами краще за все. Ну і все о обратку, типу вносиш раму, і кв - показує скільки реальної ваги, тощо.

Напевно щось для розрахунку моторів. Типу Дано: необхідна маса вантажу, - який час польоту - видавати має - які мотори (КВ) які гвинти треба ставити, і який дюймаж рами краще за все. Ну і все о обратку, типу вносиш раму, і кв - показує скільки реальної ваги, тощо.
MoodDuckВ одному з релізів альфа-тесту, було додано калькулятор гвинтомторної группи. На жаль, функція працювала дуже "криво", бо стосовно саме цього інструменту відсутня математична формула вираховування.
Проте, якщо це буде корисно, буду щось думати в цьому напрямі далі !

1782318090141.png

В одному з релізів альфа-тесту, було додано калькулятор гвинтомторної группи. На жаль, функція працювала дуже "криво", бо стосовно саме цього інструменту відсутня математична формула вираховування.
Проте, якщо це буде корисно, буду щось думати в цьому напрямі далі !

1782318090141.png
anarchistХммм, треба подумати як це загнати в чисті розрахунки. Можливо зменшити кількість вхідних данних для початку. Треба покумєкать.

Вже багато того шо треба.
Думаю основне це підтримувати в актуальному стані те шо є, бо тема дуже швидко змінюється.

Ця вся штука працює офлайн? чи треба інтернет?
З побажань, якщо вже робити щось корисне то хай воно через камеру розпізнає який RX йому показують і шукає в каталозі

Ця вся штука працює офлайн? чи треба інтернет?
З побажань, якщо вже робити щось корисне то хай воно через камеру розпізнає який RX йому показують і шукає в каталозі
AkceptorДодаток та всі функції працюють офлайн.

Дякую, гарна ідея, буду міркувати як її реалізувати !

Вітаю! Я перепрошую, а де можна отримати доступ до застосунку? Вельми цікава апка, навіть на зараз вже була б в нагоді. Буду дуже вдячний, якщо поділитесь!

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю! Я перепрошую, а де можна отримати доступ до застосунку? Вельми цікава апка, навіть на зараз вже була б в нагоді. Буду дуже вдячний, якщо поділитесь!
ReMВітаю! 👋 Дякую за інтерес до FPV HELPER. Ось посилання на додаток у Google Play:
Буду вдячний за будь-який відгук чи пропозиції після тестування! 🚁

Вітаю.
Яке ваше відношення до відкритого похідного коду? І до пов'язаної з цим пропозиції розмістити застосунок окрім Play Store ще на платформах на кшталт Gihub/Gitlab або Fdroid?

Вітаю.
Яке ваше відношення до відкритого похідного коду? І до пов'язаної з цим пропозиції розмістити застосунок окрім Play Store ще на платформах на кшталт Gihub/Gitlab або Fdroid?
max.kovalenkoВітаю! Дякую за цікаве запитання.
На даний момент не планую відкривати вихідний код додатка. FPV HELPER створюється як комерційний проєкт, тому поки що він розповсюджуватиметься лише у вигляді готового застосунку.
Але я ціную інтерес до проєкту та вдячний за ідею.

P.s Не виключаю, що з часом окремі компоненти або інструменти можуть стати відкритими, якщо це буде доречно.

Вітаю, а чим він відрізняється від вже існуючего DRIN?

Вітаю, а чим він відрізняється від вже існуючего DRIN?
Radist`Вітаю! Дякую за запитання!

Не буду перераховувати всі ключові функціональні відмінності і точно не бачу сенсу перетворювати це на протистояння «хто кращий».

FPV Helper працює повністю офлайн та містить детальну інформацію про кожен компонент. Тобто необхідна інформація доступна безпосередньо в додатку - без залежності від інтернету.

P.s
І ще один момент, про який, на мою думку, користувачі мають знати.

Якщо автор додатку отримує винагороду за покупки або переходи користувачів за партнерськими посиланнями - про це варто говорити прямо і відкрито, а не залишати десь «за кадром».

Користувач має право розуміти, де йому просто допомагають зробити вибір, а де на його покупці чи переході заробляють гроші.

Для мене прозорість перед користувачем - це базова річ.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
65
Назад
Зверху